Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Millamol

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban érkezünk, mert késni semmiképpen nem szerettünk volna. Viszont várunk rájuk türelmesen, hiszen 16:55-kor hív Tibi és közli, 5 perc múlva itt vannak, csak összeszedik Istit. Ebből gyorsan kiszámolom, fél hat körül fognak ideérni, hiszen Csepel azért nem a szomszédban…..
Az alábbi beszámolót a 13 éves Barbika írta az Alsózsolcai fellépésről: Áááááá!! Ismét találkoztam Istvánnal :D:D:D:D!!! Elmesélem. Aznap még aludni sem tudtam. Már reggel öt órától virrasztottam. Az idő pedig olyan lassan telt...:((. Az órát percenként néztem,nincs-e…..
Az alábbiakban Anikó élménybeszámolóját olvashatjátok a ceglédi fellépésről - fogadjátok sok szeretettel: Előre bocsánat, ha beszámolóm túl hosszúra sikerülne vagy túl zavart lenne... igyekszem összeszedni mindent, de főleg magamat.:) Nagyon nagy várakozás előzte meg ezt a…..
Szép jó napot Mindenkinek! Hogy vagytok? Jól aludtatok? Én is, cirka három órát :-) Mert kérem, aki koncertre jár, utána pedig "csetel" hajnalok hajnalán, az minden, csak nem kipihent. Hol is kezdjem? Az elején vagy a végén? Netán a közepén? :-) Egyszer volt, hol nem volt,…..
Szondyka története: Nos, a történet előzményeként tudni kell, hogy tegnap lent anyósoméknál beszélgettünk Istvánról! Megbeszéltük milyen csodás volt a Gálán, meg ilyenek! Nagyon örültem, mert kezdtem Anyósomon is a rajongás jeleit felfedezni. Egyszer csak férjem…..