Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatuman

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden megjelent a U2 új nagylemeze, ingyen. A reklámszöveg persze úgy szól, mintha olyan dolgot csinált volna a zenekar, amit még senki más előtte, de természetesen ez nem így van. Ráadásul kicsit kétes értékű az a lemezmegjelenés, amit kvázi ráerőltetnek mindenkire, akinek…..
tatuman 2014.09.11 20:48:28
A végtelen nemcsak a filozófusok régi problémája, hanem a gyerekeké is. „Vajon a világ végtelen?”, „Vajon a számok sora végtelen?” – kérdezik a gyerekek. Amikor ezt kérdezik, akkor szülőként, tanárként nem azt válaszoljuk nekik, hogy „De hát mit is jelent az, hogy…..
És akkor mindig jön műelemző Bayer Zsolt és szájba rágja, hogy Orbán Viktor szerző hogy gondolta. Természetesen mindig megfogadom magamnak, hogy nem, Bayer Zsoltról többet nem, nem, semmit. Viszont úgy alakult, hogy megtudtam ettől az elkötelezett tollforgatótól: én is azon…..
A Kóczián Vásárol szerint a gála-kultúra, ami ellepi a világot, meg a bulvár tartalomgyártást, egyáltalán nem rossz, szerepe ugyanaz, mint régen, amikor az arisztokácia kifinomult öltözködéséről számoltak be a divat lapok, s ezzel mintát adtak az embereknek (és…..
Sokan szenvedünk „kincskeresési mániában”, én magamról nem is tagadom. Leendő kincstáramnak egyik ékköve egy Otto Wagner tervezte karosszék lesz. Az a fajta, amit a bécsi királyi takarék tanácstermébe tervezett. Ilyen csoda karosszékem még egy ideig nem lesz, de Otto Wagner…..
A parlamenti választás előtti egy hétbe belesűrűsödött mindaz, amiről Magyarország 25 évvel a sorsfordító 1989 után szól, és amiről akkor azt reméltük, örökre vége lesz. Vasárnap megint győzött a Nemzeti Csak, legközelebb négy év múlva lehet próbálkozni. Mong Attila…..
Újabb művészmozi zárja be kapuit, folytatván az utóbbi évek szomorú tendenciáját. Az egykor szép időket megélt Vörösmarty Mozi március 31-én fogadja utoljára látogatóit. Talán ma már hihetetlen, de premiermoziként kezdte pályafutását, mára azonban előadásai főleg…..
Rebecca Harms évtizedek óta küzd az atomlobbi ellen. Jelenleg (Daniel Cohn-Bendit-tel párban) ő az Európai Parlament zöldfrakciójának vezetője. Nemrég járt Pakson, de nem kapott választ a kérdéseire. Most megdöbbenéssel értesült róla, hogy Orbán Viktor titokban Moszkvába…..
Offtopic Öngyilkos kerékpárosok 2014.01.04 00:03:04
A mozgás és a sport jegyében kerékpárral járok, gyakran tekerek a Duna melletti kerékpárúton, a budai oldalon. A téli időpont ellenére sokan mások is tekernek ezen az úton. Rengetegen a szokásos varjújelmezben (fekete cipő, fekete nadrág, kabát, sapka és hátizsák), a…..
Kérdezi tőlem valamelyik tiszteletreméltó kommentelőm off record, miért bántom szegény Bajnait (merthogy ő, bevallja, éppen Bajnai híve). Mindenkit bántok, mert mindenki megérdemli (ebben a körben), válaszolom. Jó, jó, akkor nyilatkozzam -- ha már itt tartunk -- hogy akkor végül…..
Gazdasági csoda, vagy totális összeomlás felé kormányozza az országát a Abe Shinzo? Szerintem az utóbbi, de akadnak még optimisták. Tegnap találtam egy cikket, amely szerint japán gazdasági csoda kibontakozásának lehetünk a szemtanúi, a  miniszterelnököt pedig a…..
Szerinted az a COOL, aki annak a suttyó Balaton Soundnak a még suttyóbb VIP-jében bulizik apuci pénzén? Ugyan már! Az igazán cool az, aki már az ask.fm-en is úgy tolja a kontentot, hogy azt a pörgést a leghétpróbásabb COOL arcok is leesett állal figyelik. Anna az idén tért…..
Egy rosszul írt betű, egy aljas átfirkálás, egy megszűnt és egy sosem volt település neve, na meg egy tökéletesen eltévedt utcatábla. Palotabarát, a BPXV bloggere ismét remek válogatást küldött az Urbanistára, saját fotókkal és ismertetőkkel. Át is adom neki a szót,…..
  " Az izlandi politikusok nem csak visszahívhatóak, de a telefonkönyvben is benne vannak" az igazi kultúrának ingyen kell lennie, mert olyan kevés rá amúgyis a kereslet    Én hiszek abban, hogy a politikust visszahívhatóvá kell tenni, és abban is, hogy a rendőrkapitányokat…..
Először azt hittem nem jól hallok, amikor a Klubrádió híradását hallottam a rendezvényről. Aztán elolvastam az Indexet és meg vagyok döbbenve. Mi ez az elfogadhatatlan trágárság, alpári stílus, ostoba szobordöntés? Bajnai mit keres itt és miket mond? Persze tudjuk, normális…..
A talpig férfi (man of honor) nem kikerüli a kérdést, hanem megválaszolja azt. Most megkérdezték, hogy miért nincs Dög&Dope, én meg elmondtam. Viszont lesz Dope&Lory...A Peti meg egy állat. Az utóbbi idők egyik legszókimondóbb interjúja az aljas Pityinger…..
tatuman 2013.09.26 07:26:42
Olvasom, és tátott szájjal nézem, hogy Orbán Viktor, a politikai opportunizmus nagymestere Magyar páva táncokkal gratulált Angela Merkelnek, az általa vezetett CDU választási győzelme kapcsán. Nem ám szerény, a nyilvánosság számára láthatatlan fehéren fekete betűkkel,…..
ReCenzor Doppingolt bajai siker. 2013.09.23 07:18:01
Baján, időközi önkormányzati képviselő-választáson 32%-os részvétel mellett a Fidesz jelöltje - mostani információk szerint - 61 szavazattal megverte az Együtt-DK-MSZP által indított közös jelöltet. Zsigó Róbert pártszóvivő-polgármester városában beindult a választási…..
Deutsch Tamás felfortyant azon, hogy a „magukat demokratának és/vagy liberálisnak gondoló sajtómunkások" kiszimatolták, hogy az állam megcsináltatta az Orbán Ráhel esküvője helyszínére vezető kátyús földutat. "El a gusztustalan kezeket Orbán Ráhel esküvőjéről!" dr.…..
tatuman 2013.09.05 23:46:29
@Jock Ewing: pont ez jutott eszembe. Egeszen pontosan: verd a faszod anyad szuterenjeben te dagadt szofas balfasz.
Kényszerbagoly Gyere te, nímand 2013.09.01 03:42:50
A Papp László Sportarénában tartott budapesti "István, a király" előadás bebizonyította, hogy  Vidnyánszky túl korán remélte 10 perc előadásrápillantás után lajbizsebbe dugni az Alföldi rendezte rockoperát. Bár a kirobbanó tehetségű Stohl Andrásból a fővárosi…..
Laodumin Zsidó matricák 2013.03.14 20:24:25
I. Ferenc pápává választásának második napján az ELTE nagyon nagy magyar és keresztény hallgatói zsidózó matricákat ragasztottak ki -többek között- Heller Ágnes névtáblájára. Ez az egyébként gyomorforgatóan gusztustalan és ordenáré megnyilvánulás az eddigi…..
tatuman 2013.03.15 16:57:55
@stark: vallási érzékenység? Allahrol megjelenik egy kép,indul a dzsihád. A katolikusoknal bar ilyen nincs,de mutherfucker samuel l Jackson,macskák,modellek,stb. a papahoz hasonlítva,na ízléstelen es sértő. Es ennek felületet adni szeles nyilvánosság előtt szinten gaz. Ha ezt meg magyarázni kell neked,akkor az is...
A KDNP nem boldog. Pedig új pápát választottak tegnap este. De a KDNP nem boldog. Mert a neten vicceskednek az emberek. És ha nem boldog a KDNP, akkor sajtóközleményt ad ki. "A KDNP védelmezi a sajtószabadságot, tiszteletben tartja a véleménynyilvánítás szabadságát, de arra…..
tatuman 2013.03.14 21:54:51
@sírbateszezazegész: latom erted a lényegét,hehe... Most komolyan: mi köze a pápa memeknek ahhoz , h el akarsz menni az országból? A memek általában is szarok,vallással viccelni meg primitiv. Kb mint amikor a gyerekek csúfolják a másikat,h kövér...