Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poloska184

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a naiv gyerekek úgy próbáljuk újra és újra elhinni, hogy a nap végén az LMP mégis hisz a kormányváltásban, és tenni is hajlandóak érte, de sajnos újra és újra egyértelművé válik, hogy az LMP a Fidesz szekerét tolja. Nem kell mást tenni: nézzük meg az LMP elmúlt két évét. Nézzük meg a…..
Az LMP Országos Politikai Tanácsa ma úgy döntött, hogy lehetetlen feltételekhez kötik az ellenzéki pártokkal való együttműködésüket. Szél Bernadették ismét megmutatták: lehet más a politika, szembe lehet menni a saját választóik akaratával is! Hódmezővásárhely után feltámadt az emberekben a…..
Alig pár napja, hogy az Együtt kihátrált Karácsony Gergely mögül, mert - ahogy a volt MSZP-s Szigetvári Viktor magyarázta - az MSZP is beállt mögé. Miután elárulták korábbi partnerüket, kiraktak még egy politikai bosszúpornót is. Ezzel az Együtt erkölcsileg és politikailag is lenullázta magát -…..
Két napja még csak azt láttuk, az Együtt elárulta és elhagyta Karácsony Gergelyt, most kiderült, a szakítás előtt még titokban felvette az utolsó együttlétüket, és ma megosztotta ország-világgal.  Ezt hívják politikai bosszúpornónak. Amerikában, Kanadában már külön törvény van a bosszúpornóra, de…..
Az Együtt nevű párt ma bejelentette, hogy külön indulnak a választáson. Eddig volt egy miniszterelnök-jelöltjük, Karácsony Gergely (a legnépszerűbb ellenzéki politikus), akit a Párbeszéd nevű párt jelölt, és tegnap kiderült, hogy az MSZP is támogatja. Erre mit mond az Együtt? Ja, akkor, ha más is…..
  A MSZP-nél egyetlen egy dolog borítékolható, mindig tudnak még kínosabbak lenni. Önsorsrontásban egyszerűen felül (vagy alul)multhatatlanok. Már a Botka sztori olyan, amire normális ember azt mondja, ilyen nincs, ennnnnnnnnnyire nem tudja tökön szúrni magát egy párt. Mindegy, hogy ki mit gondol…..
A Fidesz beépített emberei vagy tényleg ennyire hülyék?! Csak ez lehet a kérdés azután, hogy a MSZP bejelentette, nem támogatja Karácsony Gergelyt miniszterelnöknek.   Ha valaki fél éve, azt mondja, hogy a gyengélkedő, de még mindig legnagyobb baloldali párt, néhány hónappal a választások előtt…..
  Hogyan segíti az LMP és a Momentum a Fideszt abban, hogy megnyerje a 2018-as választásokat. Lassan mondom, hogy értsd. De fontos, hogy tényleg értsd! Ha a választásokon a 106 választókörzetben a Fidesznek nem 1 darab ellenzéki kihívója van, akkor a Fidesz megnyerte a körzetet! Pont. Mondat…..
Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok". Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,…..