Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakerda.blog.hu

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vakerda Ünnepi képeslap* 2006.12.24 07:15:00
*politically correct..
Vakerda Vakerda TV - tesztadás 2006.12.15 10:05:00
Óriási szenzáció!Valóságshow a VakerdánKedves nézőink, a mai napon teszt jellegű adással hivatalosan is útjára indult a Vakerda Televízió Zrt. Az első, saját készítésű műsorunk egy alacsony költségvetésű, de saját fejlesztésű valóságshow:A Bird Brother. A műsor…..
Vakerda A Kelta mindenre megfelel 2006.12.15 07:30:00
A KELTA, aki tud, ezt írja nektek: "Rájöttem! A tudomány és a technika - de akár a mindennapi élet - csudálatos világában kalandozók számos úgynevezett megválaszolhatatlan kérdéssel találják szembe magukat. Olyan kérdésekkel, melyekre nagyon sokan keresték a választ,…..
Vakerda Karácsonyi sütipara 2006.12.01 10:40:00
Adventi felkészítő tréning újratöltve (Ez a bejegyzés egyszer már napvilágot látott úgy egy esztendeje, de mivel újratöltésről van szó, és közeleg a karácsony - mikulás mingyá' itt van - recikáljuk ezt az írást. Mert környezettudatosak vagyunk.) Csokoládés halom &…..
Vakerda Gyermekríkató étlap 2006.08.12 10:44:00
LevesekKotkoda leves háziasan 350 FtTárkonyos raguleves Barika fejéből 420 FtTeknőc Ernő leves gazdagon 650 FtCápeti és Cápali uszony leves 725 FtTejszínes krémleves Gyümölcsfalva lakóiból 250 Ft.Vad és halételekTapsi Hapsi vadasan, zsemlegombóccal 1.240 FtBambi…..
Immár harmadszorra jelentkezem a karácsonyi tévéműsorok szubjektív ismertetőjével. Mivel tudom, hogy némely felhasználónk nem olvas el 15 centiméternél hosszabb és 2 képnél kevesebbet tartalmazó cikket, ezért csak a december 24.-i műsorokra szorítkozom. Elöljáróban még…..
Rohan az idő vasfoga, az évek szállnak mint a percek, mintha csak tegnap lett volna, hogy megkaptam az első iskolatáskát és elindultam az akkor még Tóth Lajos forradalmár bácsiról elnevezett iskolába. Utam a főutcán vezetett, ahol gondosan körül kellett nézni mielőtt lelépnék a…..
Ami igazán számít, az a belső kisugárzás! Egy-két színes textillel és festékkel fillérekből átváltoztathatod az otthonodat! Arra van időd, amire igazán akarod! Mosolyogj, és az emberek visszamosolyognak rád! A megunt ruháidat megújíthatod egy színes sállal vagy táskával!…..
Vakerda Gonzóismeret alapfokon 4. 2004.05.04 16:20:00
A gonzó élőhelye A vidéki gonzó élőhelye hihetetlenül összetett és változatos. Generációk csiszolják tökéletesre a postaládát, a paradicsomkarókat, a fóliasátrat. A férfiak általában a műszaki felkészültséget igénylő feladatokat végzik, az asszonyok dolga a…..
Vakerda Gonzóismeret alapfokon 3. 2004.04.19 14:43:00
A gonzó világképe Betekintés a gonzó szociológiájába A gonzó alapvetően materialista, bár viselkedése gyakran megtévesztő a felületes szemlélő számára, mélyen vallásos ember benyomását keltve benne. A vidéki gonzók gyakran járnak templomba, amely számukra az…..
Vakerda Dandó-pecó 2004.04.10 17:43:00
Amitõl a lakás igazi otthonná válik, az nem más, mint a saját kezûleg alkotott, nélkülözhetetlen kis tárgyak áthatolhatatlan rengetege. Készítsünk most együtt luxuslakosztályt a mûfogsorunknak! Nincs lehangolóbb látvány, mint az ütött-kopott lekvárosüvegben…..
Vakerda Gonzóismeret alapfokon 2. 2004.01.27 21:45:00
A kezdetek A gonzó kialakulása és elterjedése A gonzó életforma megjelenését egyes szakértők a kora paleolitikum idejére datálják, ennek bizonyítékát a barlangrajzokban, primitív ékszerekben, szobrocskák és hasznavehetetlen tárgyak tömkelegében látják, bár ezt a…..
Vakerda Gonzóismeret alapfokon 1. 2004.01.12 19:26:00
Gonzónak lenni tulajdonképpen jó. Gonzónak lenni kellemes, kényelmes, kockázatmentes és rengeteg más gonzóval alakíthatunk ki szenvedélyes egyetértésen alapuló meleg, baráti, már-már testvéri viszonyt. Gonzónak lenni azt jelenti, hogy a világ izgalmas és kalandos hely, hiszen a…..
Alapvetően elmondható hogy akinek kisgyermeke van, az eleve megkülönböztetett elbánásban kíván részesülni, amennyiben ezt nem kapja meg, úgy hihetetlen arroganciával szerez érvényt vélt jogainak.Aki kisgyermekével a szupermarketben vásárol, az csak a legritkább esetben várja ki…..
A Karácsony remek alkalom arra, hogy végre együtt legyen a család, társasjátékozzunk, kiránduljunk, meglátogassuk a távoli rokonokat, teát és pogácsát vigyünk a hajléktalanoknak és megpihenjünk egy kicsit ebben az embertelen rohanó világban. Már aki. Én például…..