Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tony Almeida

1 bejegyzést írt és 393 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár még el sem készült végig, a Trónok harca már így is több könyves spin-offot tudhat magáénak, például a Targaryan házról szóló Tűz és vér című kötetet, vagy a bejegyzés tárgyát, a Dunk nevű kóbor lovagról, és Egg nevű fegyverhordozójáról szóló kisregény-gyűjteményt. Egy ideje már a polcomon pihen…..
"A mozivásznon bármi megtörténhet" - tartja a mondás, amivel Hollywood is tökéletesen tisztában van. Különösen, ha a színészek gyakran lazán kezelt életkoráról van szó. Bár a digitális fiatalítás kétes eredményét sokan még mosolyogva fogadják, a nagykorú diákokkal benépesített filmbeli középiskolák…..
Balázs cipőjének talpáról kisebb darabok távoztak, ami egy 2 hónapos, teremben használt cipőnél elég korainak tűnik. Ám hiába küldte vissza a cipőt a kereskedőnek, az lefagyott a feladattól és lassan 2 hónapja nem tudja megoldani a problémát. Vásároltam egy cipőt a grosbasket.hu webáruházban…..
Informatikus vagyok. Szeretem a munkám, de "amilyen infláció folyik ebben az országban", érdemes több lábon állni. Nem értek az analóg technikához, nem értek az erős(ebb) áramhoz, világéletemben nullákkal és egyesekkel dolgoztam. December elején indul az OKJ-s képzés.....
Olvasónk fiának nem jött be a Decathlonba vásárolt úszószemüveg, ezért olvasónk arra gondolt, hogy a reklámszöveg szerint jár el és inkább visszaviszi az áruházba. De ott nem az történt, amit várt, a pénzét nem kapta vissza, mivel a szemüvegnek valójában nem volt semmi baja.  Vásároltunk a…..
Mi történik akkor, ha úgy érezzük, nem tájékoztattak megfelelően egy termék tulajdonságairól? Olvasónk úgy gondolja, azzal hogy nem hívták fel a figyelmét arra, hogy az új mobilja 32 bites, megtévesztették, és most szeretne valami megoldást. Ám az a helyzet, hogy ha az ellenkezőjét sem állították,…..
Minden hős annyit ér, mint a gonosz, akivel szemben meghatározza önmagát. Talán éppen ez az oka annak, hogy bizonyos történetekben a főgonosz sokkal érdekesebb karakter, mint maga a főhős. Ők azok, akik elindítják az események láncolatát, az ő tetteik késztetik a hősöket cselekvésre, így végső soron…..
Tony Almeida 2019.10.11 11:11:55
@johnny77: Amikor a főcímet megláttam, azonnal Krapulax ugrott be nekem is :D :D
Egy fesztivál sok szeméttel jár, ezen próbál változtatni a Sziget mellett idén a Samsara Fesztivál is. A cél az volt, hogy a fesztiválozók ne termeljenek szemetet. Sem szelektíven, sem sehogy, ezért a fesztivál próbált szemétmentesen működni és erre kérték a látogatókat is. Ha mégis behoznak…..
Tony Almeida 2019.08.28 08:41:17
@Zabalint: Ne legyél te is ennyire jóhiszemű, nem az az alap sajnos, hogy mindenki leviszi a szemetet a hátitatyóban, bár elvileg üresen könnyebb a PET-palack, mint tele állapotában.
Mint ahogy a horgásztavaknál sem viszik el az emberek az üres kukoricásdobozt haza, sem a darabka damilt. A túzrakóhelyek tele vannak sörösdobozzal, a kihelyezett kukákból hullik ki a szemét, mert VALAKI majd elviszi helyettük. Szánalom.
A 90-es évek ikonikus filmekkel ajándékoztak meg minket. Több olyan alkotás is született, amik számomra csak később, akár csak felnőttként váltak igazi kedvenccé. Kétségtelen, hogy ha egy régebbi filmet van kedvem nézni, akkor biztos, hogy ebből az évtizedből választok. Igyekeztem a legjobbakat…..
Tony Almeida 2019.08.16 12:17:50
Tony Almeida 2019.08.16 12:31:14
A szolgáltató lehet bizalmatlan, kérhet előleget az új ügyféltől, de mi van az ügyfél bizalmával? Olvasónknál a Vodafon épp eljátszotta azt. Tőlük még várjuk a választ, hogy mi ilyenkor a helyzet és hol van a 60 000 Ft. Május elején szerettem volna egy telefont és egy 2 éves előfizetést vásárolni…..
Tony Almeida 2019.08.02 08:13:54
@a lekvár neve puffin: Az eredeti alma logó hátul, ami frankón látszik a tükörben, ha lefotózzuk a reggeli hacukát és feldobjuk a fészre a "mai nap története" szekcióba, vagy mianyüvekbe.
Minden napra egy film Idézzünk! 2019.07.31 10:00:00
(Fitz és Gemma az elméjük mélyén ragadtak, ahol a félelmeik vadásznak rájuk.) Mi a fene az az izé? Figyelj, emlékeztetnélek, hogy a hidrás, fasiszta árnyképed miatt vagyunk itt, aki meg akar ölni. Szóval elengedted a kislányt a Körből, akit egy dobozban tartottál! A nyomodba sem érek,…..
Tony Almeida 2019.07.31 12:39:01
Már mozikban az Übergáz (Stuber), hamarosan várható róla a kritikám! Az előzetesek szerint pedig működőképes lesz az összhang Dave Bautista és Kumail Nanjiani között. Ennek örömére pedig úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm a 10 legjobb haverpárost, akik így vagy úgy, de maradandót alkottak. Igyekeztem…..
A keserédes múltba révedés epizódja a második felvonás, a sorozat pedig végre méltó régi nagy híréhez. SPOILERES ÍRÁS!..
Tony Almeida 2019.04.29 13:21:43
Még egy részleges lakásfelújítási projekt is irtó idő-, energia-, pénz- és idegölő elfoglaltság, különösen manapság, amikor a munkaerőhiány az amúgy sem a legkiszámíthatóbb szolgáltatásairól elhíresült építőiparban olyan elképesztő sztorikat eredményez, mint amiket az Index gyűjtött össze tavasszal.…..
A Fox harmadik évadra is berendelte a Halálos fegyver című sorozatát, amit egy ideig az elmúlás fenyegetett, hiszen egyik főszereplőjét, a Riggset alakító Clayne Crawfordot kirúgták a sorozatból. A gyártó Warner és a Fox pillanatok alatt megtalálta az utódot Seann William Scott személyében, aki az…..
Ezerrel pörög az ingatlanpiac, tényleg már a háziasszonyok is befektetési célú lakásvásárláson törik a fejüket, így aztán nem meglepő, hogy mára minden második sarkon egy ingatla iroda virágzik. Persze, ahol felfutás van, ott előbb-utóbb megjelennek azok az ügyeskedők, kóklerek és szerencsevadászok…..
Tony Almeida 2018.08.23 16:20:48
@Visceroid: Azt mégis hogy költözne be?
Nem az első Booking.com-os panasz ez oldalunkon, sőt, legutóbb az is kiderült, hogy a online szálláskeresőt "egy holland gazdasági társaság üzemelteti és az oldal igénybevétele során felmerült panaszokkal kapcsolatban is a holland jog az irányadó. A vállalkozás a szálláshelyek közvetítését látja el,…..
Tony Almeida 2018.07.10 14:07:45
@Jóska Pista: Nincs ezekkel semmi gond. saját törölköző + papucs a vizes helységben és máris nem kapsz el semmit. Az ágynemű meg mindenhol frissen mosott, no problem. Napközben meg úgysem vagy a szálláson. szeretem az efféle olcsó és nomád dolgokat, az ember annál jobban értékeli a saját lakását. A gyerekeim is gyakran viszem kényelmetlenebb helyekre, naés? annál jobban megbecsülik azt, ami van.
A Google Mapsen a Rákóczi téri (valójában Józser körúti) nagyposta képén a melléküzletági termékeket bemutató gondolák tömkelege mellett az a legfeltűnőbb, hogy egy nagyon szépen felújított, hívórendszerrel is modernizált postáról van szó.  Ki gondolná, hogy XXI. század ide, 2018 oda, a korszerű…..
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
A Homárra érkező panaszokon belül számát tekintve rendes esettípus az, amikor olvasónk a Vaterán/ Jófogáson/ Facebook-csoportban vagy hasonló helyen lecsapott a Gipsz Jakab által elképesztően jó áron hirdetett valamire, amiről kiderül, hogy max. levélnehezéknek, felmosórongynak vagy a házasság…..
Tony Almeida 2018.05.16 15:27:47
@nyúúúlacska: Jogos, ezt az egyik ismerőstől meg is kaptam múlt héten.

Vettem egy 15 éves használt kocsit. Mondta, hogy hülye vagyok, hogy miért nem néztem az új Zafirát, mert ő azt vett az biztosan sokkal jobb. Igaza van, egy béna vagyok.
Múlt héten váltott nevet az FHB, immár TKB vagyis Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. néven fut. Reménykedjünk, hogy ez a szolgáltatásokban is változást hoz. Talán. Esetleg. Ha lehetne. Tisztelt Homár! 2002 óta folyamatosan elmaradás és probléma nélkül fizetem lakáshitelemet,…..
Nemrég írtam a rendszerváltás óta készült legjobb magyar filmekről, most még nagyobb fába vágom a kiskésem, minden idők legjobb magyar alkotásait gyűjtöm össze. Mielőtt beleugranánk a listába, szükséges tennem néhány disclaimer-t, elkerülendő az elkerülhetetlent, ha egy mód van rá, legalább…..
Tony Almeida 2018.04.13 16:09:01
Egy lézeres távolságmérő hasznos új lakás tervezésekor és egy már meglévő helyiség berendezésekor egyaránt. A KXL - E40 Laser Rangefinder mindent tud, amit kell, sőt, még annál is többet: míg a magyar piacon a pusztán térfogat számítására képes távolságmérők ára 12 ezer forinttól kezdődik, addig ez…..