Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsymm

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong 3 éves a jégkorongblog 2010.11.08 07:00:00
Vagyunk kik, akarunk mit címmel írtunk bejegyzést 2007. november 8-án, lefektettük az alapokat, elindultunk. Új koncepciót 2008. november 8-án nem kellett fogalmaznunk, majd 2009. november 8-án egyebek közt erről beszéltünk: "Persze így is túlnőtt rajtunk az egész, olykor úgy…..
A Sapa Fehérvár AV19 csapata az alábbi közleményt juttatta el blogunkhoz: "A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának vezetése a mai nappal felmentette vezetőedzői feladatai alól Ulf Weinstockot. A csapat az első tizenkét mérkőzésen, különösen a hazai összecsapásokon, nem a…..
Az előselejtezőkről korábban írtunk, és arról is beszámoltunk, hogy rekord létszámú az idei utánpótlás-versengés. Örvendetes az is, hogy a 16 éven aluliak küzdelmei a megnövekedett létszám következtében már alsó és felső házban folynak, továbbá hogy az országos…..
Jégkorong Linz–Fehérvár 3-4 2010.09.26 21:01:00
Tavaly az egész EBEL-alapszakaszban egyszer sem nyert Ausztriában a Sapa Fehérvár AV19, az idén viszont máris megvan az a nagyon fontos két pont. A pénteki borzalmas vég után a csorba kiköszörülése volt napirenden Linzben, de nem úgy indult a meccs, mintha ez sikerülhetne, már a 2.…..
Dzsymm 2010.09.26 22:10:01
@Lacquo: Nem mind1, így is úgy is 2 pötty ide! :-)
Az A csoportos világbajnokságok lebonyolítási rendszerét 2012-től megváltoztatják, így döntött a nemzetközi jégkorongszövetség (IIHF) kongresszusa Szlovéniában. Ahogy írtuk, a négy négycsapatos csoport helyett két nyolccsapatosban zajlanak majd a küzdelmek. A divízió 1…..
Szeptember 11-én kezdődik és legkésőbb március 5-én fejeződik be a Slohokej Liga, amelyben idén is négy ország tíz csapata indul. Két csapatban két divízió 2-es nemzeti válogatott gerince erősíti a mezőnyt, a bennfentesek szerint nekik van a legnagyobb esélyük a gyengülni…..
A keddi ligaülés fontos döntései között megállapodás született arról, hogy a 2010/11-es szezonban is megrendezik a Magyar Kupát, sőt már a dátum is megvan. A final four rendszerű döntőre január 29-30-án kerül sor, a helyszín még nem ismert. A Mol Liga-döntőbe jutó…..
Borbás Gergely lett a Ferencváros nyolcadik nyári igazolása, egyre erősebb a zöld-fehérek kerete. A kapuba a finn Timo Lindström (a finn másodosztályú RoKiból), hátvédnek Bontovics Márton (UTE), Horváth Gáspár (Dab.Docler) és Hüffner Adrián (UTE), a csatárposztra Dancsfalvi…..
Először az a legfontosabb, hogy a jégkorong a kiemelt sportágak között legyen, mondta videósainknak Németh Miklós, a jégkorongszövetség pénteken megválasztott új elnöke. Az alábbiakban elődje, a tiszteletbeli elnökké választott Studniczky Ferenc is nyilatkozik. ..
Az EBEL kétnapos bledi ülésén az előzetesen jelzettekhez képest egy változás történt, az viszont meglepő és nagy horderejű. A német másodosztály bajnoka, az EHC München beadta felvételi kérelmét a ligába. Az osztrák fórumok szerint a tíz csapat támogatja Pat Cortináék…..
A héten a második állomásához érkezett a macidobálás során összegyűlt 4451 db plüssjáték kiosztása. A Balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthonba látogattak el válogatott jégkorongozóink, megrakott zsákokkal. Az eseményről többet írni nem is szeretnénk, nézze meg inkább…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Dzsymm 2010.04.23 23:19:39
@vt375: jaja, a 2007-es kiesett, pedig az is 1-4 lett! Köszi!
Dzsymm 2010.04.23 23:23:31
@1885*: Itt is van pont!!! :-)
Dzsymm 2010.04.23 23:38:52
@tom40: jövőre a bs-ben 9000 ember előtt minket fognak tolni, már ha jönnek ezek a hangos szurkolók is, mert a bs-ben kicsit néha lagymatag a szurkolás!
A következő szezon az OB I.-es felkészülés jegyében telik Debrecenben, nyilatkozta Korcsinszky György, a Debreceni HK elnöke a civishír.hu-nak az OB I/B négyes döntője után. 2010/11 legfontosabb feladata a fiatalítás, a negyven év feletti játékosokra nem lehet OB I.-es…..
Dzsymm 2010.04.09 14:27:20
Ha az elnökön múlik, a 2010/2011-es szezonban is lesz Mol Liga, ráadásul akár májusig kiderülhet, mely csapatok vehetnek részt a küzdelemsorozatban. Radványi Róbert több csapatot szeretne a bajnokságban, és nyitni szeretne Szlovákia felé is. Tánczos Barna, a Romániai Jégkorong…..
Beindult az élet a Mol Ligában. Mindenhol készülnek az új szezonra, és érkeznek a hírek az igazolásokról is. A Bp. Stars Kangyal Balázs személyében új edzőt avatott, elvesztette Szajbert Patrikot, helyére másik újpestit igazolt. Lehet, hogy az FTC elveszti másik kapusát is, az…..
Szuper Levente teljesített a svájci világbajnokságon a legjobban a magyar válogatott játékosai közül, állítják olvasóink. Több mint ezer szavazat érkezett viszonylag rövid idő alatt, ebből 393-an első számú kapusunkra voksoltak. A győztessel beszélgettünk. Köszönöm a…..
Az elmúlt két napban kissé összecsaptak a fejünk felett a hullámok, vannak tartozásaink, igyekszünk törleszteni. Ennek jegyében egyben adjuk közre Magyarország dánok, illetve németek elleni meccseinek videós összefoglalóit. Bónusz: a közönség elénekli a Himnuszt.…..
Nagyobb csoda lenne a bent maradás, mint a tavalyi feljutás, jelentette ki az MTI-nek Pat Cortina. Spiller István vb-előzeteséből kiragadtuk a magyar válogatott szövetségi kapitányának nyilatkozatát, és azt is, amit Kangyal Balázs csapatkapitány mondott. A kanadai szakember szerint…..
Vasárnap Pesterzsébeten megtörtént a 2008-2009-es idény utolsó bajnokavatása. A NAJB helyosztóit 250 lelkes szurkoló előtt játszották le. A HC Sopron is befejezte szereplését a burgenlandi amatőrligában. Minden tudnivalót megtalálnak kattintás után. Ahogy arról korábban…..
Pat Cortina szövetségi kapitány ma hajnalban Münchenbe utazott, klubcsapata, az EHC München sorsdöntő mérkőzéseket játszik a feljutásért. Hétfő hajnali visszaérkezéséig Énekes Lajos és Diego Scandella edzők viszik a csapatot, kapcsolatban a főnökkel. A szakvezetés a ma esti…..
Két héttel a MAJL döntői után a frissen indult Nemzeti Amatőr Jégkorong Bajnokság mezőnye is elérkezett a fináléhoz. Legutóbb februárban számoltunk be a liga eseményeiről, azóta sok kérdésre meglett a válasz, de a lényeg most jön. Az alapszakasz után a tavaly még az OB…..
Székesfehérváron délben leleplezték a jégcsarnok új névtábláját. A létesítmény neve mostantól Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok. Olvasónk, Forgó László tegnap készítette felvételeit, amelyeket az ünnepélyes esemény után adunk közre. Tovább után. ..
Pindák László, a Ferencvárosi Torna Club vezetőedzője és a BVSC amatőr csapata is azt kezdeményezte, Ocskay Gábor halála után többé egyetlen magyar csapatban se szerepelhessen játékos 19-es mezszámmal. Az FTC az Ocskay-kupát is létrehozná. "Megdöbbentett minket Ocskay…..