Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robin the brave

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem 30 éves vagyok, amiből 26 évet töltöttem el különféle számítógépek előtt. A Commodore korszakból vastagon kivettem a részem, játszottam és programoztam. Volt a kezemben Spectrum, C+4, C+16, C64, Enterprise és más fantasztikus számítógépek. Egyvalami maradt ki teljesen…..
robin the brave 2008.08.05 05:18:30
Hello,

Gondolom ismered ezt az oldalt...
store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=MTE4NDY
154ftos dollarral szamolva 431.200ft. Mar csak talalnod kell vkit aki haza hozza.:)

Sok szerencset!
R.
robin the brave 2008.08.05 23:16:11
Bar, ha PC-d van akkor jobb lenne ebbol valamelyik: store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/imac?mco=MTE3MDM
es az OP rendszer miatt (Leopard) eleg gyorsak a legkisebb gepek is, raadasul gyongyoruek. Plusz nem kell ra virusirto,antiblabla.... stb
Hat igen az ara sajnos eleg magas, de ha jol tudom akkor szeptemberben jonnek ki az uj modellek es talan az aruk is alacsonyabb lesz. (az USAban)

Udv
Gyarló az ember, képes elárulni hitét és elveit. Évekig kántáltam az egyhenger dícséretét, aztán homlokegyenest másként cselekedtem. Sokáig szajkóztam, hogy minek a sok dugattyú, minek a több mint ezer köbcenti – erre, tessék, vettem magamnak egy soros négyes, ezerkettes…..
robin the brave 2008.08.05 02:04:26
Itt valakit nagyon farba kéne rúgni. Nem azt aki ezt a plakettet elrontotta, ő csak egy kis közepes billentést érdemel. De aki hagyta, hogy így kikerüljön a Hungaroring Hírességek Parkjába, és nem küldte vissza a francba javításra. Én szégyenlem magam helyette, és én kérek…..
robin the brave 2008.08.05 01:54:50
A GAP új reklámplakátja annyira photoshopposra sikeredett, hogy ha jobban megfigyelitek, egy karral többet láttok rajta a kelleténél. Fashionistát, a szakmabelit kérdezném, hogy egy ilyen reklámplakát hány ellenőrző emberen megy át, mielőtt kikerül?..
1914-ben, az USA-ban 8 millió előfizető, nem semmi azért, 8000 cég szolgálta ki az előfizetőket...
robin the brave 2008.06.01 00:06:37
Az már 99%-ig biztos, hogy jön a Tűzvonalban harmadik évada, 17 részes lesz és a forgatás július elején indul. Arról is érkeztek már hírek, hogy az új szériában szerepet kap majd Kálid Artúr, Pindroch Csaba, Blaskó Péter és Lőte Attila is. Egyébként Lőte Attila Papát…..
 Jó napot, jó táncolást! Önök a Reakció népzenei rovatát olvassák, amelyben hétről hétre méltán, vagy méltatlanul elfelejtett slágerekkel kedveskedünk olvasóinknak.  Ön már túl van harmincon, de még mindig emlékszik azokra az általános iskolai…..
scorpio A scorpió szerelme 2008.05.21 09:51:00
A Skorpió érzelmi világa szuggeráló! Azaz mások által nem ismert lelki mélységekig vagy az egekig hatoló. Érzelmeire a határtalanság jellemző. A Koshoz hasonlóan szó szerint halálosan szerelmes tud lenni. Bármi megragadhatja, a szexuális kisugárzásra azonban különösen…..
robin the brave 2008.05.25 12:09:39
Gyakran nézünk ki a szerkesztőség ablakán, ahol most nem látunk semmit, a blokk másik oldalán, a Munkásotthon utcában viszont leparkolt egy érdekes állat. Mivel tudom, hogy olvasóink általában nem is olvasnak, hanem egyből a kommenteléssel kezdik, felteszem a kérdést: na, melyik…..
robin the brave 2008.05.15 04:01:55
Az angol fűszigorítás médiakampányának újabb fejezetéhez ért (múltkor írtam a BBC-dokumentumfilmről, de volt már olyan hír azóta, hogy a folyamatos szívás impotenssé teszi a tiniket) Julia Donaldson gyerekkönyíróval, aki azt állítja, hogy a kender segített öngyilkosságba…..
Nagyon eredeti iPhone-klónt készített a Philips, ha egyáltalán beszélhetünk klónozásról. A napokban bejelentett X800 típusjelű mobil ugyanis csak annyiban hasonlít az Apple mobiljára, hogy érintőkijelzővel kell vezérelni, és látványos a kezelőfelülete. Viszont olyannyira nem…..