Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bär Finn

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
Bär Finn 2019.09.24 14:22:36
@megvagyhadnagy: 512-t mondott
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
  A Neócsórók ébredésével nyitunk, a szem sarkából kivájt csipa ropogásának hangja keveredik két hetes hónaljszaggal, életemben ilyen szarul még nem aludtam, mondja pályaelhagyó Emese, aki előtt műkörömépítés közben nyílt meg a világ, mert a deszka nyomja a műtött vállát. Ez így lebegtetve van, a…..
Ha egy vezető pontosan tisztában van azzal, hogy a választók 60%-a határozottan elutasítja, ő mégis kétharmados többséggel próbálja rájuk erőltetni magát és az illiberális hülyeségeit elképzeléseit, akkor az a vezető semmiképpen nem egy nagy formátumú politikus, főleg nem államférfi, hanem egy…..
Nem azért indít az ember sportcsatornát, aztán meg további kettőt, hogy azon favágós realityket mutasson zsinórban, erre legfeljebb akkor kerül sor, ha a ember olyan tartalmak jogait veszi meg, amik egyszerre láthatók és ütik egymást, ilyenkor mittudomén, elővesz a csatornaportfóliójából két másik…..
  Sajtó akkreditáció Azok után, hogy kétszer elmentünk Lyonba és egyszer Stockholmba a Bocuse d’Or kapcsán kérdés sem volt, hogy a budapestire is el fogunk-e jönni. A többi Bocuse d’Or-hoz képest itt a sajtós jelentkezéseket 4 héttel az esemény előtt nyitották meg és amikor egy héttel a verseny…..
Buli van, mert ha a gazdaságból az egyik napszámost kihajítják akkor a többiek ecetes bort isznak az emlékére demizsonból, és csajozósra isszák magukat a páleszből, asszem pont úgy, mint a valóságban. Ja, nem is. Zé egy legombolt nyakú, lilás színű ing+zakó kombóban tolja, egyre magabiztosabb, még a…..
A ‘sketch’ szó szerint vázlatot jelent, a ‘lecture room’ előadótermet, Pierre Gagnaire pedig egy francia élő legenda, akinek két étterme is három csillaggal lett kitüntetve és aki egyébként több, mint egy tucat csillagnak a tulajdonosa. A Lecture Room-nak kettő van. Amíg a…..
Bär Finn 2015.04.27 08:58:54
A héten jelentette be a kormány (egészen pontosan Czomba Sándor munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár), hogy százmillió forintot költenének 50 Londonban élő és dolgozó fiatal hazacsábítására. Én meg nem nagyon értem, de ti majd biztos elmagyarázzátok. Ne…..
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
A Való Világból az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplőjévé avanzsált Nádai Anikó nem azért hagyja ott a sorozatot, mert jobb melót talált magának, hanem azért, mert anyai örömök elé néz. Minden egyéb a Blikkben, itt. ..
Bär Finn 2015.02.12 10:46:43
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ma folytatódik az a sorozat, melynek célja, hogy megpróbáljuk közösen összegyűjteni egy-egy országról a legfontosabb tudnivalókat, remélhetőleg megkönnyítve azok dolgát, akik a határátkelést fontolgatják. Ma a svájci rendszert próbáljuk meg feltérképezni, méghozzá Svájci…..
Bär Finn 2014.12.04 12:52:18
@svajcineger: Na neee, azert jarni nem jar. Ismerek olyan magyart aki 1982 jött Svajcba és még mindig B-je van. Nem is akar mast...

A nyelvvizsga nagyon uj dolog, még nem halottam, hogy barkitöl is kérték volna az ismerösi körömben
Bär Finn 2014.12.04 13:10:52
@svájci sapka (ch): Nem emlékszem ra, hogy kértem volna, de arra igen, hogy kérni akartam. Sztem adtak, Schaffhausenben.
Bär Finn 2014.12.04 13:25:43
@svájci sapka (ch): Na igen, nekem ez 2007-ben vagy 2008-ban volt. Akkor még mashogy alltak a dolgokhoz, ill. mas szabalyok voltak.

Kb. két éve "felvettünk" egy Au-pair-t, aki 6 honap utan hazament mert nem kapott semmi hivatalos papirt, pedig mi mindent elintéztünk. Ha utana kérdeztünk mindig azt mondtak varjunk...
Ugyanez volt a cégünknél is, atvettünk 2 embert a lengyel leanycégünktöl es csak kb 9 honap mulva jöttek meg a papirjaik.
Az idén ismét atvettünk valakit és lass csodat 1 honap alatt minden el volt intézve.
c'est la vie, meg az ügyintézö... :-)
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Bär Finn 2014.12.04 12:51:28
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
2012. októberében Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter kiállt, és az X+1-ik csomagjában bejelentette, hogy - minden kasszát be kell kötni online a NAV-hoz- ennek a határideje 2013. január 1.- és ebből 2013-ra 100 milliárd plusz adóbevételt várnakErre mindenki, aki…..
Bär Finn 2013.11.21 12:55:24
@Before:
Az urban legendrol annyit, hogy az édesapam egy asvanyvizes cégnél dolgozik és több multi képvisleöje is hetente cash-el jar hozzajuk fizetni az x kamion asvanyvizet. Persze AFA-s szamla nem kell...
Igy persze az asvanyvizes cég is tud fizetni zsebbe... és igy tovabb...
Vajas Kenyér Mókuskerék 2013.04.08 17:15:28
Az étteremben az októberi Michelin csillag után még fel sem ocsúdtunk már itt volt a karácsonyi hajtás megint. Ez volt a harmadik karácsonyom a cégnél. A tavalyi és a tavalyelőtti stresszelés után megfogadtam, hogy idén ez nem lesz és annak ellenére, hogy megint dolgoztam…..
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A mogyoróvajGyerekkoromban a mogyoróvajat csak az amerikai családi filmekből ismertem. Soha nem értettem, hogy a mogyoró meg a vaj hogy jön össze, szóval az egészet rájuk hagytam azzal a szöveggel, hogy “amerikaiak”.Kb. 14 éves lehettem, amikor először kóstoltam valahol.…..
Bär Finn 2012.04.04 10:13:28
Vastagbőr Pontot az i-re 2011.12.15 09:01:00
Kedden adott Varga Mihály egy hosszabb interjút az Origo-nak: "A magyar kormánynak tehát a következő hetekben-hónapokban három szereplővel kell valamilyen kiegyezést kötnie. Az egyik az IMF, hogy egy biztonsági háló legyen körülöttünk. Meg kell állapodni a…..