Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyalogfarkas

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..
Kapolyi László tavaly azt nyilatkozta, hogy tulajdonrészt szerzett egy szerbiai erőműprojektben, a szerb cégnyilvántartás szerint azonban Kapolyi-cégek nem vesznek részt a loznicai beruházásban. Részt vesz viszont az a panamai kézben lévő vállalkozás, amely közel tízmilliárd…..
Fiúk, az egész nemzetnek, a határok által szétszabdalt, de lelkében egységes magyarságnak nagyon kellene most a siker. Azt mondom, nem magyar az, aki azt mondja, hogy ezen a meccsen más is győzhet, mint mi – ezekkel a szavakkal lelkesítette a magyar labdarúgó-válogatott…..
Újabb hároméves szerződést kötött a Ferencvárossal Lipcsei Péter – adta hírül a klub hivatalos nettévéje. A ferencvárosi klubelnök, aki elődei tiszteletére ez év januárjától a Furulyás-Rieb Ny. Tibor nevet viseli, a szerződés aláírásáról azt mondta: noha többen…..
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
Mindenkinek, aki Bajnai Gordon miniszterelnöki jelölését - hogy finoman fogalmazzunk - kevéssé tarotta demokratikusnak, katartikus élmény volt megtekinteni az MSZP kongresszusát záró, 24 óra alatt legendássá váló Internacionálé-kórusművet. Végignézni, ahogy a potenciális…..
Ébredj Magyar Érdekes elmélet! 2009.04.01 12:51:00
Érdekes elemzést tett közé a minap AZ International Correlation Resource> Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként>  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai> Montrealban, hogy a számítástechnika…..
Gyalogfarkas 2009.04.01 14:30:09
A tavaly tavaszi Critical Mass: megértem, hogy a fiataloknak a járdán kellett bringázniuk, hiszen az úttesten annyi kerékpáros volt, hogy már nem fértek el többen.További járdahasználók és gyalogosfegyelmezők:Szép, de a járdát foglaló kerékpár.A Margit hídon kutyákat,…..
Gyalogfarkas 2009.01.27 13:45:38
@krxx: attól még, hogy valaki autóban ül, nem hülye... attól még, hogy valaki biciklit használ, lehet az.
nem a járműtől függ...
A Tarka Magyar 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tüntetésének ígérkezik. 100.000 embert várnak az Erzsébet tér környékére. Óriásinak, felemelőnek,és felszabadítónak ígérkezik. Ha sikeres lesz, az akár komoly változásokat is indukálhat a politikában. Fontos…..