Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér Olivér

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök!…..
Fehér Olivér 2012.03.22 12:10:55
@AnnaKarenina: Magam részéről azért írtam amit írtam, mert nem vagyok 100%-ig biztos az iróniában. Ha van, akkor viszont szabálytalanul váltogat az ironikus és "halálosan" komoly részek között.
Miért gondolom utóbbit?
Mert focikedvelőként például pontosan az a véleményem, mint amit a "Az igazság az, hogy Van Bommelek, De Jongok és hasonló, eszeveszett őrült idióták rohangálnak a mezben." résznél érint, azaz hogy a holland focistát manapság tényleg a paraszt viselkedéséről lehet megismerni.
Szóval lehet hogy ironizál, de az is lehet hogy nem ;)
Nagy ötlet a villanyszerelők által használt gyorsszorító (kötegelő): minden télen fel is bukkan több cikk arról, hogy miként lehet vele pillanatok alatt felkészíteni a kerékpárt a havas útviszonyokra. Kipróbáltuk. A pofonegyszerűnek és gyorsnak kikiáltott módszer eleve csak a…..
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Gyurcsány 40 oldalas dolgozatával természetesen NEM az MSZP-ért folyó küzdelembe száll be. Hideg sör, chips, mogyoró előkészítve, aztán indulhat a hentelés az elnöki székért. Csak egy maradhat: Az MTI birtokába került 40 oldalas dokumentumot kedd este mintegy ezer email…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Fehér Olivér 2010.04.20 16:45:27
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..