Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kislacko

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
kislacko 2009.04.25 00:04:55
@Tábornok tizedes: köszi, tutira nézem!
kislacko 2009.04.25 00:17:49
@Tábornok tizedes: akkor is :D
A magyar válogatott hét évtized után ismét a világbajnokság elitcsoportjában játszhat. A hőskorban több vb-n is részt vehettünk, jártunk olimpián is. De nem igazán tartjuk mérvadónak a múlt emlegetését. Hiszen az, amire most készülünk, és ami egy napon belül bekövetkezik,…..
René Fasel IIHF-elnök kitűnőnek minősítette Magyarország 2014-es vb-pályázatát. De riválisaink is komolyak. A döntés Svájcban, a vb záróhetében születik meg. Nem árt jó hajrát kivágni, ezért is gondoltuk két hete, hogy a magyar szurkolók is kivehetnék a részüket az…..
Öt másodperc hiányzott, hogy a divízió 2-ből feljutott magyar válogatott legyőzze az A csoportból kiesett Fehéroroszországot. 4-3-ra vezettünk Hári János utolsó perc elején ütött góljával, a házigazdák előbb szimpla, majd dupla előnybe kerültek, a kapust is lehozták,…..
Pat Cortina a csütörtök délelőtti edzés előtt kihirdette a Finnország elleni első mérkőzésre nevezett 24-es keretet. Jelentős meglepetések vannak, de mint tegnapi cikkünkből is kiderült, ez a találkozó is válogatottunk világbajnoki felkészülését szolgálja.Énekes Lajos…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
A horvátok 2-0-ra vezettek az első meccs első harmada után a talán esélyesebbnek gondolt litvánok ellen, egy pillanatig arra gondoltunk, szombaton lesz a budapesti olimpiai selejtező döntője. Ám a baltiak gyorsan felálltak a második felvonásban, annak végén 3-2-re vezettek.…..
kislacko 2008.11.07 18:35:07
Nem várt sikerrel lepte meg a magyarországi jégkorong-szurkolókat a dunaújvárosi csapat. A sok sérült játékos hiánya ellenére magabiztosan verte otthonában a csíkszeredai Kontinentális Kupa-selejtező döntő mérkőzésén az SC-t.A két csapat eddigi két idénybeli Mol…..
Vasárnap 18.30-kor kezdődik Csíkszeredában a Kontinentális Kupa csoportdöntője (élő online közvetítést itt találnak). A hazai SC a Dab.Doclerrel mérkőzik. A győztes csapat a bolzanói utolsó selejtezőkörbe jut. Megmutatjuk a dunaújvárosiak első két mérkőzésének…..
Kedden Pozsonyban szerepel a Tampa Bay Lightning NHL-es csapata. A Slovan elleni bemutató mérkőzés után Prágába utaznak, ahol október 4-én és 5-én a New York Rangers elleni összecsapással megkezdik a hivatalos NHL-szezont. Témaba vágó legutóbbi cikkünkben vagy két nappal…..
És ha minden jól megy, messze nem az utolsó. Szóban megállapodtunk az Alba Volánnal arról, hogy közreadhatjuk a csapat valamennyi EBEL-meccsének video-összefoglalóját.A Red Bull Salzburg elleni első hazai csata felvételét Hokri olvasónk villámgyorsan feltette az internetes…..
kislacko 2008.09.23 20:47:52
Ahogy szerda reggeli írásunk alapján valószínűsíthető volt, léket kapott a magyar–román közös liga ügye. Egyre nyilvánvalóbb, hogy magyar bajnokságot nézünk szeptembertől, két vendég együttessel. Kérdőjelek azonban még bőven vannak.A Nemzeti Sport online verziója…..
A legjobb magyar védők egyike, Horváth András megállapodott az Alba Volánnal, tájékoztatta blogunkat a klub. Ezzel már szinte biztos, hogy a magyar bajnok és EBEL-szereplő fehérváriak megtartják sikeres első sorukat, csak Palkovics Krisztián sorsa kérdéses. Valószínű, hogy erre…..
Eljött az idő, összeszedtük, hol tartanak az OB 1 csapatai a jövő évi játékosállomány formálásában. Klubonként tálaljuk az érkezetteket és a távozottakat. A későbbiekben folyamatosan frissítjük majd az adatokat. A felsorolásban vastag betűvel a tényként kezelhető…..
Nagy vihart kavart a Steaua Bucuresti OB 1-ben tervezett indulásáról szóló cikkünk. A helyzet fokozódik. A bukaresti csapat elöljárói feltételekhez kötik részvételüket.A klub vezetése arról tájékoztatta a román szövetség elnökét, hogy nem kívánnak a magyar bajnokságban…..
Az Alba Volán jövő évi csapatáról – elsősorban az érkező játékosokról – kevés hír került nyilvánosságra eddig, de az már biztos, hogy a felkészülési időszak végén izgalmas programok várnak a székesfehérvári jégkorongozókra. Ocskay Gábor…..
A dunaújvárosi hokisok is megkezdték a felkészülést a következő szezonra. Jó néhány átigazolási hírrel szolgálunk az alábbiakban. Jelentős változások voltak-lesznek. Azari Zsolt, a Dab.extra.hu ügyvezetője tájékoztatása szerint egyelőre öt biztos távozójuk van. Három…..
Ma 17 óráig 8+1 csapat jelezte, hogy indulna az első osztályú bajnokság 2008/09-es szezonjában, tájékoztatott a szövetség. Az előnevezés nem feltétele a véglegesnek.A csapatok a következők: Ferencváros, UTE, Miskolci Jegesmedvék, Dunaújvárosi Acélbikák, SC Csíkszereda,…..