Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szösznyúl

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohamtempóban fejlődik a Budapest Airport technikai felszereltsége, egy hete üzembe állítottak 300 új poggyászkocsit. Ennek azonban ára van, menetenként 300 ft/1 euro. Az utasok értetlenkedve rángatják a kocsikat, mert ezek szerint mind olyan fejletlen környékről származnak, ahol…..
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..
Kínos, nem kínos, a Homár nyeles szemén valódi könnycseppek csillogtak, mire végignézte a fenti videót. Mire gondolna bárki, ha csak annyit hallana, hogy egy nagy csapat utas tervez valamit egy BKV-sofőrrel? Erőszakra valószínűleg, mi másra. Egy koppenhágai busz törzsutasainak…..
Modorosblog Az iskolaigazgató 2010.01.18 07:00:00
IIIIISTEN áldd meeeeg a maaaagyart... reá... ve-en DŐŐŐŐT! Ez a mikrofon működik? Magdolna, hogy kell ezt bekapcsolni, legyen olyan kedves... ja, hogy már be van? Nézzenek oda, én meg itt álltam végig, na mindegy. Látom, az iskola felsorakozott, ha a 3/B-sek is elrendezték soraikat,…..
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
Kedves mindenki! Jól nézzék meg a képen szereplők arckifejezését és gyakorolják is egyben, mert a szokásos riposztoló párbeszédek meg szórakoztató helyzet- és jellemkomikum helyett mára bizony bután nézést, aggódást és tátott szájú hitetlenkedést osztottak nekünk. Kedves…..
comment:com Pénteki hírek 2007.07.06 07:03:00
Az American Dad című animációs sorozat (Fox) készítői új szerződést írtak alá a stúdióval, melynek keretein belül egy újabb sorozat elkészítése lesz a feladatuk. Ez nem azt jelenti, hogy az eredeti sorozatot nem csinálhatják tovább, nem kell beszarni. Matt Groening mindig is…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.04.11 13:11:00
Mindenképpen szükséges egy szerencsétlen, rákban meghalt kamaszlány blogját a szüleinek folytatni, képekkel a ravatalról meg mindennel?..
Frei Tamás mindig szolgáltat muníciót a Comment:com gépfegyverébe. Egy hónapot kellett várjunk libériai dossziéjának folytatására, de megérte. A Riporter ezúttal két félbevágott, ropogós, önkéntesekről szóló buci közé rejtette el a büdösséget jó sok chilivel…..
Valószínűleg megtestesítem azt a célcsoportot, akinek a Marquard Media új női lapját, az Évát szánták. Elmúltam harminc, családos vagyok, de a karrier is fontos, a Cosmopolitanból már régen kinőttem, a Nők Lapját meg olvassa csak a nagyi.A női lapokat rutinosan átpörgető…..
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..
A TV2 a Heroes premier után már nem nagyon akar a Jericho című atomháborús sorozathoz hozzányúlni, hiszen a sci-fi téma így is meglehetős (de üdvözítő) túltengést mutat a csatorna műsorrendjében (Mélység fantomja, 4400, Battlestar Galactica, Csillagkapu, Atlantisz,…..
Subba Kínzó kérdés 2007.02.13 12:57:00
Vannak olyan helyzetek amikor az ember olvasni AKAR valamit. Például a wc-n ülve jobbhíján az illatosító dobozát, vagy BKV-n utazva az utazási feltételeket. Így akadhatott lebowski olvasónk az alábbi megfejthetetlen adatra. MIÉRT PONT FACSEMETE, ÉS MIÉRT NEM LEHET EGY KÖTEGNÉL…..
Olyat olvastunk ma reggel, miközben a kávéscsésze remegését az első cigivel próbáltuk ellensúlyozni, hogy ihaj, le is kellett tenni mindent a kezünkből, és ezen az sem segített, hogy Betlen János vezette a Napkeltét, sőt. Azt bírtuk kivenni ugyanis a képernyőre öntött…..
Orosz József tegnapi mutatványa után Aczél Endrétől az alábbi levelet kaptuk: "T.uram, mielőtt lebarmozzuk a másikat, illene talán tájékozódni. A kérdéses esetben az a sajátos 'körülmény' adódott, hogy a hallgatag hölgy közölte: nem mondja meg a nevét, ő csak ül…..