Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antal Daniel

1 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hogy kik a legfőbb szövetségesei az iszlamistáknak? Egyszerű: civilizátoraink és aufklérerjeink, a balliberális relativizmus zászlóvivői."Ajánljuk Gabrilo cikkét saját blogján...
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
A számok zsarnokságáról már könyv is született. Jellemző, hogy csak azt tartják egyesek valóságosnak, amit megmérhetnek. Igyekeznek is mindent mérhetővé tenni, ami inkább kevesebb, mint több sikerrel szokott járni. Így jártak a politikai nézetek is a Political Compass oldalán.…..
/kép: NÉGYmadár/Törpöltem egy kicsit azon, hogy mit lehetne kezdeni a MÁV-val, BKV-val és a hasonló állami "csodákkal". A privatizáció rövid távon nem segít, túl gyakran lesz lenyúlás (és aztán elkótyavetyélés, rossz, nem hatékony erőforrás-felhasználás)…..
vendégszerzőnk írásaHónapok óta jelennek meg a magyar költségvetéspolitikát kritizáló írások. Márciusban a Kormány 300 milliárd forintos adókönnyítést helyezett kilátásba, amit lényegében mindenki kevésnek gondolt. Néhány héttel később Muraközy Balázs már arról…..
Andrassew Iván az a fajta, egyszer szebb napokat látott tréfamester, aki – vagy így, vagy úgy – de átveszi kiüresedett poénjai szerepét. Olvasói már rég nem vele, hanem rajta nevetnek. Ha valaki nem követné, urambocsá teljesen hidegen hagyná, milyen tréfát is húzott ki…..
"Tovább járnak a személyvonatok azon a 12 alacsony forgalmú vasútvonalon is, amelyre eredetileg május 31-ig szólt a személyszállítási megbízás. Szabó Pál gazdasági és közlekedési miniszter kedden újságíróknak, Budapesten elmondta: a közlekedési tárca az év végéig…..
Konzervatórium Milyenoldali vagy? 2008.05.15 00:49:00
vendégszerzőnk írásaKevés olyan gondolat van a magyar közbeszédben, melyet annyi tévhit és illúzió vesz körül, mint a politikai identitás kérdését. Jobboldal, baloldal, mit fejeznek ma ki ezek a szavak? Jelentenek-e még egyáltalán valamit, és ha igen, akkor elképzelhető lenne,…..