Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nov2016

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sorozatwiki tudta meg még tegnap éjjel, hogy a Feleségek luxuskivitelben című pompás trashreality megkapta a második évados berendelést. A műsor nézettségét ugyan nem sok értelme lenne kitenni a vitrinbe, de a sajtóvisszhangot már lehet mutogatni, hiszen kismillió cikk, kritika, blogbejegyzés…..
Itt a tavasz és ezzel együtt megkezdődnek a lomtalanítások is. Ez sokaknak csak bosszúsággal jár, azonban a kupacok tetején igazi kincseket is találhatunk. A probléma azonban az, hogy ezeknek a kupacoknak bizony vannak "tulajdonosai" és "őrei", így könnyen megeshet, hogy nem tudunk akármit…..
A China Airlines Tajvanból Frankfurtba késett másfél órát, így buktam a budapesti csatlakozást. Az ölembe hullt négy órában viszont jól körül tudtam nézni a frankfurti légikikötőben, ahol mindig van néhány kiállított új autó. És persze ha az embernek ilyen sok az ideje,…..
Konfuciánus szentély a Vacron-központ kerítésénél Ma a sokadik dashcam-céget látogattam meg a Taitra által szervezett úton. Nem csoda, Tajvan igazi fedélzeti kamera-világhatalom, a tajvani cégek gyakorlatilag egymással versenyeznek. Utazás előtt rémálomnak tűnt a program,…..
Száguldó harckocsit már láttam. Igaz, csak videón, de láttam már. Nagy tempóról nagyot fékező harckocsit is (mellesleg zseniális vírusvideó, a holland hadseregnek tuti nem volt még ennél virulensebb filmje): Láttam már olyat is, hogy tankkal ütköztek neki más járműnek, de a…..
nov2016 2015.03.14 20:18:04
@Mercel:
Én is csak 1-2 égésteret tudtam eddig meghallgatni, pedig a beharangozók alapján szinte mindegyik érdekelne. :)
Gyanítom erősen lehetne kivonatolni és összefoglalni a lényeget.
A Youtube már pár éve tud automatikusan feliratozni, már csak egy lényeg-szűrő kellene az algoritmusba. :)
Tavaly közel ugyanezzel a címmel készült hasonló válogatás. Azóta több tízezer újabb fedélzeti kamerás felvétel került a videómegosztó oldalakra, többségük 2014-ben is Oroszországból. Az alábbi felsorolásból a nagy kaukázusi bunyók, tömegbalesetek és rendőrös hajszák…..
A minap egy Androidos szupertelefonról adtunk hírt. Alaposan fellelkesedtetek a témát illetően, jött is hozzászólás rendesen. Az egyik viszont... finoman szólva kivágta nálam a biztosítékot. Kérdőn bámultam magam elé, s csak néztem ki a fejemből. Természetesen, az egy dolog,…..
Örülünk, mert tananyag, vagy szakdolgozat már voltunk, de lexikonban szócikk még nem. Mostanáig. Tudjuk, van abban valami perverz, amikor az ember a maga szobrát faragja, de minket sem a szerénységünk miatt szeret az olvasó, szóval megírtuk, itt lehet megnézni. Ha az elmúlt tíz…..
nov2016 2014.11.15 20:39:51
@HöZsö:
Szívemből beszéltek, ezt az Égéstér dolgot át kellene gondolni, hány embernek jó és hánynak nagyon nem.
Én sajnálom hogy lemaradok az ottani témákról.
Igen: Afrikában meg éheznek. Addig is nézzük, milyen klasszikus hibákat érdemes elkerülni, ha jót akarunk.     Nem rugózik kifelé a szár Érdemes megnézni vásárlás előtt, mi van, ha kifelé feszítjük a napszemüveg szárait. Ha a szár erős, és nem rugózik kifelé,…..
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
Az emberek a hörcsögtől származnak. Vagy hörcsöggé fejlődnek. Ezt még nem döntöttem el. :) De az biztos, hogy van közünk ehhez a cuki állathoz, habár annyi vackot, mint amit mi halmozunk fel a lakásainkban és a munkahelyünkön, a Föld komplett hörcsögpopulációja sem tudna…..
nov2016 2014.05.23 08:36:42
Marci talált be egy Toyotával, ami a hahun próbál új gazdát találni. 500000ft-os optikai tuning. Rozsdamentes, folyamatosan szervizelt, új fékek féktárcsák, vonóhorog. stb. Nagyon megkímélt kifogástalan paripa. A feltünő megjelenés, és az elismerő tekintetek…..
Hetvenharmadik vendégem, az iráni Sassan (39) Dubajból érkezett hozzám. Egy éjszakára érkezett a request kérés, január 4-re írta az érkezés és január 5-re a távozás napját. Leírta azt is, hogy a gépe éjjel 00.30-kor érkezik Budapestre és egy napot lesz a városban,…..
nov2016 2014.01.05 19:03:51
@nikita:
??
Szerintem olvasd el mégegyszer mit írtam.

Írtam hogy 3-ára kellett volna foglalni...
Főleg ha hotelszobáról lenne szó.

De ha emberünk megírta neked, hogy 4-én érkezik a gépe, 0:30-kor, akkor azt nagyon benézted, hogy 25 órával később vártad volna.

Csak pusztán kiváncsiságból, a Te észjárásod szerint meddig tart egy adott nap? Mikor mondod azt, hogy dejó, már nem 3-a van, hanem mostantól 4-e?
nov2016 2014.01.05 23:16:30
@nikita:
Mindkét hozzászólásomban egyértelművé tettem, hogy tisztában vagyok a hotelek foglalási logikájával. Ezen kár tovább pörögnöd.

Ami érthetelen, hogy 4-én ledorongolsz egy embert, hogy ma márpedig 3-a van.
Belsőség M3 kontra M3 kontra M4 2013.12.12 14:03:17
Itt az új, szép, erősebb-gyorsabb és mindenebb, mint az eddigi. És nyilván ennek egy eposzi - amolyan autobildes - reklámnak kellene lennie, de bocs, BMW, nem az. Szép és jó, és mindent tud és biztonságos és nagyon gyors és leg-leg-leg az új M3/M4. De amíg ott van mellettük egy…..
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
nov2016 2013.02.24 11:44:35
1926 április 24, Brooklyn. Chief Kenlon tűzoltó-parancsnok és  brigád egy riasztáshoz indul. A Keleti 123. utcában gyulladt ki egy raktár. Igaz, ma sem könnyű a tűzoltók dolga, de akkoriban talán még nehezebb volt eljutni bárhová. Mondjuk sokat nem vacakoltak azon, hogy…..
Belsőség Lángok a troli oldalán 2012.12.08 14:35:06
Hogy a budapesti buszok néha kigyulladnak a lázas munkában, az senkit nem lep meg. Volt már füstölő metró, és az, hogy lángra kapott villamos esete nem jut hirtelen eszembe, nem jelent semmit. Trolikkal kapcsolatban más sokkoló esteket kapott fel a sajtó: egyszerűen ráztak az öreg…..
Csatlakozom mai posztunk írójához, én is tisztelem a mentősöket, betegszállítókat és igyekszem segíteni őket. Viszont minden foglalkozásról el lehet mondani, hogy a többségében normális emberek közé időnként bekerülhet egy-egy hülye is. Máté írása alapján sajnos nincs ez…..
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..
nov2016 2012.10.21 20:35:29
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
És mindez egy Rover 800-asban ötvözve. Felkerült használtautóra újra a makói rém, a magyarországon született valaha volt legrondább kusztom, amelyet csak azért vennék meg, hogy elbontsam és ezzel megmentsem az emberiséget. Minibull és Zsolt is beküldte. Valamikor régen…..
nov2016 2012.07.18 19:29:10
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..