Regisztráció Blogot indítok
Adatok
germanungar1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
402         Április 13. Hétfő Megígértem a Nitrónak, hogy megverem, ha nem viselkedik rendesen. Tele van vele a tököm, állandóan ugráltat. Ma az ébresztő előtt egy órával keltett, hogy jelenésem van a konyhán. Volt már ilyen, hogy korábban lerendeltek,…..
germanungar1 2017.11.07 13:17:42
OK testvérem, én leirtam az én véleményemet a bloghoz, ill. annak egy részéhez. Ez tkp. csak a pillanatnyi érzésemet sugározta, én ezt igy itéltem meg.
Persze ez mind nem azt jelenti, hogy nem olvasom tovább, viszont több helyen az az érzésem támad, hogy tulfokoztad az egész történetet. Más helyen viszont csodálkoztam, hogy egy kinálkozó alkalmat nem használtál ki egy nagy poénra. Ilyen pl. a "Moslék", ahol szerintem mindenki arra vár, hogy valami nagy ötlettel állsz elö és Robit falnak futtatod.
OK, ne aggódj a véleményem miatt, hiszen csak azért olvasom tovább, mert kedvellek, és mert beleéltem magamat. Kedvellek annak ellenére is, hogy Editet elbasztad és néha nem értem, hogy mi a faszért hagytad magadat igy kihasználni. Bár már megértettem, hogy a te hibád is, amiért nem kedveltek, hiszen te sem kedveltél senkit.
Nagyon sok helyen felismerem a strici pestieket, hiszen rajparancsnokként volt szerencsém 2 "nyóckerületi"-szaralakhoz, akik a tiédhez hasonló viselkedési normájukkal nem csak a saját életüket keseritették meg. Itt egy kicsit az is zavart, hogy milyen magabiztosággal leosztályozod a vidékieket, és az intelligenciát, ill. annak hiányát nem ritkán megyéhez és szakmához kötöd. Szerintem ma ezt már te is tudod, hogy "budapesti" nem jelent müveltséget és vidéki nem mind szaros bunkó. Tudom te ezzel nem vagy egyedül, ez egy tipikus budapesti viselkedési norma.

Frankfurt am Main-ban magyar szóra lettem figyelmes.
Köszöntem és megkérdeztem
- magyar vagy?
A válasz ugy hangzott, mint egy pofon
- nem, budapesti vagyok!

Remélem, hogy Robit megvered, mert ha nem, akkor kapod a következö levelet. :))
Gott schütze dich!
germanungar1 2018.12.08 14:29:38
@J. Mutzenbacher:

Sorry, nem értelek.
OK, ez nem a te hibád, valszeg az az oka, hogy katonakorom óta külföldön élek.
germanungar1 2018.12.08 14:33:18
@Dvorszky határőr:
Soha nem gondoltam volna, hogy én ide még benézek. De mivel sokminden ismerös volt és megragadott, igy 1-2 napodat ujra és ujra elolvasom. Mintha arra várnék, hogy Edittel mégiscsak összefutottál.
Kellemes karácsonyt!
75         1988. március 5. szombat Tegnap megint hülyeséget csináltam. Elmentem Edithez részegen. Mivel egész jól lepapírozta a doki és az alegységügyeletes az egészségügyi szabadságomat, délután ötkor kiléptem a laktanya kapuján.A torkom rohadtul fájt,…..