Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lewak

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Humbino újra lecsap, és üzen azoknak is, akik azzal a kifogással éltek, hogy hát ez lehetne bármelyik bölcsész. Persze, na és? Az igaz, hogy az általam leírt kategóriák illenek a bölcsészekre is, de ne felejtsük el, hogy a pszichológia szak a bölcsészkar része volt, így nem…..
[TKO] Újabb áldozat 2009.05.16 19:25:00
 Lassan ott tartunk, hogy egyes rablások, rablógyilkosságok, orvtámadások már nem is rendelkeznek hírértékkel, naponta esnek áldozatul ártatlan polgárok martalócok bandáinak. Sajnos egy újabb ilyen eset történt a közeli ismeretségi körömben és nem éppen egy olyan…..
 A hetedik kerület az áron alul eladott épületekkel, ledózerolt régi házakkal, és a helyükbe felhúzott igénytelen panelekkel betonozta be magát az építészeti közbeszédbe, úgyhogy amikor a Dob utcában megpillantottam a sárga és fehér falanszter, akkor egyből páradús…..
Konzervatórium NYUGGERPÁRT! 2009.04.21 10:05:00
Muki fejek, sajna-bajna, hip-hop, jön kis Vuk - ilyen, és ehhez hasonló elmésségekkel és modorosságokkal szórakoztatta az ATV közönségét Schmuck Andor, miközben bejelentette, hogy a Tisztelet Társaság létrehozott egy pártot, és indulnak az EP-választáson. Történelmi pillanatok…..
Konzervatórium Milyenoldali vagy? 2008.05.15 00:49:00
vendégszerzőnk írásaKevés olyan gondolat van a magyar közbeszédben, melyet annyi tévhit és illúzió vesz körül, mint a politikai identitás kérdését. Jobboldal, baloldal, mit fejeznek ma ki ezek a szavak? Jelentenek-e még egyáltalán valamit, és ha igen, akkor elképzelhető lenne,…..