Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wahooka, the great

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hejj de rég pecáztam Tailwalk bottal! Pedig szeretem őket, vállalható áron adják meg a kispénzű magyar horgásznak is a prémium életérzést, valamint kifejezetten széles (35 modell!!!) és funkciójukat tekintve jól eltalált modellpalettával rendelkeznek. Mind spinning, mind casting vonalon erős a cég,…..
  Azt mondják egy kép felér ezer szóval. Bizony ez sokszor igaz. Itt van ez a fotó is. Az ENSZ ülésén az összes jelenlévő képviselő felállt az orosz külügyminiszer, Szergej Lavrov videós beszéde alatt és kivonult a teremből. Szó szerint faképnél hagyták a világ legnagyobb és egyik legerősebb…..
Wahooka, the great 2022.03.03 05:45:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Cserébe azért, hogy Oroszország, az USA és Anglia garantálta a területi egységét. Bíztak Oroszországban és ezért most nagy árat fizetnek. Mert elég egyértelmű, hogy ha Ukrajna atomhatalom, akkor ez most nincs. És persze a másik két ország sem tett eleget a vállalásának 2014-ben. Ebből azért illene tanulnunk végre!
Wahooka, the great 2022.03.03 05:49:43
@Boldeone2:
Bezzeg az USA-val és Angliával milyen szerencsénk volt mindig. Ettől persze még van igazad. A tanulság? Elkeserítő.
A Daiwa Prorex almárkájának AGS gyűrűvel ellátott jiges botja kimerítő ismertetőt kapott a blog hasábjain. Aki még nem olvasta, itt elolvashatja. Ugyanannak a szériának azonban egy másik, teljesen más karakterű modelljét is tollhegyre tűztem, aminek okát mindjárt elmagyarázom.  A Balaton fényei…..
Wahooka, the great 2020.06.16 07:58:48
@Halfdane:
www.daiwa-france.com/technology/reels/atddrag

www.daiwa-cormoran.info/dw/en/67/347/5,1,241,74,74,1__products-knowledge.htm

www.daiwa.com/scandinavia/technology/index.html

Mind egyértelmű, és a videókon is az látszik, hogy az első rántásra jobban enged az ATD, majd ez kiegyenlítődik.
Amit te tapasztaltál, az egy szimplán vacak, a zsír száradásával egyre letapadósabb fék. Ezt az elején még meg lehet magyarázni a te fordított logikáddal (a bevágásnál segít, hogy jobban fog), aztán idővel már ment(eget)hetetlen.
Bár a koronavírus csúnyán borította a tavaszi menetrendet és a nyárral kapcsolatban sem vagyok túl optimista, úgy gondolom mindez nem akadályozza meg, hogy a bolondok napjának apropóján egy kis humorral gyógyítsuk megtépázott idegrendszerünket. Írásom egy karikatúra, a közös hobbink iránti…..
Wahooka, the great 2020.04.13 18:19:21
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
Wahooka, the great 2018.09.18 21:56:08
@Laredo: Nem-nem. A hűtő az Liebherr, az összes többi háztartási gép Miele. A Bosch az fúrógép (de abból is csak a kék).
Az LG tényleg jól bírja, volt 7 évig ilyen hideg ládánk, mert nem volt pénzünk hűtőre. Hibátlanul passzoltam el, tényleg jó. Jut eszembe, volt második gépnek Gorenje is. Két év alatt tropa lett: szivárgott a gáz, volt valami kompresszor nyűg, összehasadozott a gumi az ajtón. Minősíthetetlen.

Tudok én is gyökér kommentet írni (még ha igaz is).

Osztja itt mindenki az eszet (én is, ebből a kevésből), de egy 4 (!) gyermekes családnak ez igazi tragédia lehet, ott minden ezresnek van helye, nem 150-nek. Gondolom, hogy nem lehetett kellemes hozzájuk fordulni és kérni, de nagy családdal meg kell próbálnod mindent. Kicsit több tiszteletet!