Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crazy 1zenkáttű

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint két Olsen-lány, úgy hasonlít egymásra a fenti két kenyyérpirító. Leszámítva a kezelőfelület felett virító márkajelzést. No meg az árukat. Mayáéknak teljesen véletlenül családilag sikerükt a családegyesítést megoldani az ikreknél, és az árukról szóló diskurzus csapta ki a biztosítékot, tekintve,…..
Crazy 1zenkáttű 2018.01.11 21:11:09
@Im just here for the comments: igen, elkeverte a markaneveket, de amit a kínai gyártásról írt, az többé kevésbé ül.
Bár szerintem nem feltétlenül kell sorrendnek lennie. Nem kell, hogy a drágább volt előbb és csak utána az olcsóbb. A kínai azt gyárt le, amit megrendelnek. Annyit és olyan minőségben, ahogy azt megrendelik. Nem hinném, hogy van eredeti. Van egy gyártási terv, az kap egy kódnevet és lehet belőle rendelni. Lehet rá rendelni egyedi logót, márkanevet, például Daewoo, Medion, vagy Klarstein. Lehet választani gyártási minőség között, nyilván más lesz a beszerzési ár és így a kisker ár is. Amíg nincs a formán trademark, addig itt IS szabad piac lesz. Annyit, amennyit, annyiért, amennyiért.
Krisztián rendelt egy Gillette pengecsomagot, és levele szerint kapott egy wannabe Gillette-et.  Nem örült. Nem győzzük elégszer mondani, hogy a neten mindenfélét árulnak mindenféle helyeken. Ami a webshopok szerencséje, az a mienk is: könnyedén szerezhetünk információkat boltokról, termékekről,…..
Crazy 1zenkáttű 2018.01.10 15:49:37
Új év sincsen Kevin nélkül. Balázsék úgy érezték, nem akarják kiszolgáltatni magukat a csatornák kényének-kedvének, és akkor akarják megnézni a betörőket rommá amortizáló Macaulay Culkint, amikor csak eszükbe jut, így aztán egy dvd-gyűjtemény beszerzésével futottak…..
Este 9-es műszakzárás? Hiperszigorú ügyfélszolgálati protokoll? Vagy esetleg tényleg az Idők Atyja beszélgetett Adrival Narniából, amíg belefért neki? Akinek van tapasztalata az OTP netbank csetjável, esetleg segíthetne megfejteni a rejtélyt!  Sziasztok, Szeretném veletek megosztani az esetet,…..
Crazy 1zenkáttű 2018.01.07 08:25:45
@Bobby Newmark: mitől fosadek egy torrent kliens?
György nyilván ironizál, amikor a 2 kalóriát tartalmazó Sprite-tól félti az alakját, de tuti nem csak benne merült fel, hogy hogy lehet kalória abban, ami mentes.  Tisztelt Tékozló Homár! A csatolt képeken szereplő üdítőt egy gyorsétteremben kaptam (tudom, sikeres ember nem lehetek, hogy ilyen…..
Tékozló Homár Karácsonyi csoda 2017.12.22 14:39:00
Csúnya pulcsiban vagy talpig flitterben, 15 fős családban vagy szűk baráti körben, külföldön vidéken és Pesten mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kíván a Homár ezzel a mesébe illő történettel! Kedves Hilda, A történet maga egyszerű - de kitűnik belőle hogyan lehet a…..
Crazy 1zenkáttű 2017.12.22 16:10:31
Crazy 1zenkáttű 2018.01.02 17:44:36
@Van_mikrohullámú_sütőtök?: akkor jól kezdődik az év :)
A Homárhoz érkező levelek és az ismerősök által elmesélt kalandok alapján alapfeladat ide vagy oda, a Magyar Posta egyszerűen feladta ezt a csomagkiszállítás dolgot. Már nem is teszenk úgy, mintha ez üzemszerűen működne. Itt például milyen munkaszervezésre utal, hogy négy egymást követő nap jelzik a…..
Crazy 1zenkáttű 2017.12.19 16:56:04
@Nick-son: jééé, én is kaptam :D
Crazy 1zenkáttű 2017.12.20 05:59:08
@GiaMarie: így.
A poszter nem is postaköltségre gondolt szerint, hanem a lelki megrázkódtatást ellensúlyozni bíró teszemazt nem vagyoni jellegű százezer forintra. Sok amerikai filmet néznek, úgy tűnik...
Mint oázis a sivatagban, olyan a Homárhoz egy-egy tudatos és öntudatos fogyasztótól néha beeső levél, amiben ideális esetben frappáns panaszlevél is található, hogy kecses mankóul szolgáljon a kevésbé eltökélt vagy ügyesen fogalmazó sorstársak számára. Gabriella levele pont ilyen, ráadásul a…..
A BKK-automaták megjelenése Budapesten igazi minőségi ugrást jelentett a lakosságnak. Vége lett a hó eleji lehangoló sorbanállásoknak, nem kellett többet a szürke aluljárókba és más csomópontokba vándorolni egy-egy köteg jegyért, sem nyitva tartó újságos bódékra vadászni, az ember egyszer csak simán…..
Crazy 1zenkáttű 2017.12.16 11:22:00
Hát végül is így is lehet élni, erősen koncentrálni, aztán elkapni naponta azt a kis gapet, amikor épp bejön az a 100 csatorna, amiért fizet az ember, az persze kár, hogy pont ekkorra kell időzíteni a telefonálásokat is a barátnőkkel meg az unokákkal, de szervezés kérdése az egész, és mindenhez…..
Crazy 1zenkáttű 2017.12.07 17:40:26
@stakeholder Manyecs: inkább azt magyarázzad el, hogy mit vscsorazzon a testem ..
A levél 2 napja érkezett, írója láthatóan feldúltan jegyezte le a vele történteket. Dehát ki ne ragadtatná magát mondatokon átívelő caps lockra, ha kiderülne, hogy 3x vonták le tőle a bevásárlás árát? Az ügy kapcsán elég helyes döntésnek tűnik, hogy olvasónk nem szándékozik többet többet ebbe a…..
Crazy 1zenkáttű 2017.12.06 21:48:55
@bandigyerek: tudod mi a baj az elvekkel ? Az, hogy csak ilyenkor működik, fordítva sosem. Én meg sosem láttam ordítozni embert "nem a tíz forint , hanem az elv miatt" azért, mert a teszkó pénztárgépe egy hiba miatt kevesebbet blokkolt (vagy éppen a címkét nem cserélték le az akciósra). Ilyenkor valahogy elfelejtődnek az elvek.

Még valamit az elvektől, @-creeper-: -nek például álláspontja, meg vásárlótársai vannak, nekem meg bukszám. A tíz forintot például 14 másodperc alatt keresem meg, ha 8 és fél órával számolok. A szabadidőm meg ennél is drágább...
Olvasónkat előfizetőként főleg az akasztotta ki, hogy nyár óta nem működik problémamentesen a Horizon Go. Nekem szerkesztőként jobban fennakadt a szemem azon a húzáson, hogya UPC nem sokkal a novemberi automatikus és ingyenes sávszélesség-emelés előtt megpróbálta az érintett előfizetőknek 700…..
Ilyen is ritkán fordul elő velünk! Norbi nem a saját nyavalyája miatt írt, hanem Majka problémája izgatja fel annyira, hogy kérdést, sőt kérdéseket intézett hozzánk a garancia és a szavatosság témakörében. Ez persze inkább csak érdekes, mint lényeges, a fogyasztójogi törvények úgyis ugyanazt…..
Crazy 1zenkáttű 2017.11.29 20:15:58
@stakeholder Manyecs: gondolom zenész, meg előadó, meg gyártja is a dalokat. Az ilyen kiadást meg tudsz védeni. De pont egy Majka ne obégasson....
Nem az első eset, hogy ugyan jól hangzik és ad némi biztonságot a netes vásárlásokhoz az 14 napos elállási jog, de a gyakorlatban azért ez nem mindig megy flottul. Kisebb cégeknél sem oké ez az dolog, de hogy egy Euronics méretű áruházban ne legyen erre bejáratot protokoll, azért az elég gáz.…..
Crazy 1zenkáttű 2017.11.28 15:54:34
@stakeholder Manyecs: az elultoltost azt a magamfajtanak talaltak ki.

Vagyis, a torpeknek lett kifelé találva volt.
Az ember azért hajlandó extra díjakat fizetni, mert szeretne magasabb szintű szolgáltatásban részesülni, vagy épp bebiztosítani magát valami hátrányos szitu ellen. Na, Gáboréknak egyik sem jött össze. A Békéscsaba-Budapest vonatút utazási körülményeit 2. osztályon az ember persze nem a szexi és luxi…..
A futárcégek virágkorukat élik a webshopoknak és a Magyar Posta rossz hírének köszönhetően, még úgy is, hogy sok a rossz tapasztalat velük. Annyiban védeném őket, hogy ez simán hibaszázalékban is összefügghet a megnövekedett forgalommal. Ahogy nekem az is belefér, ha a futár  a GPS korában nem…..
Crazy 1zenkáttű 2017.11.23 19:20:26
@Nick-son:
Ezek az igények tételes átadással és egyéni időkapuval kb. 3-5.000 Ft -ba kerülnének. Viszont kevés olyan ember van aki ezt megfizeti. Inkább csak elvárná az alapdíjért.

Tökéletes! Háles!
A mall.hu elég sokat szerepelt az elmúlt napokban a hírekben a 2 ember letartóztatásával végződő csalási ügy miatt, és szegények hiába hangsúlyozzák, hogy "a Mall.hu-t üzemeltető cég, vagyis az Internet Mall Hungary Kft. ellen nem indult büntetőeljárás", és a webáruház működik, a vizsgálat miatti…..
Crazy 1zenkáttű 2017.11.22 08:02:20
@nyúúlacska: és miért léteznek olyan idióták, akik basznak kifizetni az utanvétet?
Pál elég rendesen körüljárta a konvektorait beröffentő céget. Nagy kár, hogy csak miután hiába próbálta egy héttel a Nagy Szerelés után kihívni őket egy kis utógondozásra, és nem mellesleg megkapni a beígért elektronikus számláját. Soha többet nem bírt kapcsolatba kerülni a céggel, pedig nagyon…..
Crazy 1zenkáttű 2017.11.21 21:13:33
A hírek  és a hozzánk érkező posztok szerint az eddig két budapesti és egy pécsi edzőtermet üzemeltető Life1 felvásárolta a legnagyobb fővárosi fitneszláncot, a Gilda Maxot, majd erőteljes belépőként egyszerűen szó nélkül bezárta annak legnagyobb, Savoya parki termét. Az érintettek beszámolói…..
Klasszikus zsák a foltját eset. A hatalmas önérzet és a szabadjára engedett tesztoszteron pusztító mélységi fúróján jutnak főszereplőink pár óra alatt olyan szintre, aminek még csak a közelébe sem lenne szabad soha, senkinek leereszkednie sem cégként, sem ügyfélként, sem egyáltalán emberként.…..
Crazy 1zenkáttű 2017.11.17 16:32:29
Crazy 1zenkáttű 2017.11.17 17:56:22
Crazy 1zenkáttű 2017.11.18 09:23:18
De csak ésszel! Tehetjük hozzá. Mert persze, aki utazik, kössön biztosítást, és nagy barátai vagyunk a kényelmes, gyors online ügyintézésnek is, szóval hajrá, mindenki próbálja ki, ha a biztosítója appot kínál, de használat előtt azért alaposan tájékozódjon is. Különben könnyen úgy járhat, mint…..
Crazy 1zenkáttű 2017.11.15 11:37:05
Crazy 1zenkáttű 2017.11.15 22:16:33
Bocs, @Terézágyú: de most nem tudom veled egy követ fújni. Az ennyire custom appok utolsó betűje is végtelenül unalmas mítingek szüleménye, ami után soronként fizetnek. Az van megirva, amit a grupama akár. Ez nem lehet programozói hiba...
Évekre, egész pontosan 2009-re visszamenőleg van ügylistája a Homáron az Ingatlanbazar.com-nak, és ahogy már 4 éve is megmondtuk: Sosem lesz vége. Ugyanis Még mindig pénzt akar.az Ingatlanbazar.com, ami arról híresült el, hogy árak nélkül számlázott, vagyis  egy hónapnyi ingyenes hirdetést ígért,…..
Crazy 1zenkáttű 2017.11.15 15:50:28
A Jófogás az egyik legnagyobb hazai online piactér. Az ember hajlamos azt gondolni, hogy ez valamiféle biztosítékot és védelmet jelent a magánbizniszek ingoványos területén. Hát nem egészen.  Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség! Az alábbi problémával azért fordulok hozzátok, mivel sokat…..
Crazy 1zenkáttű 2017.11.15 14:05:34
@Király Kata1981: babaturi?
:D
Nikoletta problémafelvetése elég jogosnak tűnik. Laikusként nehezen képzelhető el, hogy hogy a lepergő festék kapcsolatban van a nem-szakszervizes bekötő ember ténykedésével, hacsak nem sózott rá egy oltárit az egyik csőfogójával ugye. De a kérdés, hogy a jogszabályok mit mondanak. Sziasztok.…..
Crazy 1zenkáttű 2017.11.13 10:36:39