Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kóczián Zita

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszinte leszek, én magam nem vagyok egy nagy húsevő, úgyhogy annyira nem hoznak lázba az ilyen jellegű ételek. Még a vasárnapi rántott hús se tartozik a kedvenceim közé, viszont ennek ellenére a csirkések mekkájának tekintett KFC-be gyakran járok. Na, nem a csirkéért, habár…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én hétköznap esténként, amikor hazaérek a munkából, nagyjából egy krumpliszsákkal vagyok egyenértékű, ami az aktivitási szintet illeti. Pár perc pihi, kutyasétáltatás, létszükségi szinten tartás házimunka-téren, aztán főzés, vacsi,…..
Imádom a frissen sült fornettit, mindegy, hogy lekváros, túrós, kakaós, mogyorós, sajtkrémes – legszívesebben forrón, marékszámra tömném magamba, amint megérzem az illatát. A baj azonban nemcsak az, hogy elég borsos az áruk, hanem az is, hogy hozzánk közel nincs is ilyen…..
Mindenkinek van egy kedvenc karácsonyi süteménye. Itthon a legtöbbeknek egyből a mákos/diós/gesztenyés bejgli ugrik be, esetleg a mézeskalács vagy az ünnepi fatörzstorta. Az én favoritom viszont igazi brit klasszikus, amitől évekig ódzkodtam, hála egy aprócska fordítási bakinak,…..
A csokidarabkás keksz az egyik kedvenc édességem. Már gyerekkoromban is a Sütiszörnyért rajongtam a Szezám utcából, mert át tudtam érezni azt az állatias ösztönt, amivel vadul rávetette magát a kerek kekszecskékre, és hörögve, röfögve falta be az összeset, morzsahegyet szórva maga után, amerre csak…..
Katalin hercegné hamar a világ kedvence lett. Mióta Vilmos herceg gyűrűt húzott az ujjára, majdnem annyi rajongója van, mint néhai anyósának, Dianának – pedig ő sem véletlenül kapta meg a szívek hercegnője becenevet. Minden vele kapcsolatos dolog érdekli a kíváncsi a…..
A sütiket mindenki imádja, de legyünk őszinték: manapság már nem igazán engedhetjük meg magunknak, hogy a munka, a házimunka és a gyerek mellett órákon át ücsörögjünk a konyhában, ahol mértani pontossággal kiméregetjük a hozzávalókat. Most egy igen finom, és végtelenül…..
Rég elmúltak már azok az idők, amikor az emberek csak és kizárólag bútorvásárlás céljából közelítettek meg az Ikea áruházakat. Van, aki egy jól megpakolt hagymás hotdogért megy oda, van, akit inkább a frissen sült fánkgolyócskák izgatnak, de olyanról is hallottam már, aki…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a reggeleim finoman szólva is hektikusak. Nem vagyok egy hajnali pacsirta, akinek már hatkor kipattan a szeme, üdén, frissen és energikusan felugrik az ágyból, aztán elmegy futni egyet, reggelit készít a családnak, aztán összekészül, és indul a…..