Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manyizga (törölt)

21 bejegyzést írt és 1973 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A FIA lépett, Hamilton szombati időmérős leállása volt az utolsó, hogy nem büntették, ha valaki szándékosan megáll a levezető körben. A McLaren azzal magyarázta pilótája akcióját, hogy ha nem áll meg, nem marad elég benzin az autójában, így nem tudtak volna mintát adni a…..
Szívatós Nem adom a nyugdíjamat! 2010.06.08 08:00:00
 A kormány azt tervezi, hogy államosítja a magánnyugdíjpénztárakat. Na nehogy már! Az az én pénzem! El a kezekkel tőle! Ezért léptem át annak idején az új rendszerbe, mert ott lebegett előttem nagyszüleim példája. Egy életen át fizették a járulékot, aztán most meg alig…..
Nekünk már a sztori végigolvasásától felment a vérnyomásunk, úgyhogy el tuduk képzelni, Attila hogy érezte magát, miközben próbálta egyezkedni a bolttal, akiktől a T-s kártyával hibásan működő drága telefonját vette. Amíg ilyen boltok lesznek, a Homárnak mindig lesz…..
Manyizga (törölt) 2010.06.07 08:09:47
@B.Tamas: "Én már a második HTC HD2-t koptatom, de hálistennek hogy lekopogjam tökéletes, egyelőre semire nem cserélném el. "

LOL. A HD2 valamikor tavaly év végén jelent meg. Neked meg már a második kopik el? Tényleg jó minőségű lehet! :D
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..
Az a Fidesz csökkenti "kőkeményen" az áram árát, aki az összes törvényjavaslatot, ami a jelenlegi helyzethez vezetett, csont nélkül, teljes egyetértésben az MSZP-vel megszavazott. Csak Borat-ot tudnám idézni: nice!   Az energetikai maffia törvényesen "lopja…..
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
Milliókat ejtett bámulatba az Avatarban feltűnő Pandora bolygó képzeletbeli tája. Azonban ha jobban körbenézünk, itt a Földön, kiderül, hogy nem is kell olyan messzire mennünk, ha ehhez hasonló fantasztikus képződményeket szeretnénk látni. Pandora lebegő hegycsoportjának, a…..
Sosem kértem még egymás mellé két helyjegyet, a MÁV rendszerében lehet ilyet?Kénytelen vagyok megosztani a velünk történteket: Záhonyba kívántunk utazni a párommal. Azért, hogy ne kelljen reggel a jeggyel bajlódni, (06.23-kor indul a vonat) elővételben vettünk jegyet a Nyugati…..
Tisztelt MÁV IK Kft., "Ezt a vad mezőt ismerem, Ez a magyar Ugar." Aszód, vasútállomás, 2010.05.21. 20:12. Most már érthető, hogy miért is van szükség a kerékpárszállító vagonokra. Mert nem lehet hol hagyni a bicikliket. A dudva az nő, a MÁV néha megrendeli a…..
Persze, forgalmi okok miatt előfordul, hogy a "helytelen" vágányon megy a vonat, na de erről azért az utasoknak is kellene szólni!Kedves Blogger!Ma reggeli élményemet szeretném veled megosztani. A MÁV 4217 Dunaújváros-Budapest vonattal utaztam. A vonat 8:40-kor érkezik…..
Manyizga (törölt) 2010.05.28 12:23:24
@vanek ur: tudod, van egy olyan tapasztalat, hogyha egy épület egy ablakát betörik, és azt nem javítják ki rövid időn belül, akkor hamarosan az összeset bedobálják.
Kedden elindult a Times és a Sunday Times tetszetős új honlapja, amit még egy ideig nézegethetnek az olvasók, de hamarosan nagyon szigorú fizetőkaput állítanak eléjük: heti két fontot (650 forintot) kell majd fizetni a látogatóknak, a napi belépő pedig egy font (325 forint)…..
Manyizga (törölt) 2010.05.27 07:33:33
@_iMaginer_: Igen, ilyen is van. De mindig vannak-lesznek bloggerek, twitterezők, akik ingyen megosztják a véleményüket-tapasztalatukat a helyszínről.

Az újságírók, hírügynökségek véleménye is szubjektív, mégha igyekeznek is nem azok lenni.
A vasárnap esti műsorsáv úgy néz ki, hogy az álszenteskedésre van fenntartva, a Heti hetes populista böffeneteivel csak Hajdú Péter tud versenybe szállni. A Frizibi műsorvezetőjének egyébként eddig nem is ment rosszul: komoly arcot vágott a leghülyébb celebhírhez is, és akár…..
Olvasónk Kelenföldről próbált utazni, mivel a kijelzőn csak 120 perc+ késéseket látott, megpróbált az információnál érdeklődni, alant olvasható, mekkora sikerrel:A nagy vihar második kellett Komáromba utaznom, félve mentem ki az állomásra, fel voltam rá készülve, hogy a…..
Manyizga (törölt) 2010.05.26 11:17:27
@Adani: a Twitter túl gyors lenne a MÁV-nak. :)

Nincs az e-mail legalább két hetes biztonságos átfutási ideje, azonnal reagálhatnak rá a felhasználók, a (rossz) hírek azonnal elterjednek rajta. Kell nekik, mint egy púp a hátukra! :D
Felsőbb utasítást emlegető pénztárosokkal gyűlt meg a baja víziboci ismerősének, aki csak másodszorra tudott a kedvezményre jogosító igazolványával kedvezményes jegyet venni. Ugyanis a MÁV szabályozása a pénztárosok szerint rájuk épp nem vonatkozott. A segítségedet…..
Manyizga (törölt) 2010.05.26 11:02:04
@Kofa: "... egyik, a vonatot füstölgő cigarettával végigjáró kollégájukra tettem panaszt, akinek a nevét nem tudtam, csak hogy melyik vonaton és mikor találkoztunk. Szerintem korrekten jártak el. "

Mi történt? Szóltak neki, hogy többet ne tegye? :)
Új MÁV blog Metropol-kaland 2010.05.25 14:27:00
Sziasztok!Jó a blog ötlete, olvasom rendszeresen. Nekünk is van (sajnos) MÁV-os élményünk, gondoltam megírom. Ha gondoljátok, jelentessétek meg.Üdv: trabantkombiTavaly karácsony előtt Berlinből akartunk hazajönni, s mivel lemaradtunk a bombakedvező, „egy marék…..
Tisztelt M.Á.V.-blog! Olvastam a MÁV-Start legújabb üzletszabályzatát. Végigtanulmányoztam és észrevettem, hogy eltűnt belőle az egyik késés miatti kártérítési forma. Eddig 15 perc felett, a hely és/vagy pótjegyközerles vonatokon visszavizették a pótjegy…..
Varánusz Amitől a pofa leszakad 2010.05.20 16:45:00
Új állatfajta jelent meg a hazai árvizek és természeti károk sújtotta területeken. A hiénák és keselyűk szerelemgyerekei már mérik fel, honnan mit lehetne einstandolni alkalmas pillanatokban. Maros Éva a kazincbarcikai önkormányzat szóvivője értesítette az MTI-t, hogy…..
Manyizga (törölt) 2010.05.21 08:14:42
@Fue: Azért adják ki magukat kárfelmérőnek, mert
1, készségesen beengedik őket minden helyiségbe (kárfelmérni)
2, maga a tulaj mondja el, mi az ami károsodott, mi az ami nem, és mi kb. mennyit ér. Csak jegyzetelni kell. :(
Új MÁV blog 3 órás késés 2010.05.20 14:54:00
Kálmán Imre EN vonattal volt egy kis fennakadás vasárnap Budaörsön, levél alant.Sziasztok!   Hétvégente mindig utaznom kell valahova így viszonylag gyakran vonatozom a Győr-Bp viszonylatban. Szerettem a vonatot mert gyors és kényelmes, de a legutóbbi élmény után nem biztos,…..
Sziasztok! Ma gyanúsan kevésnek találtam az egyenlegemet, amit egy kártyás vásárlás után SMS-ben kaptam. Felmentem hát a bankom internetes felületére és azt láttam, hogy a hétvégén, interneteten vásárolt vonatjegy árán kívül a MÁV-Start Zrt. még levonogatott 3 másik…..
" 07:34 Megérkeztem a börtönbe, ahol adatfelvétel, fertőtlenítés, testüregvizsgálat és a ruhák kézhezkapása után beosztottak minket a cellákba. Én egy alacsony, keménykötésű, furcsán affektáló faszival vagyok. Azt mondta, hívjam Margitnak. De hogy azért majd én is…..
Manyizga (törölt) 2010.05.18 08:59:52
@snipper: Saját tapasztalat? :D
Ceglédi üzemzavar, két levél alant.Kedves Blogger!Tegnap volt egy kis kalandom, első felindulásomban írtam is egy aranyos levélkét a Mávnak. Nem az bosszant, hogy baleset van, hanem az, hogy senki sem képes egyértelmű tájékoztatást adni, és a vasutas munkatársak segítőkészsége…..
Manyizga (törölt) 2010.05.17 11:53:44
@lkjpoi: Amivel én utaztam, azzal bemondták. Ez van. :)

Egyébként elég buszt lehetetlen szervezni ennyi utasra ésszerű időn belül.

A normál vasúti jegy pedig csak arra kötelezi a MÁV-ot, hogy a viteldíjért cserébe elvigyen A-ból B-be. Az, hogy mennyi idő alatt, már nincs deklarálva. :(
Manyizga (törölt) 2010.05.17 16:56:14
@Kukurusnyák Rémus: "Amúgy majdnem 1000 emberre 3busz..hát:)
"
Már írtam: nem lehet ennyi utashoz buszt szervezni belátható időn belül, mert NINCS ennyi szabad busz. A Volánoknak nincs. Magánzóknak nincs. 1000 emberre kellene 20 busz, ha azok 50 személyesek. (+csomagok...)
Az utastájékoztatás ettől még kriminális lehetett 19:00 előtt, de az ettől független.

Nem védem a MÁV-ot, de tudom, hogy nem lehet ennyi buszt keríteni 2 órán belül reálisan.