Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meryem

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti cím a település polgármesterétől, Guczi Istvántól származik, aki a múlt szombaton a Vajdahunyadvárban tartott szemléletes előadást a szomolyai fekete cseresznyéről (Prunus avium). A szemléltetés ezúttal nem diavetítés volt, hanem maga a gyümölcs, így helyben…..
Meryem 2017.11.25 13:28:56
@szódabár: Üdv. Csak sajnos nem ez a jellemző, kivétel meg mindig van.
Meryem 2017.11.25 13:33:39
@szódabár: Sajnos alighanem így van, de a magyart eléggé hozzászoktatták indirekt módon is hogy a külföldit majmolja. Így a magáét nem is ismeri, de nagyobb baj hogy nem is érdekli és becsüli.
Méltán pályázhatna a világ egyik legrondább gyümölcse címre a képen látható fásalma (Limonia acidissima L.), amely nálunk nem igazán ismert, hazájában, Indiában, Srí Lankán, Burmában és Indokínában annál inkább. Délkelet-Ázsiában is mindenfelé termesztik, mert a csúf külső rengeteg jó dolgot…..
Az alábbiakban leírok egy módszert, amivel olyan honlapokat lehet készíteni, melyek segítségével havi 100 dollárt tudunk keresni. A módszer 3-4 napi folyamatos munkát vagy 4 hétig naponta egyetlen órát igényel - én az utóbbit választottam, mivel úgy kevésbé megterhelő. A bevétel a Google Adsense…..
Az Amazon a világ egyik legnagyobb internetes áruháza, a neve fogalom az internetezők körében. Az Amazon Associates program lényege, hogy a weboldalunkon hirdetjük a termékeiket és cserébe jutalékot kapunk. A jutalék a termék típusától és az adott hónapban eladott mennyiségtől…..
Sok veganizmus iránt nyitott embert foglalkoztat a kérdés, hogy vajon létezik e olyan anyag, amely teljes mértékben helyettesítheti az állati eredetű bőrt, mert egyre többen vannak, akik felismerik a bőripar mögötti kegyetlenséget...
Hogyan kell, hogy lehet a Google keresés első 10 találat-oldalára kerülni? Első hely - első oldal, top10: Ezt a kérdést bizony gyakran felteszik a weboldal-tulajdonosok - és rövid, velős választ várnak attól, aki honlapoptimalizálással foglalkozik. Remélik, hogy néhány mondatból megtudják a titkot,…..