Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tucsón

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiket kellene főbe lőni, és szabadon likvidálni Magyarországon? Erről beszélt egy volt hírszerző tiszt az Echo tévében. Kölcsönösen előnyös karriert kínál a Nemzeti Együttműködés Rendszere azoknak az egykori állampárti besúgóknak, hírszerzőknek, illetve volt MSZMP-tagoknak, akik hajlandóak…..
Tucsón 2017.10.05 15:40:32
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

A "Nofingerprint Ahmed" Lázár János törzsi neve, vagy mi?

"A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón újságírói kérdésre válaszolva mondta el, a titkosszolgálatok lehet hogy azért nem vettek ujjlenyomatot Ghaith Pharaontól, mert nem tudtak. Azzal érvelt, hogy neki sincs, ezért az ő útlevele is csak egy évre szólt."

24.hu/kozelet/2016/11/17/miert-nincs-lazar-janosnak-ujjlenyomata/
Tucsón 2017.10.05 15:47:12
@Evel Knievel: De rothatdó kórházakat, lepusztult, kőkarszaki szinvonalú tananyagot oktató iskolákat és szétlopott államot azt akarsz látni, mi? Az valahogy nem bántja a szemedet, csak az általad sose látott, sose ismert migránsok.

Nem fura, hogy azokban az országokban rettegnek a legjobban a migránsoktól, ahol nincsenek migránsok? Érdekes módon ahol nagy számban élnek menekültek, ott nincs ilyen hiszti.

Rettegj csak a migránsoktól, addig se figyelsz arra, hogyan lopja ki Orbán a szemedet is, és hogy halnak bele családtagjaid a magyar egészségügybe! Ne zavarjon, hogy a migránsoknak eszük ágába sincs ebbe az Orbán által szétbaszott országba jönni, ahonnan még a született magyarok is menekülnek.