Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atkamanocska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az automatikus frissítés beélesítve, ahogy ígérték. Akár a friss levegő, mondja Daniel (remélem ezzel nem a konfigurálhatatlanságára célzott). A következő, említésre méltó változások történtek: Változások listája: gyorsabb betöltődés a gyorshívóban érzékenyebb…..
atkamanocska 2013.06.13 10:59:30
@penge™: nem tudom mások nevébe nyilatkozni, de az egérmozdulatok volt a fő ami miatt nem bírtam megszokni a chrome-t, ugye kieg nem működik saját oldalain, speed dialon sem, az utolsó tab zárásnál az egész böngésző exit, ezek apróságok, de örültbe kergettek. MDI ablakkezelő meg egy kettő tényleg kéne, meg más kényelmi funkciók is, de eltudok böngészni nélkülük is ha már muszáj. cserébe megy a facebook... =) az új google maps, és ezek mellett él a remény, hogy adott időn belül újra funkció gazdag opera lesz... vagy nem, de chrome nál számomra már most is többet tud.
Ez a snapshot a bétának lenne az RC-je. A korábbi snapshotban sok HTML5-ös fícsört kaptunk. Megjegyzés: Ha problémát tapasztalsz a Geolocation-ben akkor nézd meg másik böngészőben is és ha ott is, akkor a szolgáltatód oldalán van a probléma. Leginkább vezeték nélküli…..