Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faszerfoglaltmindenjonev

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő szombaton kerül megrendezésére a Blog történetének legnagyobb eseménye, az I. Juventus Blog focitorna. Már csak annyit kell letisztázni, hogy pontosan kik is lesznek jelen. Aki szerepel a lejjebb szereplő listán, és nem tud jönni, az most teheti meg utoljára, hogy lemondja a jelentkezést. Aki…..
faszerfoglaltmindenjonev 2020.08.24 06:48:58
@JuventusFanatikus: én jövök és szeretnék is játszani(az más kérdés, hogy nem tudok, de majd az ügyesebbek korrigálják ezt a hiányosságot
Az eredeti terv szerint most szombaton került volna megrendezésre az I. Juventus Blog focitorna, azonban a koronavírus miatt ez nem lesz megtartva. Nem kell keseregni, ugyanis ami késik, az nem múlik! A közös focizás meg lesz valósítva, és csupán pár változás lesz az eddigiekhez képest. Az első…..
A Juventus kihasználta a Napoli botlását, s a Sassuolo elleni győzelemmel 11 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán. A bajnoki címvédő már a jövő heti, Atlético Madrid elleni  Bajnokok Ligája-összecsapásra készülődik, azonban előbb a péntek estére előrehozott bajnoki mérkőzésen a Torinóba…..
faszerfoglaltmindenjonev 2019.02.15 20:52:55
@vargacsabi: próbáld ki TippmixPro-n én mikor nem vagyok DigiSport közelben mindig ott nézem, és plusz pont, hogy nincs kommentár csak maga a meccs és, ahogy a Mister osztja az észt a srácoknak
Massimiliano Allegri elárulta, hogy a Juventus új szerzeménye, Cristiano Ronaldo készen áll első tétmeccsére a Chievo ellen. Ronaldo eddig még csak két felkészülési meccsen lépett pályára új csapatánál, és az edzéseket is alig több, mint két héttel ezelőtt kezdte…..
A hírek szerint a Serie A címvédője, a Juventus, illetve riválisa, az Internazionale is érdeklődik az Arsenal csatára, Olivier Giroud iránt. A harmincegy éves támadó közel került ahhoz, hogy elhagyja az Ágyúsokat, s a pletykák szerint komoly csapatba vágyik, hiszen elutasította…..
Giuseppe Marotta nemrégiben a vezetőség téli terveiről beszélt, és elmondta, hogy az Öreg Hölgy nem kíván komolyan beruházni játékosokba a téli átigazolási időszakban. A Juventus a nyáron feltehetően komolyan próbálkozott Emre Can megszerzése ügyében, azonban végül nem…..