Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna Orbán

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia! Ha szeretnéd, minden héten küldök neked hírlevelet a legfontosabb bambuszerdei dolgaimról, ez a panda híradó!  Itt tudsz feliratkozni, kattints a képre:..
No, összeültünk Apával és Anyával, és elmondtam nekik, miket terveztem a bulira. Mindenre azt mondták, hogy oké, és jó sok barátomat elhívhatom, juhuuu! :) Azt ugye tudjátok, hogy természetesen ti is meg vagytok hívva? Csak kérlek, jelmezben jöjjetek, az olyan buli! :D És mégegy meglepetésem van…..
Ma reggelinél Apáékkal szóba kerül az ovifarsang, hogy milyen szupi volt. Én Sky voltam a Mancs őrjáratból, ismeritek?  Ebben a videóban is láthatjátok, itt Chase-el együtt énekel, mert állítólag szerelmesek, hihihi ;) Szóval…arra gondoltunk, hogy lehetne a bulimon is jelmezbál! Sőt,…..
Kiszámoltam, már csak 15-öt kell aludnom a szülinapomig!!! Jujj, izgulizgul :) Ma megint összeültünk, és törtük a fejünket. Hua mesélte, hogy a múltkor volt egy hód szülinapján, ahol csináltak a meghívottaknak szőrfestést. Kérdeztem, mi az, mondta, hogy az olyan, hogy színes mintákat festenek a…..
Sziasztok! Gyorsan írok, mert már lefekvés van ám, csak elbújtam a takaró alá, nehogy Anya észrevegye, hogy még nem alszom…psszt Szóval, kitaláltunk Tingékkel egy tööök jóót!!! Lesz tudáspróba a bulimon, és aki a legügyesebb, az nyerhet valamit! J Nem árulom ám el, hogy mit, töltsd ki te is a…..
Na ígértem nektek, hogy bemutatom a barátaimat. Az egyikük Hua, a sünilány. Itt éppen segít a szüleinek, akiknek pizzériájuk van – nyami, a mázlista… A másikuk Ting, fiú teve.  Még mindannyian oviba járunk, de nem egy csoportba ám! Én csak másik gyerekpandákkal vagyok együtt. Ha kíváncsi vagy,…..
Ma átmentünk az egyik ovistársamhoz, mert esett az eső, ezért bent játszottunk. És egy tök jó játékot, én ilyet még sose csináltam. Annyit nevettünk! :D Az a játék neve, hogy Twister, talán ismeritek, viszont ezt bekötött szemmel kell játszani. Vannak különböző színű körök, amikhez most…..
Sziasztok! Dong vagyok, a kis panda lány. Kínában élek a családommal és a barátaimmal. Júniusban lesz a szülinapom, amire bulit szervezek a két legjobb barátommal, majd még mesélek róluk. Most 5 éves vagyok, óvodás, de aztán 6 leszek, és megyek suliba (Jujj!!! :D) Ha szeretnétek találkozni…..