Regisztráció Blogot indítok
Adatok
everest

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Regina letérdel ha meglátja 2009.12.19 10:00:00
Már sejtjük miért gyűlölik a férfiak az üres női csicsergést. A meredek első kérdés után ebből a mélyinterjúból megtudhatjuk, hogy mi az amiért Regina letérdel. A bájosan felkapaszkodó riporter "Turkáló? Úgy hívják asszem." pedig Priceless.     ..
Persze nem látta senki a Comment:com stábjából, mert ugye a munka törvénykönyve és több nemzetközi szerződés is tiltja, hogy a dolgozókat arra kényszerítsék, hogy Verebest Istvánt nézzék szabadnapokon, de terjed a Youtube-on, ezért mi is embedelnénk, egyenesen a kedves olvasók…..
everest 2009.09.02 12:18:28
@Tutó:

Tisztelt Tutó!

Nem lehetne Verebes helyére inkább egy női műsorvezetőt rakni? Szombatra kellemesebb lenne. Endrei Juditot, Kertész Zsuzsát visszahívni pl.

Esztétikailag és szakmailag is szerencsésebb lenne egy valódi tévés, aki hölgy is ráadásul. Verebesnek nem ez volt az első bakija, az összes blokkot végigbakizza feltűnő, vagy kevésbé feltűnő módon.

Tisztelettel:

Everest
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
everest 2009.07.23 22:53:23
@iamnobody: legalább tudnád, mi az a tipográfia, ha már idegen szavakkal dobálózol...
Konzervatórium Jobb(ik)-tézisek 2009.07.02 12:00:00
A középjobb számára alaposan fel van adva a lecke, hogy szembenézzen a magyar társadalom (benne a cigányság, cigány-nem cigány együttélés) alapvető problémáival.  A publicisztika a Konzervatórium.hu-n olvasható. Kapcsolódó írások:Cigányútra tévedtünk SOS…..
Kár, hogy olyan kevesen hallgatnak közszolgálati rádiót, mert így rejtve maradnak a titkos kis kincsek, amiket a Kossuth spriccel széjjel a hársvirágillatú szombat estébe. Mindenki azt hiszi, hogy a Kossuthot csak nyugdíjasok hallgatják, és a fejükre szigszalagozott Sokol…..
A legfrissebb hírek szerint a Tűzvonalban harmadik évadának záró epizódjával nem csak a legújabb szezon, de a sorozat története is a végéhez érkezett. Kár érte. Sokkal több ez, mint szomorú hír egy szűk, de annál kitartóbb rajongótábornak. Kórkép, vagy ha úgy tetszik,…..
everest 2009.06.01 16:10:35
@droidkiller: látom nem sikerül megbirkóznod a poszt értelmezésével.

ha valamit rossz időpontra raknak, és nem promóznak, akkor esni fog a nézettség.
Mindig mondjuk, hogy bűn ilyenkor tévézni, hiszen még este is jó idő van, amúgy meg egyre később sötétedik. De hát a függőség az függőség, a doboz meg doboz, úgyhogy lássuk, mit bámulunk ma. Ha korán el akarjuk kezdeni a tévézést, akkor kapcsolhatunk például a…..
Futóblog Tolsz valamit? 2009.04.14 12:16:00
Az előzmények nem voltak valami kecsegtetők. A pénteki Szent Fight Clubban annyit kesztyűztünk, hogy tíz felett már nem is számoltam a meneteket. Kicsit a fejem is szétverődött, legalábbis a homlokom erősen fellekvárosodott, úgyhogy eleinte a hason alvást se erőltettem, különös…..
everest 2009.04.14 23:36:48
@Vegyi Ali: uristen, ennyire ne keverjük már össze a dolgokat.

hogy a te példáddal éljek: attól, hogy legális a szeszkó gazdaságos lószar, még nem azt jelenti, hogy minden pálinka hamisítvány. nem tudom, érthető-e? ugyanígy van a tápkiegeknél is, vannak minőségi bevizsgált cuccok, és van a szar. azt nem kell megvenni.
everest 2009.04.15 14:20:19
@Vegyi Ali: most megnéztem az animal pak összetételét, és tényleg érdekes dolgok vannak benne. de még mindig nem értem, miért kell az ilyen készítményeket összemosni a sima kreatinnal, vagy l-karnitinnal.

ha meg tényleg értesz hozzá, akkor kifejthetnéd bővebben is, hogy konkrétan a kreatinnal, vagy citrulin maláttal, vagy argininnal mi a probléma, mint hogy egy kalap alá véve minden étrendkiegészítőről kijelentsd, hogy placebó, ha meg nem placebó, akkor még rosszabb, mert mellékhatásai vannak. és ezt nem kötözködésből mondom, hanem komolyan kérdezem.
 Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok.Semmiféle elvárásnak nem kívánok megfelelni, amikor Bayer Zsolt nevezetes szavait alkalmazom a mai felfoghatatlan tatárszentgyörgyi gyilkosságra. Aki képes ilyen alattomosan, könyörtelenül kivégezni áldozatait, köztük egy gyereket, az nem…..
everest 2009.02.23 20:56:16
@Fedor: a mortimer ügynél nem az volt a lényeg, hogy az elkövető cigány volt-e vagy nem, habár tény, hogy pikánssá tette az ügyet, hogy annak vallotta magát. a lényeg mégsem ez volt, hanem az, hogy tgm meg a többi jogvédő etnikai alapon elkövetett támadásról beszélt. magyarul: józsikára azért támadtak rá, mert cigány. és persze mindenkiben azt a képet alakították ki, hogy ez valami durva szkinhedpogrom volt, és itt a vég, senki nincs biztonságban.

aztán elkapták mortimert és kiderült, hogy nem egy szkinhedbanda támadta meg józsikát, hanem csak egy kis félbolond hülyegyerek, aki karddal mászkál. meg hogy józsika is tett azért, hogy keresztüldöfjék.

ez volt a lényeg, a hisztériakeltés a jogvédők részéről, aztán a pofáraesés. tgm legalább bocsánatot kért, de a többi tökfej nem...
Facekontroll Cigánybűnözés 2009.02.08 16:56:00
"Ma Magyarországon a legnagyobb megoldatlan probléma a cigánykérdés."   A veszprémi kézilabdás tragédia olyan lehetőség a cigánykérdés rendezésében, mint az őszödi beszéd lehetett volna a kormányzás tekintetében. Nagyon remélem, hogy ennek a tragikus esetnek…..
Megjelent a Heti Válasz új száma, amit nem azért ajánlunk, mert benne van a Dra-Dra-Drazsé, hanem mert vitatkoznak benne Ablonczy Balázs meg Tóta Árpád urak (tudják ez az a rovat, amiben egyszer Fábry fokossal esett Vágónak, György Péter pedig kísérletet tett Jankovics Marcell…..
everest 2009.02.07 14:47:46
@Shenpen: hát igen, ez a másik dolog, amit sokan érzékelnek, hogy félművelt. ahogy egy ismerősöm fogalmazott, "ordibáló házmester". de szerintem ha megkapargatja az ember, akkor látszik, hogy több input van, mint gondolnánk. azért tűnik úgy, hogy nincsenek alapok, meg input, meg tudás, mert az összegyűjtött információkat már képtelen értelmezni, ezért egyszerűsítésekre futja csak.

a "fenegyerek-szerep" dolog is érdekes. mondjuk lehet, hogy nincs emögött szándékosság, vagy tudatosság, hanem inkább kényszeres. ehhez ismerni kéne személyesen. én még csak tv-ben láttam, abból nekem ez jött le.
a valóságban nem tudom, milyen. itt néhányan asszem ismerik a blogon, talán ők tudják. lehet, hogy egy tündéri ember :))
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
     ..
everest 2009.01.21 19:59:45
"Rekorder továbbá a szekértáborok közötti klasszikus árokásásban, a szakmainak álcázott, de politikai töltetű felmérésekben, amelyek rendszerint az ÉS-ben jelennek meg és hónapokra ellátják picsogni- és rettegnivalóval a 168 Óra sajtólevelezőit."- írta az…..
everest 2009.01.17 21:00:05
@mr. pharmacist1: üdv!
nahát, nem gondoltam volna, hogy válasz érkezik, miután két nappal később kommenteltem a poszthoz :))

cserébe én is jó fej leszek és átnyújtok egy linkgyűjteményt a 2004-es vitáról. (remélem, működnek a linkek, ha nem, akkor szólj és megírom, melyik lapszámokban vannak a cikkek).

ez a vásárhelyi kutatás közzététele. jobboldali fiatalok az egyetemeken stb. látható, hogy itt még elmondja, mik voltak a kérdések:

www.es.hu/index.php?view=doc;6697


aztán a vita első köre, visszhang rovat (vásárhelyi válasza is köztük van):

www.es.hu/index.php?view=&lapszam=137


majd kicsit késve a vita második köre. tomka miklós megkérdőjelezi vásárhelyi kutatásának értelmességét, korrektségét, kérdéseinek értelmezhetőségét stb. rögtön alatta vásárhelyi válasza, amiben elküldi a jó anyjába tomkát (na jó, nem szó szerint :DD ):

www.es.hu/index.php?view=doc;7018

          A félig ricói, félig guatemalai modell, Pam Rodriguez leggömbölyűbb idomát pihenteti a tengerpari homokon. Remek csendélet!Azért legyen róla egy egész alakos kép is a tovább mögött!  ..
Vendégszerzőnk, Szendi Nóra írása Egy hideg téli napon, mikor még a török sem háborgatta, Zrínyi Miklós azon töprengett, mivel üthetné el az idejét. Egyszerre világosság gyúlt az agyában: alaposan meg kellene szívatni az eljövendő nemzedékeket, különös tekintettel a…..
Képzeld el ezt a képet: lenyúzzák a bőröd, kivágják a májad, a combizmodat, ízlésesen közéhelyezik a májat, máglyára vetik, és mielőtt majdnem elégne, megeszik. Tudom, kicsit a máj körül forog a téma, mert előzőleg a pézsmaréce kicsit felülértékelt májáról írtam, de…..
Már többször beismertem itt a blogon, hogy ezek a fegyveres dolgok számomra terra incogniták, de nem is nagyon illik hozzám a téma, mert életemben egyszer voltam paintballozni, akkor is főleg a lövészárokban dekkoltam, majd majdnem sikerült hasba lőni az egyik katonatársamat. Mivel…..
nude art vintage aktfotók '40s 2008.11.24 17:10:31
már akkoriban is tudtak pózolni ...világítani ...és akkoriban még létezett combfix ..