Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apafej53

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években már mind szakmai, mind laikus körökben sikerült a közhelyességig túltárgyalni a nyugdíjrendszer fenntarthatatlanságát. A probléma okának kiadási oldalról az egyre növekvő élettartamot, bevételi oldalról a csökkenő termékenységet szokás megnevezni, mert ezek együttesen demográfiai…..
Ha mosogatógépet szeretnél venni, de bizonytalan vagy abban, hogy melyiket válaszd, akkor a legjobb helyen jársz. Bemutatom, hogy milyen szempont alapján lehet összehasonlítani a különböző mosogatógépeket, és saját tapasztalatokkal is várlak...
Mandiner blog Aprótörténelem 2010.10.21 11:31:00
  Ennél mikróbb történelem nem létezik: a Hozott Szalonnával honlap Gáti István gyűjtőszenvedélyének köszönhető, az úriember az elmúlt száz év apróhirdetéseiből állított össze egy szubjektív válogatást. Az ügyes, jól kigondolt szelektálás eredményeként ezeken a…..
"Mi olyan szocializmust akarunk, amely megtisztul a múlt lerakódásaitól, s ugyanakkor örökli mindazt a legjobbat, amit elméletünk megalapítója hozott létre, ami megtestesül népünk munkájában és erőfeszítéseiben. Olyan szocializmusra van szükségünk, amely az egész világ…..
Újítunk Vizeink minősége 2008.07.05 00:19:00
Közismert tény, hogy  a világon nagyon sok területen, így Magyarországon sem mindenhol kifogástalan az ivóvíz minősége. A vízműbe nem megfelelő módon kezelt beérkező víz, a fertőtlenítési folyamat hibája, a nem megfelelően karbantartott vezetékhálózat a különböző…..