Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keményen lógó kisember

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hogy tellik a kari drága irodai gerilla harcostársaim? Otthon zabáltok a tévé előtt és már nagyon hiányzik az iroda, mi? :PPPPP Akkor nézzétek meg a "Hivatali karácsony" (Office Christmas Party) című rettenet prosztó vígjátékot, Netflixen fent van.  Vicceltem csak, meg ne nézzétek ezt a fost,…..
Amikor kicsi voltam, nagy kihívásokat állítottam magam elé: magamnak akartam a Nobel-díjat, olimpiai aranyérmet és az Oscar-díjat. Ezek közül menet közben végül mindegyiket elhagytam, hogy az irodai semmittevés koronázatlan királya legyek. Sajnos időközben megtapasztalhattam, hogy ezen a téren is…..
(Az alábbiakban rendhagyó írás következik, drága irodai gerillák! A multinacionális cégeknél gályázók története megihlette az államapparátus semmirekellőit is, egyik névtelenséget kérő példányuk osztotta meg sikertörténetét. Enjoy!) "Íme a titkos recept, amikkel az…..
Ma egész délelőtt nem volt kedvem dolgozni. Vannak időszakok, amikor hullámokban tör rám a nem-dolgozhatnék. Már egészen tökélyre fejlesztettem az ilyen időszakok átvészelését. Órákon át tudok kihúzott egyenes derékkal, okos, nyílt tekintettel az internet legposványosabb…..