Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DarkWolf

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
DarkWolf 2020.08.25 05:40:42
@Reactor: könyörgöm, ne hozzuk fel pozitív példaként a Kurucinfót és hasonszörű elmeháborodott neonáci/ nagymagyaros okádék weboldalt. Oda max az megy olvasgatni vagy kommentelni aki nem kap hányingert attól az undorító mocskolódó stílustól amit azok normálisnak tartanak.

Amúgy meg sajnos még mindig örökérvényű igazság hogy azok kiabálnak leghangosabban cenzúrát akik nagyon is rászolgáltak. Nem azért mert szólásszabadságukkal éltek, hanem mert nem tudnak kultúrált ember módjára viselkedni.

Hogy honnan tudom ezt? onnan hogy nem egy fórumon és chaten moderáltam / moderálok és rengeteg alkalommal keresztülfutottam ezen a " gonosz moderátorok bántanak engem pedig én semmi rosszat nem csináltam" történeten.

Ha ez a véleményed, én azt elfogadom, de nem feltétlen értek egyet.
Idén teljesen más szempontok alapján mennek nyaralni az emberek, ha mennek egyáltalán. Most, hogy a víruspara mérséklődik, a célországok pedig nyitnak, sőt lassan egymásra licitálva csábítják a turistákat, érdemes megnézni, hogy hova érdemes terveznie a távolságtartást alapvető fontosságúnak tartó…..
DarkWolf 2020.05.26 09:39:30
@Fillér B. Gusztáv: ha egy kicsi offkérdést megengedsz, hvg-n megjelent egy cikk miszerint Brussels Airlines június közepétől indít Brüsszelbe járatokat, holott (legjobb tudomásom szerint még nem lett határnyitas bejelentve náluk): www.hvg.hu/gazdasag/20200526_Hogyan_es_hova_utazhatunk_most

Nincs véletlenül valami infód erről/ a légitársaság vajon tud valamit amit mi nem?
Juliék áprilisi utazását is elvitte a járvány. A Barvofly utazási irodánál vásárolt Qatar jegyeik árát próbálják most visszaszerezni, ami nem megy egyszerűen. Az utazási iroda ugyan megküldte a légitársaságnak a törlés és a visszatérítés kérelmét, de aztán jött a csönd. Amikor Juliék pedig nagyon…..
DarkWolf 2020.05.13 15:50:52
@Nick-son: teljes mértékben egyetértek ezzel

@Usermail317: nem tudom te hogy vagy vele de én részemről szeretném ha a blog folytatódna vmilyen formában
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
Pár napja még azt hittük, hogy nehéz győztest hirdetni a "ki tartja magánál a legpofátlanabb módon az utas pénzét" versenyben, de a Ryanair a friss húzásával nehezen behozható előnyre tett szert. Azt, hogy a légitársaságok többsége sunnyog és a koronavírus-járvány miatt törölt járatok után nem…..
DarkWolf 2020.04.24 11:26:54
@gabor234: oké, rosszul fogalmaztam

nem dönti be, de nincs igényünk arra hogy egy ilyen bizonytalan helyzetben adjanak nekünk egy szaros vouchert, amikor még azt se tudjuk hogy mikor lesz biztonságos utazni!

Azt meg szíves engedelmével a világnak a költségvetésük nem a mi problémánk. Akár hamarabb, akár később de visszaszedjük a pénzünket amit befizettünk egy olyan repülésre, ami meg se valósult első helyen.

Rosszabb esetben meg chargeback
DarkWolf 2020.04.25 09:03:30
@geegee: én se szívlelem őket különösebben de azért azt se felejtsük el hogy valamit valamiért: olcsó jegy kell-e mindenfajta plusz seggnyalást nélkülözve vagy egységesen atomdrága jegy mindenkinek?

Legtöbben nem azért választjuk a fapadost mert úri passióból, hanem mert anyagilag jobban kijön és mert nem dől össze a világ ha úristen nincs árban benne a lounge és nem kapsz ingyen kaját (ami másfélórás-2 órás utaknál édesmindegy).

Igazából ettől tartok csak nem kicsit, hogy ilyen téren még visszaüthet a dolog az egyszerű utazók számára
DarkWolf 2020.05.03 15:56:00
@apro_marosan_petergabor: azt csinálnak amit akarnak, de a banknak is lesz hozzá szavuk ha elindítasz egy chargebacket.
Ha végiglapozzuk a Wizz Airhez az utasoktól érkezett kérdéseket, nem meglepő módon az merül fel a leggyakrabban, hogy van jegyünk, de a járvány miatt nem akarunk utazni, mikor adjátok már vissza a pénzünket? A cég utolsó Facebook-posztja alatt  a Wizz embere, vagy robotja próbál is mindenkinek…..
DarkWolf 2020.04.21 11:25:29
@dieter: itt az emailben legalul volt egy kis macskakaparás hogy adott linken kérheted vissza a pénzedet...de a megadott linken nem adnak sok infót hogy hol is tudod visszakérni a pénzedet

Szóval mi jelenleg azon agyalunk hogy következőnek a live chat suppporton próbáljuk érvényesíteni a pénzvisszatérítést
DarkWolf 2020.04.21 11:30:42
@Pepibubó: mi egyelőre arra se tudtunk rájönni hogy a megadott linken mi a rákozt kell keresni

@kjani1: a helyedben én kapcsolatba lépnék a bankommal és így próbálnám kiverni a pénzt belőlük, ha szép szóval nem megy

@Rothgo: én a helyedben nem próbálnék arra fogadni hogy egyhamar visszaáll minden normálba, de ezt te tudod. Ha elfogadsz vouchert/ bármiféle nem konkrét pénzbeli visszatérítést, azzal kb azon hazárdírozol hogy hátha az utazás napjáig eláll a vírus..vagy sem, és akkor bebuktad.
Olvasónk egy olyan parfümös csalásba futott bele, ami azt mondja, hogy ők azért nem csaltak, mert előre szóltak, hogy csalni fognak. Szimpatikus üzleti modell. A Premium Perfume Shop márkás parfümöket kínál kedvező áron, mármint ezt állítja magáról, ami eleve hogyan lehetséges, ugye. Már a kezdő…..
Most, hogy az európai repülés kezd leállni, a legtöbbeket érintő kérdés az, hogy lehet visszaszerezni a le nem utazandó repjegyekért korábban kifizetett pénzt? Nem egyszerű, mert a komoly likviditási válságba került szolgáltatók a törölt járatok után sem szívesen adják vissza. Frissítés: a Wizz is…..
DarkWolf 2020.03.23 09:37:29
@DFK: ez egy repüléssel és repjegyekkel foglalkozó blog, a siratóasszonyok kórusát máshol találod
A Homár elég sokszor felhúzta már magát az elmúlt 15 évben, hiszen volt mint. Inkorrekt kereskedők, csalók, ügyfelet hülyének néző szolgáltatók, büdös hús, kis faszenes, volt itt már minden. Olyan helyzet, mint a jelenlegi viszont még sosem. A járvány pedig úgy látszik, hogy a pénzéhes, nyerészkedő…..
DarkWolf 2020.03.17 07:33:51
@Örömhernyó: akkor kérlek győzd meg a főnökömet róla hogy otthon maradhassak, köszi
Szinte óránként érkeznek a bejelentések arról, hogy milyen drasztikus intézkedéseket hoznak a koronavírus terjedésének megfékezésére az európai országok, jellemzően betiltanak minden nagyobb rendezvényt, bezárják az élelmiszerboltokon és patikákon túl az üzletek jó részét és az iskolákat, az…..
Miután egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem sikerül napokon belül megállítani a koronavírus terjedését, súlyos válságspirálba keveredik az európai turizmusipar. Ennek részeként ugyan ki merne repjegyet foglalni olyankor, amikor teljesen bizonytalan, hogy mikor cseng le a járvány és mennyi áldozatot…..
Ahhoz, hogy később elkerüljünk egy csomó kellemetlenséget, egy csomag átvételénél érdemes megnézni a kiszállított terméket, hogy egyben és épségben megérkezett, vagy sem. Ám vannak helyzetek, amikor ez macerás, időigényes és nincs is rá lehetőségünk. Ilyen helyzetbe került Richárd is, aki egy…..
DarkWolf 2020.02.25 18:57:29
@Opportunista mikroba: ott a pont
DarkWolf 2020.02.26 04:28:31
@Szubrina: ha ilyen értelmi szinttel beengedtek téged egyetemre, akkor az oktatási rendszer nagyon hanyatlással van baj

ezzel az alpári stílusoddal meg szerintem csak ne legyen olyan nagy arcod, főleg ne ilyen szöveggel hogy "dehát velem is bunkók voltak akkor én is az leszek".
DarkWolf 2020.02.26 04:30:31
@Szubrina: tudod ez ilyen erősen "bagoly mondja verébnek" jellegű duma
Az index beszámolt róla, hogy több órán át égette a kerozint egy Ryanair-gép ahelyett, hogy menetrend szerint elindult volna Gran Canariára. A tudósítás szerint a gép túlsúlyos volt, és jobb híján a kerozint kezdte el elfüstölni azzal, föl-le gurult a kifutópályán. A gép valamikor negyed egy után…..
DarkWolf 2020.02.19 05:48:44
@ComLo: kíváncsi vagyok hogy egy adott helyzetben is ugyanezt mondanád-e
DarkWolf 2020.02.22 07:06:50
@ComLo: hadd javìtsalak ki: a repülőgépen a kapitány az úr. Az van amit ő mond, ha nem hajlandó téged utasként vinni akkor nincs az a nemmondomkikicsoda hogy te azon a gépen utazni fogsz.
via GIPHY Tamás kazáncserére adta a fejét, ami önmagában épp elég stresszt jelent, a költségről nem is beszélve. A szükséges összeghez az MFB hitelprogramján keresztül szeretett volna hozzájutni. Hosszú hónapok alatt meglett a hitelhez megfelelő kivitelező és a szükséges dokumentumok is, úgy tűnt,…..
DarkWolf 2020.02.20 05:27:55
@Szubrina: hát nem muszáj elolvasni, de utána meg nem kell sírni hogy jaj felszámoltak olyan tételeket amiket világosan feltüntettek apróbetűsen, de átolvasni luxus

"A közjegyző meg nulla befektetett energiáért több százezret szakít, már hogyne lenne igazságtalan? "

Elárulok neked egy hatalmas igazságot, csak neked. Készen állsz? az élet nem igazságos, pont.

"Tudom itt mki gecigazdag és 100-ezres kabátja van, de gondoljunk bele, mi van, ha a poszter szegény?
Hm? Idióták!!!"

nem tudom minek magyarázol bele olyan dolgokat amiket itt senki se mondott. Azt eléggé nehéz nem észrevenni ha valaki baszik utánanézni a feltételeknek amikor hitelt vesz fel és még ő van felháborodva utána. Hát kérem, a lusta ember így jár.
DarkWolf 2020.02.21 07:40:07
@Szubrina: Én is csókoltatom anyukádat, puszipá
Gábor állítja, hogy semmi különös, törvénybe ütköző tevékenysége nem volt a Youtube-on, nem is törték fel a fiókját, mi pedig természetesen ezt el is hisszük neki. A Youtube viszont képtelen erre. Ugyan azt sem tudják, vagy akarják bebizonyítani, hogy indokolt a felfüggesztés, mégsem állítják vissza…..
DarkWolf 2020.02.04 05:38:14
@Baluci: olyan jogon hogy ez az ő szolgáltatásuk és a youtube használata nem alapjog
DarkWolf 2020.02.04 05:40:03
@-Hantaboy-: ha, nekem évek óta aktívan pörög Ublock és semmi ban vagy tiltás :D
DarkWolf 2020.02.04 12:43:05
@CoolKoon: oh jaj, gyógyszered elgurult?
Mennyit kérjek? Örök kérdés, és sokan abban látják a feloldását, hogy a munkáltató írja bele az álláshirdetésbe, mennyit szeretne fizetni. Én ezt a munkavállalók szempontjából nem tartom jó megoldásnak, ki lehetne fejteni, hosszabban is, miért nem, de röviden: elveszi a tárgyalás lehetőségét, és…..
Decemberben is bőven találkozunk még olyanokkal, akiket megszívattak a Black Friday alkalmából és még nem zárult le az ügyük. Ani a hónap elején írt nekünk, aztán frissítette a sztorit, de az igazi megoldást a szakértőinktől kaptuk. 2019 november végén úgy gondoltam, hogy ideje kipróbálni a Black…..
DarkWolf 2020.01.17 12:42:27
@Brokkoládé: A jóléti társadalom kibaszott nagy problémái az életben. Kívánom nekik hogy soha nagyobb dilemmájuk ne legyen
Hogy mi a válasz a levél végén feltett kérdésre, hogy érdemes e foglalkozni az üggyel, ha otthagy a buszod a nulla fokban egy pulcsiban? Hát egy óriási kövér igen. Persze ha bizonyítható, hogy a sofőr 15 perces megállót ígért, majd a 12. percben elindult, ugyanis a FlixBus ÁSZF-ben a a következőt…..
DarkWolf 2020.01.17 12:41:00
@Zabalint: azt hinném hogy legtöbb távolsági buszon alapból volt már az idők kezdete óta de sokszor inkább nem nyitják ki mert nincs kedvük takarítással meg egyébbel baszakodni meg mivel a buszsofőröknek ígyis-úgyis meg kell álniuk bizonyos időközönként pihenni/pisilni/kakilni/cigi-kávézni, ezért már sokkal egyszerűbb egybevonniuk a kettőt (kivéve persze ha valamelyik utasnál vészhelyzet mosdó szituáció van).

Utóbbi két alkalommal legalábbis amikor szervezett buszos úton mentünk, egyik buszon se volt nyitva a mosdó (volt ahol xy meg EU-s jogszabályra hivatkozva nem volt nyitva a mosdó)
Mottó: „Ha ketten mást csinálnak, az lehet ugyanaz” /Mérő László: Mindenki másképp egyforma/ Miért van az, hogy teljesen ellentétes megközelítések is tudnak eredményt hozni az álláskeresésben? Ráadásul az eredmények is hasonlóan jók. Az „egyik ezt mondja, másik azt, most akkor mi az igazság?”.…..
A magas munkabér már nem elég manapság, ha „csak” ennyit ígér egy munkáltató, nem fognak tömegek jelentkezni a meghirdetett állásra. Szakmai fejlődést is kínálni kell, mert erre a legtöbb munkavállaló vágyik. Régen ez csak egy lózung volt az álláshirdetésekben, de mára komolyan kell venni - mindkét…..
via GIPHY Károly kacifántos kamuba botlott: a brit webáruház nem tűnt gyanúsnak, még szerencse, hogy a bank résen volt. Euróban fizetett, de a shop az ingyenes szállításra kínai jüant, a termékre pedig indonéz rúpiát próbált beterhelni a számlájára. Tegnap este rendeltem egy Nagy-Britanniában…..
DarkWolf 2019.12.07 18:13:06
@a lekvár neve puffin: te is ugyanolyan nevetséges vagy ezekkel a keménykedős szövegeiddel, szóval szerintem ne versenyezzetek azon hogy ki a nagyobb kemény megmondóember a monitor mögött. Szerintem kurvára nem érdekel senkit hogy honnan vannak ismerőseid ésatöbbi ésatöbbi, ezt beszéljétek meg privátban ha már ennyire megy az izmozás

Az hogy elveid vannak az dicséretes, hülye emberek meg mindig lesznek, pont. De ezzel a stílusoddal szerintem te se vagy jobb mint az általad ostorozott taplóarcúak, csakhát minden szentnek maga felé hajlik a keze.
via GIPHY Bármilyen körültekintően is vásárolunk, vannak azok a helyzetek, amiket nem láttunk jönni. A webshop rendben van, nem találunk rossz véleményt a kereskedőről sem (kivéve, hogy tavaly nem volt együttműködő, na), aztán valahol, valami mégis elcsúszik. Olvasónk rokona a kinaimobilwebshop-ról…..
Mi történik akkor, ha úgy érezzük, nem tájékoztattak megfelelően egy termék tulajdonságairól? Olvasónk úgy gondolja, azzal hogy nem hívták fel a figyelmét arra, hogy az új mobilja 32 bites, megtévesztették, és most szeretne valami megoldást. Ám az a helyzet, hogy ha az ellenkezőjét sem állították,…..
DarkWolf 2019.11.01 14:37:40
@LaszloPal: picivel többért vehettél volna Redmi Note 7-et és lön 64 bit és lön Android 10

Viccet félretéve milyen applikàciòk miatt aggòdsz pontosan amikhez annyira kell a 64bites struktùra? Oké, értem én hogy pusztàn elvböl is ki lehet indulni ilyen téren.

De azt tudomàsul kéne venni hogy miért annyi az annyi. Tudom hogy nem ezt a vàlaszt akarod hallani de nincs az a fogyvédelmi szerv ami rà fogja tudni kötelezni a Xiaomit hogy telefonod megkapja official 64 bitet.

Anennyi idöt eltöltesz hogy ezen téped a hajad annyi idö alatt nézhettél volna tutorialt hogy miképp flasheld telefonodat/ telepìts fel custom rom-ot/ill meglàtogathattad volna az xda fòrumot ahol szerintem nagy örömmel segìtettek volna végigvezetni a lépéseken hogy miképp varàzsolj 64 bites androidot telefonra.

Ha meg nem akarsz segìteni magadon, azzal nem lehet mit kezdeni.
DarkWolf 2019.11.08 14:26:27
@LaszloPal: nem igazán tudom hogy milyen választ vártál egy blogtól azonkívül amiket már elmondtunk neked.

vannak opcióid hogy 64 bites androidot tegyél fel telefonodra, ha arra lusta vagy és csak a siránkozást akarod folytatni, akkor váljék egészségedre mert ezen a ponton ez már tényleg kezd átmenni műhisztizésbe.

és még azóta se adtál választ hogy pontosan melyik applikációnak kell annyira a 64 bites android.
via GIPHY A MINDENTOLCSON.HU lelkes csapata (ez áll minden aláírás alatt) egyszer már szerepelt nálunk, akkor egy lombfúvó nem akart működni. Most még akár működhetne is a megrendelt termék, ám Andrea sajnos nem azt kapta, amiért fizetett. Ezzel viszont a lelkes ügyfélszolgálat látványosan nem…..
Zsuzsa mobilja pár hónap után használhatatlan lett, amin sajnos a szerviz sem tudott segíteni. A hiba újra és újra visszajött. Végül Zsuzsának elege lett, erre se pénz, se mobil.  2018. március 09-én vásároltam az eMag webáruházban egy Doogee X5 max típusú mobiltelefont, amit annak rendje és…..
DarkWolf 2019.10.24 16:45:54
@krisztianbkertesz: Redmi Note 7-m van, eddig telefon úgy fut mint az álom és különösebb gond nélkül