Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimmeria

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A shortlist.com-on találtunk egy összeállítást a 30 leghíresebb betiltott lemezborítóról, amit érdemes megnézni. A lista az Appetite for Destruction eredeti ötletével kezdődik, és van rajta híres album bőven, például a Stonestól a Sticky Fingers, az RHCP-től a Mother’s Milk,…..
Kimmeria 2014.06.23 12:10:52
@devilstrueface:

Így igaz kedves Uram! Ezek nagyon lightok! Meg hol van pl: Celtic Frost- To Mega Therion.

Bár a lángoló színvonalát tekintve......Broáfff
A Megtévesztett Vásárlók mély fájdalommal és megtört szívvel értesültek arról, hogy szeretett gyorséttermük, ama McDonald's nevű, a mai napon kilehelte becsületét. Ó, nem történt más e nagynevű műintézménnyel, csak különböző híradások szerint az ilyen-olyan extra…..
Kimmeria 2014.01.10 18:40:26
@feliratoss: Ja egykor komcsi illetve komcsi bérenc felkapaszkodottak akik arisztokratáknak gondolják magukat ? Ugye rájuk gondolsz a rózsadombiakat emlegetve?
Kimmeria 2014.01.10 18:42:27
@ekat: Ez igaz! @C16SE: Jól látod a kérdést!
Nagyon régen sikerült filmnek ennyire felbosszantania, mint tette azt Thomas Vinterberg kényes analízise egy szűk közösségről. A vadászat az emberi butaság, a naivitás és az ezekkel kéz a kézben járó előítéletekkel vagdalkozó emberekről szól. Egy olyan hamis, de valósnak…..
A Kaposvári Egyetem öltözködési szabályokat előíró rendelete olyan visszhangot keltett, hogy még a politika (várhatóan egyre alacsonyabban levő) ingerküszöbét is elérte. (forrás: blans.hu) A Fidelitas arra kérte Szávai Ferencet, „a Kaposvári Egyetem fura urát, hogy…..
Az Index írta meg tegnap délután, hogy a köztudottan baloldali, de elvileg pártfüggetlen Egyenlítő-blog több alkalommal kapott szerkesztői utasításokat Török Zsolt MSZP-szóvivőtől, akinek szavait Oroszvári Péter, a párt ifjúsági tagozatának egykori elnökhelyettese…..
Kimmeria 2013.08.15 20:18:33