Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"azta"

0 bejegyzést írt és 507 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátságtalanabb légkörben fogadták Orbán Viktort Szlovákiában, mint decemberi munkalátogatása során. A szlovák miniszterelnök-asszony államközi megállapodást szeretne a kettős állampolgársággal kapcsolatban, Orbántól pedig megtudhattuk, hogy nem reggelizik szlovák…..
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
hogyvolt VV4 - 4X30 2011.01.14 09:00:00
Lilu szürke farmerja lassan magától megállna a sarokban, esküszöm, ma szakítok időt és megnézem, mi a tavaszi-nyári divat, mert az oké, hogy én a férjem kinyúlt xxl-es kapucnis felsőjében ülök, erősítve ezzel a „legyél mindig csinos feleség otthon” mozgalmat, de…..
"azta" 2011.01.14 15:43:27
@bévé: @flanker: @gibson:
mekkora LOL! :D fel sem tűnik nekik, sem másnak! azt hiszik a karakterre kérdezel rá! de az évailditökömtudja mekkora sötét bunkó! :D áhhhháááhhááá! epic!
Rég várt már magyar tévénéző és műsorkészítői annyira érdekes párbajt, mint A 40 milliós játszma és a ValóVilág 4 összecsapását. A párbaj különlegessége leginkább az volt, hogy két élőben sugárzott műsor csapott össze. A VV4 kisebb helyzeti előnnyel indult, hiszen…..
Fuck To The Music FUCKHEAD!!!!!!!!! 2010.11.23 08:11:00
Vannak zenekarok, melyeket zeneileg ha szeretünk, ha nem, muszáj legalább egyszer megnézni az életben. A Fuckhead is pont ilyen. Áriázás, drum and bass, noise rock, meg nagyjából bármikor bármi zeneileg, és egy hasonlóképpen kiszámíthatatlan, eklektikus performance, mely során…..
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
"azta" 2010.11.15 09:34:52
@Csabeee: na de ha mindenki kiszáll a versenyből, akkor maradnak 4en (mint potenciális vb esélyesek) és akkor Alonso a vb. na de akkor hol van a verseny? ha Petrov elengedi azzal a sóhajjal, hogy nem akar beleszólni a vb címbe, akkor pont a Vettel esélyeit gyengíti. szóval ez nem igazán jó érv.
"azta" 2010.11.15 15:18:36
@412T2: Maaaargit! ébredj má' fe'!
214-en magyarázzák már, hogy az inkorrektség az lett volna, ha verseny nélkül elengedi Alonsót az orosz, mert akkor verseny nélkül válik világbajnokká! mit nem lehet ezen nemérteni?! a Petrov pusztán csak annyit tett, hogy tartotta a pozícióját! sem többet, sem kevesebbet! teljesen tiszta ügy!

@Bellevue: ha Vettel előrébb lett volna a pontvadászatban, a redbull nem csinálta volna ugyanezt? jajjj! inkorrektség! mindegyik ezt csinálja! csak ezek egy kicsit nyíltabban nyomták! mindenkinek megmoccant a gyomra, de aztán hamar visszanyelték! a vettel meg gyűjthetett volna megannyi pontot - már korábban - ha pl. nem bassza ki a fűre előbb a Webbert, aztán a Butont. nem kell annyit sírni. ez a forma1 ma ilyen!
Az Amerikai Védelmi Minisztérium megállapodást kötött a Carnegie Mellon Egyetemmel egy új fedélzeti számítógép kifejlesztéséről, amit a DARPA most készülő "helikopter-terepjáróinál" alkalmaznának. Igen, az amerikai hadsereg hamarosan repülő autókat fog…..
"azta" 2010.11.12 10:46:52
@Leland Gaunt:
azért én is igen elcsodálkoznék, ha ennek az ábrának bármi köze lenne ehhez a koncepcióhoz!
Nem először fordul elő a TV2-vel, hogy olyan műsorformátumra tesz szert, melyet Amerikában sem vetettek még be. Arról már korábban beszámoltunk, hogy november végén elindul a csatornán az Endemoltól vásárolt licenc alapján készülő 40 milliós játszma, s a napokban jelentették…..
A hír: Szarházizta a szocialistákat egy jobbikos. (Vona holokausztiparról beszélt a parlamentben, az MSZP-s Bárándy rászólt, erre Pörzse bekiabált.) Egy mondatban: Na, ez az az ősmagyar intelligencia, amelynek parlamenti képviseletére olyan nagyon vártunk ’44 óta...
Zack Snyder a Watchmen és az Őrzők legendája animációs film után a Sucker Punch-csal jelentkezik, ráférne már a siker, hiszen az említett két alkotás nem hozta a vártakat, mindkettő bukott. Új filmjében egy elmegyógyintézetben sínylődő néhány csaj a fantázia birodalmában…..
"azta" 2010.11.05 09:46:21
@This_is_Sparta: Úgy látom a tökéletes smink az Elmegyógy és Intézetben (Hofi) is kötelező!

csak a Kurva Jó Csajok Elmegyógyintézetében!
Az Év Menekülése, az Év Cserbenhagyása és az Évtized Leghülyébb Szemtanúi címre egyránt pályázik egy friss karambol. Egy középkorú brit mozgássérült nő elütött egy idős házaspárt, majd cserben hagyta a földön fetrengő öregeket, és közben azt mondogatta, hogy "I…..
  Szép számmal megjelentünk a szerkesztőségből a Demokratikus Charta tüntetésén november 2-án, hiszen mi amolyan házitudósítójuk vagyunk, szinte minden eseményükről részletesen beszámolunk. Úgyhogy egy ilyen gyurcsányos, baueres, (több) ezer fős tüntetés igazi…..
"azta" 2010.11.04 09:00:30
@TaTa86.: @TH: @hulye_kocsog: stb:
szóval nem a vita kedvéért és kötve hiszem, hogy a mami erre gondolt, de éppenséggel nem mondott hülyeséget:
"Hüvelyi pesszárium (diafragma), méhszájsapka (cervixsapka), hüvelyi szivacs

A pesszárium gumiból, a méhszájsapka műanyagból készül, gömbszelet (kupola) alakú eszköz, ami ráfekszik a méhszájra a felhelyezéskor. Mindkét módszer lényege, hogy meggátolja a hüvelybe jutott spermiumok továbbjutását a méhszájon és méhnyakon át a méhbe, petevezetőbe. Mindkettőt a méhszájra kell helyezni. "

innentől ON:
ennek a gyurcsánynak tényleg van bőr a képén! gondolom a nyilvánosság most védelmet akarna neki jelenteni, védelmet a rendőrséggel való ügyes-bajos dolgai okán... amikre remélem hamarosan sor kerül!
Én is tapasztaltam már, hogy a kétkerekűek ott mennek, ahol épp látnak annyi rést, hogy elférjenek. Ez talán fokozottan igaz azóta, mióta álló kocsisorok között előremehetnek, mert egyesek szeretik a szabadabb szabályokat még szabadabban értelmezni. Zsolt rendszerint a szűk…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
"azta" 2010.10.26 11:28:24
@Max.:
": 60 milka adózás utáni profit nem elég megtérülés egy ráadásul silány albumért?"

ezek az infók honnan vannak?
amúgy meg: és ha neki nem elég? ahhoz kinek mi köze? ezt a fajta érvelést ezt nem igazán értem! ez a szerzői jog sztori ez nem kérdéses, hogy reformra szorul (pl. egy lemez több formátumban való megjelenéséért (bakelit - kazetta - cd - kártya - stb) ne kérjék már el minduntalan az eredeti árat! (természetesen értem az ebből fakadó problémát is - nem kell senkinek sem tudnia, hogy valamilyen hordozón már megvan nekem a cucc...). de valahogy az az érvelés, hogy 'minek akar meggazdagodni a szemtje', na az nem hiszem hogy jó lenne! meg az, hogy 'szar zenét csinál'... nem is értem! ez itt elvi vita, nem? elavult kiadói rendszer vs. töltögetős új rendszer? mi köze van ennek ahhoz, hogy milyen zenét játszik, mennyi pénze van, esetleg túrja e az orrát?
Az a helyzet, lassan ott tartunk, hogy egy jól időzített faviccben több a humor-potenciál, mint a Showder klubban. Tény, hogy a kezdések mindig gyengére sikerülnek - bár úgy emlékszem a tavalyi ennél jobbra sikerült - de ez most kritikán aluli volt. Nem értem, hogy miért a…..
A magyar billentyűzeten igen könnyen gépelhető nevű qwertzu vetett fel egy KRESZ kérdést. Szerintem 100-ból 99 autóvezető simán felgyorsít 90-re a település végét jelző tábla mellett elhaladva. De lehet, hogy mégsem ennyire egyértelmű a helyzet? Rendszeresen olvasom,…..
"azta" 2010.10.20 09:28:15
@Pretoryan:
szerintem itt nem a feloldja/nem oldja fel a jó megközelítés, hanem a "lakott terület" és a "nem lakott terület" fogalma a lényeg (ha még nem írta volna valaki). ez az alap. lakott terület = 50, lakott területen kívül = 90/110/130 ha ezt tábla nem módosítja. a városba lépő autópályaszakaszoknál meg úgy gondolnám az autópályára érvényes sebességszabályozás a mérvadó.
szerintem.
persze meg is lehet kérdezni az okosokat ;)
Nem veszi fel a telefont? Nem hívja vissza? Hülye kifogásokkal traktálja, amik azonban akár igazak is lehetnek? Szerelője valószínűleg rossz irányba fejlődik. Vélemények az azonos című írásunkról...
"azta" 2010.10.13 12:39:00
@effendi79: "Hehe, és ezek az emberek azok, akik lesajnálnak, ha márkaszervízbe viszem a kocsit. Az óradíj nyilván magasabb, viszont munkalap/számla alapján minden számonkérhető, és nem áll az autó heteket a sufni mögött. Nekem megéri a felárat."
:D
ezek a márkaszervizesek azok, akik a gyári olajat eladják a "sufnis" szerelőknek és valami olcsó szart tesznek a kocsidba? :)
Belsőség Kaszálunk és védünk? 2010.10.08 06:49:15
Egymilliárd forint. Az objektív felelősség elvének bevezetése óta közigazgatási bírságokból ekkora bevételhez jut a rendőrség – havonta. Vélemények az azonos című írásunkról...
"azta" 2010.10.08 09:07:54
@Andris25:
szeretném kérdezni, hogy mi van akkor, amikor a társasház előtt frissen aszfaltozott, de a forgalomnak már átadott út szélén "véletlenül" kint hagyják a munkások a megállni tilos táblát úgy 2 napig, az ott lakóknak meg nincs hol parkolni, a rendőr meg "működik" és büntet (30e HUF - nem 15 €!)... szóval ilyenkor kinek a k. anyja?
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
"azta" 2010.10.07 09:16:42
@csoko20: "A "mélytorok" kategóriában elért világrekordot leszámítva milyen sikerről lehet még beszélni?"

így van! egy stilizált tüszős mandulagyulladás lenne a legjobb - az természetes, emberi, vörös mint állat és jól jelképezi azt a szopást, amit vele nyerhetünk! ;)
George Lucas a 70-es évek végén megalkotta a filmtörténelem egyik legkörülrajongottabb alkotását,  a Star Warst.  Az elsőnek leforgatott trilógia főszereplője Mark Hamill volt, akinek a mozi világában ez volt az egyetlen sikere, de nem kopott fel az álla, képregényeket…..
"azta" 2010.09.29 11:23:29
@AutosVilli:
vagy 3 két órás részben Jar Jar központú történetet
vagy akár vissza is térhetne a 7, 8, 9-ben!
:D
"azta" 2010.09.29 12:17:45
@opati666: vagy összejön a mégöregebb csubival
lesznek szép szőrös vízalatti izék :D
"azta" 2010.09.29 14:16:00
@opati666:
nőknek, nem? amilyen nyelve van ennek a jar-jarnak.... :)
Ott mérnek, ahol kell, vagy ott, ahol többet tejel? Megkérdezték a vezetőt. Válaszolt is. Inkább ne tette volna. Tudták, hogy idehaza a szakmaiságnak van prioritása, nem a pénzszedésnek? És akkor még elő sem került a mindenható statisztika... Vélemények az azonos című…..
"azta" 2010.09.29 11:35:56
@TUDOD, A CSIBE: "..nem jelez ha mérnek."
-az egyik vesszőparipám nekem is. fel nem foghatom miért van ez!?

@záporjózsi:
de hiába teszed fel, leszarja mindenki! az lenne a lényeg, hogy valaki, akit a táblák kihelyezése miatt mondjuk felelősség terhel, az mondjon arra valamit, hogy miért van egy tökéletes úton 30-cas tábla, vagy miért van a munkák befejezése után 2 hónappal kint korlátozó tábla? hogy név szerint ki az, aki kiküldi a rendőröket ilyen helyre mérni (kizártnak tartom az önhatalmúságot, vagyis, hogy: "majd kiállok valahova, oszt mérek, a főtörzs /vagy ki/ meg mondhat az eligazításon amit akar!") és pontosan miért? aztán talán a harmadik, negyedik megkeresésre majd reagálnak! (a'sszem itt az m6/m60-nál volt némi foganatja, hogy a bama /vagy a d.napló?/ állandóan rákérdezett, hogy ha már autópálya, akkor miért a 110?)
"azta" 2010.09.29 12:12:26
@záporjózsi:
" Amúgy azért is tud 110 lenni, mert túl szűk az ív és nem belátható 130-ra. Vagy egyszerűen szűkek az ívek és kisodródási veszély van."

ühümmmm! ezt el is tudnám fogadni, ha nem viszonylag sík terepen lenne a szakasz, ahol elég rugalmasan lehet(ett volna) a pályaíveket megrajzolni, ill. nem a nemzetközi szabványokra hivatkoznának állandó jelleggel.