Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webkell

32 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Infótermék:  lehet az egy ebook, egy videó, egy hanganyag, vagy akár egy szoftver is. Ezek a kiadványok általában egy-egy bizonyos témát mutatnak be, nyújtanak segítséget valamiben. Angolul már rengeteg ilyen termék van, és egyre több lesz magyarul is. Mind több-és…..
webkell 2009.08.21 18:31:35
@Wolf Gabor:
Rendben, kivettem a linket.
  Sokaknak ingyen sem kéne nethozzáférésSere Péter, a PriceWaterhouse Coopers senior managere izgalmas elõadást tartott a vezetékes és a mobil-internetelérés csatájáról az idei Internet Hungary Konferencián.Azzal már igen régóta tisztában vannak a felhasználók, hogy…..
web kell Linkek a konkurenciához 2008.10.21 06:40:43
 Megdőlni látszik a vezető amerikai hírportáloknál az a korábban kőbe vésett szabály, hogy kerülni kell a vetélytársakhoz vezető linkek elhelyezését oldalaikon, hiszen ezzel csak saját üzletükön rontanak.Újságok, hírügynökségek internetes honlapjain minden korábbinál…..
Megtaláltalak Csábíts! 2008.08.01 20:17:00
 A nana.hu szerint megtanulható a csábítás. Tényleg apróságok és mégis hatalmasat javíthatsz alkalmazásukkal szexuális életeden, de azt ne feledd, ketten kelletek hozzá!   A szerelem és a szex egészségben tart, és meghosszabbítja az életet. Amerikai kutatók szerint…..
  A Való Világból is ismert Katka a StoryOnline-nak elárulta, 2006-ban a nagy szakítása után regisztrált egy internetes társkereső oldalra. Eleinte önbizalom tréningnek szánta a dolgot, de aztán elkezdett randizni. Nem tagadja, egyik alkalommal…..
  Érdekes cikket találtam. Állítólag az arc formája is árulkodik a tulajdonságainkról, és a cikk be is mutat néhányat:   Állítólag nemcsak a testalkat, hanem az arc formája is árulkodik tulajdonságainkról. És ha ez igaz, akkor arcunk alakja alapján választhatunk…..
Egyik ismerősöm oldaláról letölthető könyv ad néhány tippet!Igaz, hogy ő házaspároknak ajánlja, de véleményem szerint házasság előtti olvasmány is lehetne, hogy a párok valóban, még 30, 40, 50 év múlva is ugyanolyan szeretettel, megértéssel forduljanak egymásfelé, mint…..
Lehet, hogy inkább azt kellene kérdezni, hogy ki nem próbálkozott még vele? Szerintem, aki sokat barangol a neten, előbb-utóbb, ha csak kíváncsiságból is, benéz egy két csetelő oldalra, megnéz egy két társkereső oldalt. Azt azonban valószínűnek tartom, hogy nem ők lesznek azok,…..
Augusztus 1-én indul! Mindössze napi 30-35 másodperc és megváltozhat az életed! Ilyen lehetőség ritkán adódik! Egy alkalom, hogy elsők között legyél a világon, most induló online munkával Csak a barátaiddal kell találkozni a portálom! (mint az: IWIW, Myvip, stb.) Most…..
web kell Itt az idő! 2008.06.10 10:58:00
Aki megakarja tanulni az online-vállalkozás csínját-bínját, most azonnal regisztrálnia kell! Kattints ide és megtudod a részleteket is! Ha most lemaradsz, nem lesz egyhamar ilyen lehetőséged!..
web kell Nincs már sok idő! 2008.06.09 12:12:00
Holnap délelőtt 11 órától lehet regisztrálni a Milliomos Születik Valóság Show-ra. Mindössze 72 óra, max. 300 regisztráció, és ha valamiért lemaradsz, akkor ilyesmire nem számíthatsz a közlejövőben. Ez a hír csak annak szól, aki komoly pénzt akar keresni az interneten,…..
Sokan nem hisznek benne, sokan azt mondják, nagyon jó, hogy létezik ilyesmi. Van, akinek csalódást okozott, van, aki ennek köszönheti boldogságát. Egy ismert slágert idézve: „Van, aki bevallja, van, aki tagadja, de az is akarja, sőt….” Itt most a saját és mások…..
Pár nap szabin voltam, de még talán időben szólok neked is! Újabb botránygyanús könyv, amiből megtudhatod: Mi az az offshore?Legális-e és hogyan tudod használni az online vállalkozásdhoz?Hogyan építheted vagyonod sokkal hatékonyabban?Innét ingyen etöltheted, ha…..
Gyerekek eddig is be voltam izgulva, de most, hogy olvastam az  első ingyenes előadás hallgatóit,  egy nagyon egészséges sárga irigység lepett el,istenem, de szerettem volna ott lenni! „Eddig sem tudtam aludni, mióta rátaláltam a MiSzü-re (ezért kerültem be az első…..
kb. 7-8 évvel ezelőtt, amikor először léptem be egy beszélgetés oldalra, elmondhatom, nagyon bátortalan voltam. Azt sem tudtam, „eszik vagy isszák” . Ez egy mirc nevű beszélgetős valami volt, nagyon sok csatornával, és ahogy kiderült túlnyomó részben…..
Sokat hallottam már arról, hogy az interneten, nem lehet társra taláni, és sok szélhámos, egyesek előszeretettel csapják be a másikat, mert az interneten  bármit lehet. Biztos vannak ilyenek is, de úgy gondolom, csak azok csinálnak ilyeneket, akik szórakozni akarnak másokon, és…..
A következő napokban nagyon kell figyelni, mert nem tudni, mikor írják ki a jelentkezést, és állítólag csak max 72 óráig lesz nyitva, aki elszalasztja a lehetőséget, az később már nem tud csatlakozni. Nem rossz ez a stratégia,  kiszűrik, kivel érdemes együtt dolgozni,…..
Akik nem hisznek az interneten induló szerelemben, azoknak szeretnénk elmondani, a mi történetünket. Dióhéjban...  Saját...  Saját...  Majd közös..:-) Erzsébet: 40 fölött kezdtem el keresni újból az igazit, mert hittem benne, hogy valakinek rám van szüksége.…..
web kell Weboldalt - Google-val 2008.05.30 06:16:00
Tudtad, hogy a Google-val is lehet weboldalt készíteni? Az alábbi videó bemutatja, hogyan. Sajnos a videó és az oldal is  angolnyelven van, de angol tudás nélkül is bárki el tudja készíteni, ha megfigyeli a képeket, vagy segítségül hívja valamelyik fordítót. ..
Lehet Te is hasonló cipőben jársz, mint én jártam? Nincs melletted az a társ, akire számíthatsz, akinek Te vagy a legfontosabb ezen a világon, aki figyel Rád, aki biztat, aki MINDIG  melletted áll? Ismerős érzés... Pedig hidd el, létezik! Ez biztos! Megtalálni? Háááát,…..
web kell Indulok a versenyen! 2008.05.28 12:56:00
Nos, az előző bejegyzésben láthattad a videómat, ha nem indulsz a versenyen (Milliomos Születik), akkor kérlek, szavazz rám! Ugyanis én mégiscsak indulnék, annyira izgalomba jöttem ….  Tudom, ezek az emberek képesek átadni a tudásukat, én pedig kész vagyok tanulni. A…..
Most itt a lehetőség, hogy valaki INGYEN bekerüljön a villába és minimum 1 hétig tanulhasson az oktatóktól és vendégelőadóktól! Ha ide kattintasz, megnézheted a jelentkezőket:  Beszavazás Fontos! Szavazni csak regisztráltak tudnak! ..
Milliomos Gyár Valóság SHOW! A műsorban Magyarország TOP online vállalkozói és mentorai kézenfogva vezetnek az álmod eléréséhez! Kik ezek a guruk? Itt megsasolhatod őket >>>>> ..
   A SHOW június közepére várható....  Hát nem tudom mennyire szerencsés időpont nyárra időzíteni ezt az eseményt….. mindenki nyaral, utazik……. Egy ilyen feszített tempójú programból akár egy hét kiesés is komoly hátrányt okozhat a…..
web kell MLM- ben dolgozol? 2008.05.24 22:13:00
"Lehet, hogy Téged is átver a Szponzorod?" Néhány dolog, amit az MLM cégek elfelejtenek elmondani Neked. Igen, a fenti cím kicsit erős, de olvass csak tovább. A féligazság gyakrabban veszélyesebb, mint a hazugság. Leleplező sztori egy ex-MLM -estől >>>>>…..