Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Gaspar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immáron múlt időben folytathatom az élménybeszámolót. Az ember vagy blogot ír, vagy felújít, ugye. :) Előkészítés - szembesülés a valósággal Szóval erősen elgondolkodtam azon, hogyan fogom leburkolni a lakás egy részét egyedül. Bizonytalan helyzetben mindenkivel erről beszélek, és figyelem a…..
Levezető Az élet apró örömei 2018.03.28 21:31:58
Vannak egészen depresszióba hajló időszakaim. Amikor úgy tűnik, bárhogy döntök, rosszul döntök. Amikor úgy érzem, hogy nem számítok senkinek és nem bízom senkiben... Amikor mintha minden összeesküdne ellenem, és az én vesztemre törne. Vagy ez már paranoia..? :) Most is ilyen lélekölő hangulatban…..
A házi jelmezkészítés nálunk generációkon átívelő hagyomány. Régen anyukám készítette nekem, és most én készítem a lányomnak. Van valami különös varázsa annak, hogy egyik évben a ceruzát kell kitalálni, a következőben a lepkét, és így tovább. Egyszerre kell, hogy…..
Levezető Mikulás-talány 2017.12.06 07:30:00
Most nem arról szeretnék írni, hogy miért állnak október óta glédában a csokimikulások a boltokban, hanem sokkal inkább arról a feszegető kérdésről, hogy mit mondasz, hogy jön be a Mikulás az ablakon. Dorka gyakorlatias, és egészen kicsi kora óta foglalkoztatja a kérdés…..
Levezető Polgárt pukkasztok 2017.10.06 21:05:56
Van tipikus negyvenes? Nyilván nincs. Egyébként sem szeretem a skatulyákat, sőt, kifejezetten lázadok ellene. A horoszkóptól, a női sztereotípiáktól, és minden egyéb, kettőt-pislogsz-és-megmondom-ki-vagy kategorizálástól rosszul vagyok. Hiszem, hogy szabadnak és egyedinek teremtett az…..