Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszterkovin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tejtermék reklámokban a tehenek mindig vidámak és boldogok, holott a valóságban kegyetlen és erőszakos környezetben élnek. Közel sem annyira idilli az életük.  ..
Pár óra alatt a szlovén tengerparton találhatjuk magunkat Magyarországról, ráadásul úgy fogjuk érezni, mintha Olaszországba érkeztünk volna. Csupán csak fél tavaszi napot töltöttünk az Isztria fején, de ebből is jól láttuk, hogy bizony megér egy nagyobb kalandot is a szlovén…..
eszterkovin 2018.04.22 20:54:33
Érdekesség: a Tartini tér az régen kikötő volt: upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e1/Piran19century.jpg

A téren lévő Benecanka épület pedig a leghíresebb épület Piránban. 15. században épült venetián-gót stílusban. A legenda szerint egy gazdag olasz kereskedő Dell Bello építtette, mert szerelmes lett egy piráni lányba. Erkélyt építtetett, hogy amikor hajóútról jön haza, a lány az erkélyen várhassa. A helyiek pletykálni kezdtek a párról, így a házra írták: "Lasa pur dir" azaz "had beszéljenek".

Piranon és Koperen felül pedig Izolát és Portorozt is érdemes megtekinteni!
Nagyon készülsz a cég történetéből, elolvasol minden hírt és segítő szándékú blogposztot a témában, kipihenten és szépen felöltözve odaérsz, leülsz, majd az arcodba borítanak olyan kérdéseket, amelyekre álmodban sem számíthattál. Szeretjük az érdekes szituációkat és az okos beszélgetéseket, persze,…..
Hát ez egy hosszú lista lehetne... ezért inkább kiválasztottam hármat, hátha akkor családregény helyett olvasható terjedelemben tudok írni a legneccesebbekről, talán segít. Vagy nem, de legalább tudtok majd röhögni egy jót. Erre majd még visszatérünk... Köztudottan rosszul viselünk bizonyos…..