Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J.J. Rahlen

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1992 nevezetes esztendő volt a hazai fantasy rajongók körében. Megjelent a Shamutanti dombok, a kultikus Kaland-Játék-Varázslat-széria nyitókötete (a Kaland-Játék-Kockázat kistestvére, összefüggő kalanddal), elstartolt a Cherubion kiadó Harcos Képzelet Játékkönyvek-sorozata, kijött a Valhallánál az…..
J.J. Rahlen 2018.02.19 14:15:48
@-Szűcs Gyula-: Sajnos fordulós "gameplayt" nem tudok mutatni de van egy hirdetésem a Gáspár féle DOOM Pokol kapui könyv belső borítójáról! :)

indafoto.hu/Rainse/image/25691715-8c2e5f81/user
J.J. Rahlen 2018.02.19 14:50:30
@-Szűcs Gyula-: A minőségi munka magasfoka! :D
Nemrég olyan hazai gyártású borítókkal nosztalgiáztunk, ahol egy-egy hollywoodi celeb képmásával akart a kiadó minél több példányt eladni, tavaly pedig nyakig merültünk a '90-es évek magyar borítófestészetének pöcegödrébe. A mostani posztunkban szintén a rendszerváltás utáni, zavarosban halászós…..
Évek óta napirenden van már, hogy a Sony filmes divíziója átveszi a Sony videojátékos divíziójának koronaékkövét, és látványos blockbustert forgat a Playstation-generáció kedvenc akciójáték-sorozatából, a kalandfilmnek is beillő Uncharted-szériából. A stúdió legújabb terve az, hogy a Naughty Dog…..
Tavaly, a Csillagok háborúja 40. születésnapján bemutattam a 40 leghitványabb vintage Star Wars-kütyüt, amelyekre George Lucas személyesen adta anno áldását, sok-sok millió dollár reményében. Nos, utólag bevallom: az az összeállítás ízléses filmes ereklyék gyűjteménye volt ahhoz képest, ami más…..
Sötétség és zavar, káosz körös-körül. Majd hirtelen homályos fény gyúl a messzeségben s szép lassan minden kitisztul.  Fényesen süt a nap, habár már narancsba öltöztek a fák. Habár az őszi hideg már csípőssé tette a levegőt, a fényesen izzó napkorong még küzd, hogy a nyár utolsó pillanataiban is…..
Fogalma sem volt, hogy vajon miért lohol a nyomában a fiú, de gondolta kideríti, hogy meddig hajlandó követni a suhanc. Nem sokkal később kísérteties köd szállott alá a városra, s igen megnehezítette a tájékozódást a szűk utcákban. Éjjelenként a piszkos negyed önmagában is ijesztőnek tűnt, ám most a…..
Nem tudni, hogy ki lepődött meg jobban. A bent ülő nézőközönség,vagy a hirtelen beesett szerencsétlen fiú. Ám az biztos volt, hogy bármi is a dolga azt sietősen akarta elvégezni.  A pultnál ülő férfi, csak sebes pillantásokat vetett az idegenre. Fiatal volt, de meggyötört. Vékony és gyenge alkatú.…..
Borongós idő volt aznap a fővárosban. Velinar – mely a kontinens nevét viselte, jelezvén,hogy mekkora jelentőséggel bír – számára csupán egy átlagos nap volt. A hideg és lucsok együtt járt a hétköznapokkal. Mint ilyen napon, a legtöbben komfortosnak kicsit sem mondható kuckójukban próbálták…..
Üdvözlök minden olvasót, ki érdeklődik eme művem iránt! Ebben a rövid kis bevezetőben csak annyit szeretnék elmondani, hogy törekszem és próbálok egyedi írást közzétenni! Remélem ez sikerül habár a mai világban elég nehéz dolog ez, így szinte biztos, hogy lesz ami sablonosnak hat, vagy éppen valami…..
Üdvözlök mindenkit a blogon!  Nos nem akarom sokáig húzni a bejegyzést, nyilván semmi extra nincs egy újabb blogban melyen valaki saját történeteit akarja ki rakni. Annyiban más, hogy leginkább az általam kitalált világban játszódó történetek fognak megjelenni, melyek remélhetőleg majd aztán…..