Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wir Lg

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friedrich Klára Őshazánk a Kárpát-medence * A Kárpát-medence legrégibb emberlelete a vértesszőllősi tarkócsont és lábnyom 450 ezer éves. * A Lambrecht Kálmán barlang lakói 150, a Subalyuk barlang alsó rétegéé 130 ezer évvel ezelőtt éltek. * A tatai hőforrások melletti…..
1988. május 18. –              1988. május 19. csütörtökBár felhúztam az órát 8-ra, még az előtt ébredtem, hogy csörgött volna. Kinyitottam a szemem és lassan körbenéztem. Kerestem a tányérsapkát.De nincs. Nincs ám! És nem is lesz.Soha.Csak ha akarok és…..
120   1988. január 20. szerda Buksi egészen jól van, két napja a doki kitisztította a sebeit.Azt mondta csúnya mély fognyomok, de nem szakított el semmit, csak átfúrta a bőrt meg az izmokat, gyorsan be fog gyógyulni.Valóban, ha az ember nem közvetlenül a sebet érintette meg…..
124         1988. január 16. szombat A lázam ma sem enyhül, gyenge vagyok, a kezem is alig bírom emelni. Az ebéd után a család többi tagja délutáni pihenésbe kezdett, Apu meg beült mellém beszélgetni.Érzi ő, hogy valahogy nem stimmelek benn a laktanyában,…..