Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dundolka

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így fogyok én... Helló megint:-) 2011.12.12 09:56:54
 Nos, először is elnézést kérek azoktól, akik az elmúlt pár hónap során kértek meghívót a zárt blogba, de nem küldtem nekik. Egyszerű az oka, nem ment már a zárt blog sem, elég régen. Többször is igyekeztem újrakezdeni az írást, de nem igazán ment hosszú távon.…..
Haspók 3 év 2011.02.27 06:00:00
Ma 3 éves a blog. Remélem, szolgáltam új ötletekkel, esetleg örömet is szereztem egy-egy bejegyzéssel. Igyekszem minél többször, egyre jobb recepteket közzétenni. Köszönöm az eddigi kitartásotokat:) ..
dundolka 2011.03.02 22:11:43
AnonViktornak köszönhetően elkészült a szcientológia-témájú német TV-film magyar feliratos változata.Az eredeti címe: Bis nichts mehr bleibt (IMDB, Wikipedia)Letölthető itt:Mire semmi sem marad - angol feliratos verzió 9 részben, mkv (kb 1 GB)magyar felirat a 9 részhez…..
dundolka 2010.04.28 12:34:45
@Plejádok: A szomorú az hogy benn töltöt évek után , kilépés után megtapasztalt embertelenség után is mentegetik a szcit. Kapcsolatmegszakitás, tljes anyagi ellehetetlenités, stb( a kedvencem a fimből a faltól falig küldözés, valaki megirhatná ez mire jó)És igen pontosan úgy gondolom ahogy irtad, akit be tud szippanatni annak valami gondja van, önértékeléssel önbizalommal kapcsolatokkal, célokkal.
Azt hiszem ha valakiben van kellő önerő:) annak akár a segitségére is lehet. Mint pl az agykontroll, NLP:)UgyAnis van különbség hogy te használod a scn, vagy az használ téged. És igy gonDolom,nem szokom le róla, légyszives győzz meg róla hogy nem azt használják ki akit lehet!!!!!!!
FIKTÍV RECEPT! Minden hasonlóság valódi fogyókúrás tanácsokkal kizárólag a véletlen műve."Reggeli: (drága, speciális, fogyókúrás, tudod-mire-gondolok-márkájú) pirítós avokádókrémmel.Ebéd: 20dkg garnélarák XY szósszal, és 1 szelet (ugyanolyan)…..
...............Mennyire igaz! Sajnos... ...............Bevallom őszintén, az hogy itt vagyok, és pötyögök, egy győzelem. Hogy miért?Egész furcsa, mert általában szeretek írni! Mégis, amikor egy hete nekiültem, hogy megírjam a soron következő témát, egyszerűen nem ment. Fáradt…..
 Az interneten mászkálva sok érdekes és hasznos dolgot találhatunk fogyókúra, és mozgás ügyben. Rengeteg a cikk, és az írás... ezekből válasszon mindenki a maga kedvére! Már készülőben van a nagy motiváció-kérdőívünk, amivel segítséget kaphatsz, hogy a…..
A sztori eléggé alap. Szülés után fent maradt nagyjából 10-15 kiló. Sok mindennel próbálkoztam... Eredetileg a célom nem volt túl jó: ugyanis a férjem szó szerint elvárta, hogy lefogyjak. Külső motiváció a belső motiváció helyett... Tehát nagyon sokat kínlódtam, sokszor…..
Mielőtt bárkinek az jutna eszébe, hogy most megosztom vele az első szexuális tapasztalatom, hát felhívom kedves figyelmét, hogy erről szó se nincsen. :) (Bár, mint azt ahogyan már Shobert Norbi is mondta, a szex fogyaszt.)Szóval: Ma voltam életemben először akupunktúrán.A decemberi…..
dundolka 2010.01.24 13:42:55
@SUNflower: Értem:) tényleg érdekel hogy siekrül ez, még nem volt szerencsém ehhez a módszerhez.Amúgy :) nem is vagy elhizott...........na, persze ez is nézőpont kérdése.De én lányként is 70 kg körül voltam 172 cm magas vagyok.Most 90 kg.... még 17 kg ladása van folyamatban.
Sok siekert!
Elhatároztam, hogy 2010 a változások éve lesz.  Január 6-tól az akupunktúra segítségével fogyok majd.Természetesen diétázni is kell majd, de megoldom! És minden héten legalább kétszer futok majd. Ezeket döntöttem el. Egyenlőre mérsékelten fogyasztok, bár a karácsony…..
Formáld testedet! Tejet inni??? 2009.01.29 23:17:00
A tej nem fehérjeforrás! Fehérje tartalma mindössze 3,5%. Ráadásul a tehéntej az emberi szervezet számára nehezen emészthető. Bevonja a gyomorfalat, és akadályozza más élelmiszerek emésztését. A TV reklámokban gyakran propagálják, mint jó kálcium forrást. Én még egy…..
A legnagyobb gyorséttermi lánc mindenáron próbálja bebizonyítani, hogy az ott készült hamburger nem annyira káros, mint ahogy elterjedt róla. Tápanyag-táblázatot tesznek a tálcára, salátákat a hűtőpultba, és nyilván meg is van az eredménye. Elhitetik Veled, hogy egészségesen…..
1. Kérlek mesélj magadról néhány szóban! Milyen élethelyzetből vágtál bele a fogyókúrába? Hány éves vagy? Hány gyereked van?Miért híztál meg? Voltál már nehezebb is, esetleg régóta fogyókúrázol? Hány kiló voltál amikor fogyni kezdtél?Mi volt az az ok, amiért…..
dundolka 2010.01.18 18:42:41
@Plavka: Szia, beirhatnád az oldalt, sőt jó lenne ha valakinek van használható tippje leirhatná.Zsu, mit gondolsz erről?
Sok sikert!
Kalandra hívlak! Legyünk együtt győztesek!  Egy izgalmas, gazdag, ismeretlen útra, amit meglapően kevesen ismernek igazán jó. Csak kevés szerencsés láthatta, hogy szülei, tanárai, vagy más ismerősei erre az ösvényre léptek volna.  De ha véletlenül mégis akadt valaki,…..
Tegnap már nem volt időm belépni ide, kissé későn ért véget a nap.A pozitívuma, hogy már egy hete tartjuk a diétát. Májvédő tea és niacin együttes hatására megjelent egy korábbi leégésem a hátamon. Úgy ki voltam pirosodva, csak az egykori fürdőruha pántja alatt fehéren…..
Hétfőtől verseny lesz. Fogyiverseny.A párommal találtuk ki, egymás motiválására. A nyertes az lesz, aki egy hónap alatt több kilót tud leadni (százalékosan viszonyítva a kezdősúlyához).Van kedved csatlakozni? Ha lakik benned versenyszellem (ezt onnan tudhatod, hogy pl szereted…..
A krémlevesek a sűrítő eljárás miatt nem tartoznak a diétás ételek közé. A kis, zacskós adagok meg hiába tartalmaznak kevés kalóriát, az minden, csak nem természetes, még ha próbálja is a gyártó elhitetni velünk, hogy vitamindús, egészséges ebédhez jutunk általa. Van egy…..
A mérleg - végre - ma 87,8 kilót mutatott:) Napok óta gondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha reggelire és tizóraira csak gyümölcsöt ennék... Több okból kifolyólag is nehéz dolog: 1. nem szeretem a gyümölcsöt (hetek-hónapok elmúlnak nálam egy szem gyümölcs evése nélkül) 2.…..
Elkezdődött a 2010-es év:) Sokat várok ettől az évtől, nagyon sokat. A legtöbb dolog amit szeretnék, egyes-egyedül rajtam múlik (több türelem, több kitartás, több mozgás...). A mai súlyom: 88,5 kiló. Voltam már ennél kicsit kevesebb is (konkrétan 87,7 kg) - valahogy a…..
 A szcientológia felső vezetésének kedvenc hobbija a karácsony - újév körüli időszak betáblázása a tagság számára. Külön utasításokat kapnak az orgok (szcientológia szervezetek) erre az időszakra, a fő feladatok berángatni az embereket tanfolyamokat végezni, valamint…..
dundolka 2009.12.26 19:13:06
@schreiber_csaba: Te a meggyőződésed és tapasztalatod alapján irsz és cselekszel.Azok akiknek kárt okozott már az scn, vagy a családtagjukat barátjukat vesztették el azoknak fujhatasz amit akarsz .
Az aki sok év után rájön átverték kihasználták, annak hiába mondasz bármit. Tegye ki-ki a dolgát. Te védd és terjeszd az igédet, mások pedig mondják el mit tapasztaltak. Az idő eldönti mi lesz.
  "Szerintem egészségesnek és fittnek lenni jó. Elégedettnek és boldognak lenni jó. Miért nem látok sehol egyetlen egy szál cikket, ami mindkettőt tartalmazza?!" Szerintem rendben van, amit csodanő ír ebben a cikkben :) de az nem igaz, hogy nincsenek máshol…..