Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moRtimer

13 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teamfortress.hu oldalnak új főszerkesztője lesz!..
moRtimer 2010.06.20 10:33:02
Hát megint kibaszottul véletlenül (hát haljak meg bittos Úr há' nem) belekeveredtem egy klánközi transzferből megalapuló kis klánocska születésébe. És nem kispálya a cucc az biztos, tudtam meg szakértő kollégámtól a mélyrehatóbb elemzéssel járult hozzá a kétmondatos írás…..
moRtimer 2010.02.08 16:27:23
Úgy tűnik a szókimondás lassan már sehol sem divat, mert aki nem olvad bele a tömegbe, annak sajnos sanyarú sorsa van. A dunc és JimmyBreeze nevével fémjelzett, az közösségi eseményeket mélyrehatóan és belső információk birtokában bíráló és kifigurázó blog bezárta…..
moRtimer 2009.11.13 15:25:32
@inkább a lecsókolbi: El tudom képzelni a beszélgetést veled és édesanyáddal: jó és akkor a jövő havi családi pótlékból veszünk neked egy pár tornacipőt >:3
moRtimer 2009.11.13 15:56:14
@Pubiii: Örülök, hogy az eléggé aranyos fejedet nevetésre késztettem. Ezáltal én egy felsőbbrendű lénynek érzem magam. Igen, ebből poént csinálok, hiszen azt teszek amit AKAROK. :( Elküldöd a demomat ETF2Lre? Pfuhh, szomorú leszek. Foglalkozz inkább a saját dolgoddal, például 1 kis update :)
moRtimer 2009.11.11 18:27:42
Nos következzen ez a kis chatlog, amely a Finest Selection része lesz abban bizonyos vagyok. Szóval van a külsőség, amelyben doki karöltve legújabb (vérpistike - Smith) segítőjével, Pozitive-val különféle petíciókat írnak, a közösségről papolnak és persze engem szanálnak,…..
"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy weboldal és annak egyik szerkesztője a fejébe vette hogy 3(!!) kemény hónap tapasztalattal a saját kezébe veszi a közösséget , mit sem sejtve a magyar TF2 történelemről. Ezt a személyt Pozitivenak hívják aki úgy döntött, hogy…..
moRtimer 2009.11.09 19:52:33
@idk?: Őszintén, te tényleg diszleksziás vagy, vagy szimplán nem vagy képes felfogni a dolgokat, amiket leírtam? o_O
moRtimer 2009.11.09 19:54:20
@anyMmal: Én beszéltem nem érettségiről ._.
moRtimer 2009.11.09 19:55:29
@Zotyi: Őszintén, hol van erre bizonyítékod, hogy valójában ez történt? :( Vagy csak ismételten megy a szájkarate, és az ok nélküli flamewar, akárcsak te általad a group chatben? >:O
Szóval a Valve gondolta meglep minket egy ilyen kis updattel, mert amerikában még a halottak napjából is viccet csinálnak. Node konkrétan arról van szó, hogy ÖT NAPIG lehetőségünk van megszerezni ÖT ACHIEVEMENTET, melynek segítségével két sapkával lehetnek gazdagabbak, azok…..
No, ezt is megéltük. Az első rajongók által beküldött szavazás napvilágot lát. Egy képpel szeretném kezdeni, amit mai napon 12 óra 30 perckor küldött át Lilla - kérésre már NEM cenzúrázva.  És végül a jól megszokott SZAVAZÁS! :)   Szavazz a…..
Mivel látom, hogy a blogra mostanság kevesebben jöttök fel, mint 200 létrehoztam egy szavazást csak, hogy lássam, érdemes-e folytatni, vagy menjen a süllyesztőbe?  A döntés a TI kezetekben van. SZAVAZÁSRA FEL! Természetesen ami a nem a NEMre megy, hanem az egyéb…..
Mint látjátok, blogunk sok újításon esett át, hirdetések kerültek ki (jobb-bal oldal) más design (hamarosan egyéni.. ;)) és "barátságosabb" lett az oldal.A jövőben hatalmas frissítések várhatók ami rátok nézve is kellemes lehet.. Úgyhogy tapadjatok a…..
Engedjétek meg hogy a bejegyzést két idézettel kezdjem:"Az RcN nem hiába érdemelte ki az egyik legszimpatikusabb magyar csapat cimét a szememben. A srácok meglepően sokat gyakoroltak hogy megtalálják a helyes felállást..."Fodi @totaltf.hu"Elég nagy múltú játékos…..
moRtimer 2009.10.16 23:13:16
@Pedo Phil: ANYA MEGFENYEGETTEK HOGY BÁNTANI FOGNAK A NAGY BÁCSIK! DE AZÉRT ESTE MÉG BETAKARGATSZ? >:(
Nos, itt nem szeretném kitölteni az egész ablakot, szóval lényegretörő, és konkrét akarok lenni. 100 szavazatnál lezárom a szavazást, amennyiben pozitív lesz (folytassam) kiadom az újat. Amennyiben negatív végleg abbahagyok mindent.  Ha még nem ismered 1 karaokemat sem akkor…..
Lassan már tényleg jogosan tehetitek fel a kérdést, hogy "ti bazzeg csak arra mentek, hogy a haxxot szapuljátok?". Nos nem, kérem nem. De nem mehetünk el szó nélkül a mai adag mellett sem, amely eredetileg egy kép lett volna, de találtunk mellé még egyet. De először…..
Lassan már lehet unalmassá válik, de a haxx ismét okot ad, hogy szót  ejtsünk róluk. A mostani eset főhőse a bal oldalon látható úriember, aki bizony sokaknak ismerős lehet. Igen, ő az. Pajzánka, aki nem bírt magával és ezzel faramuci helyzetbe hozta a csapatát, főleg annak…..
moRtimer 2009.10.14 16:50:55
moRtimer 2009.10.14 16:57:11
@Naree: Most őszintén, adjak egy olyan ember szavára akiről még véletlenül sem hallottam? :D
Köszönöm az elismerést, hasonló jókat neked és kedves családod számára! ;)
Szavazzá Gec! Hirdetések 2009.10.13 14:16:00
Amennyiben szeretne a blogunkon hirdetéseket elhelyezni, írjon a folyqa@playerplanet.hu e-mail címre.Subject: Hirdetés..
Na ezt sem réméltem, hogy megéljük! WAZZE! Valaki volt olyan szorgalmas (vagy dicshajhász - Dick), hogy elkészítette a már-már kötelező wallpapert az oldal számára! Ezúton is köszönjül Tigernek a munkát. (Gyk: Jobb Klikk -> Kép mentése más néven...) …..
moRtimer 2009.10.13 14:13:24
Már beharangoztuk ezzel a promóciós képpel, hogy készült valami a háttérben. De már megint negatív hullám! Volt egy kezdeményezés, amely alapgondolata ha nem is teljesen tökéletes, de némi módosítással megvalósíthtó lett volna. De akkor mi történt? Röviden…..
moRtimer 2009.10.12 17:09:04
A kérdés adott, Mattnek anyja fésüli a haját vagy NEM ?! Videó mellékelve.       ..
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..
moRtimer 2009.10.10 16:46:13
@Pedo Phil: Nem akarom megbántani a kedves ügyes nethigh embereket, de ha már a kibaszott sok publicolásnál járunk, elmítsük meg Rozso-t (Nándit) aki OGCn nyári szünet alatt megdöntötte, az eddig megdönthetetlen 13 órát ^^
Szavazzá Gec! GÉPZSÍR 2009.10.04 13:16:00
A mai szavazásunk, egy kedves ember által (murcii, vagy faszomtudjaki) kerül ki. Nyeremények sajnálatos módon ezalkalommal NINCSENEK, ugyanis Dzsozephin2012nek elfogytak a rágói, a közelgő VILÁGVÉGE miatt.     ..
Szavazzá Gec! Rejsz felügyelő 2009.09.26 21:33:00
A kérdés adott. Amelyik képre szivesebben recskáznál / mást is csinálnál az illetővel (GÉPZSÍR) szavazz RÁ!Természetesen a nyertesek között kisorsolunk három befőttesüvegnyi fingot és kettő darab ágyékvédőt. (kimosatlanul, xaxxo és DANI használta őket)  ..
 A legizgalmasabb, leg figyelemfelkeltőbb kérdés csak most jön! Tuzának (aki mellesleg vietnámi) Szerintetek mekkora a PÉNISZE?! Képet mellékeltek a hímtagjáról, majd döntsetek. A győztes meghívást nyer On-Line shoutcast műsorunkba, ahol a női nemi identitászavaros…..
Szavazzá Gec! Nyereményjáték 2009.09.26 20:43:00
Ezt is megértük. Nyereményjáték indult a blogon, amelynek a legelső győztese nem mást nyer mint egy IWIW+MYVIP meghívót Dezsőke2002 által és egy televert zsebkendőt XAXXO felajánlásával (aki mellesleg CB 2. szóval nem NONÉM csak NOLÁJF) És a kérdés a következő: Get your…..