Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kikyo-chan

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nyeríthetnék a nevetéstől. Pedig remélem, hogy félreértem.- Azt hiszem, félreértesz, kicsi Kimiko - morogja Kazusi.   Gondolatolvasó.- Azaz? - kérdem.- Természetesen nem várunk el tőled semmit, azon kívül, hogy itt maradj! Majd valaki megszeretsz, és elleszel vele,…..
   - Megölted? - kérdezem.-Meg - válaszolja Kazusi olyan természetességgel, mintha csak arról beszélne, hogy lehúzta maga után a WC-t.- És ki volt az? - érdeklődöm, és felkészülöm a legrosszabra.   Rámnéz.- Meg szeretnéd nézni? Megmutathatom az illetőt... de…..
- A ... a Kitaszított szellemek falujában? - hebegem, és akkora szemekkel nézek a fiúra, amekkorával csak bírok.- Igen. - bólogat. - Kyourában.- De... ez... ez csak tévedés lehet...- Nem az. Kyourában vagy.    Leesett állal bámulok. Hallottam már erről a faluról, ahol a…..
   Ez fura. Álmodok? Ááá, nem ezek víziók. Lázálmok. Furcsa, hogy tudom, hogy csak vízióim vannak, amik a törött vállam miatt lehetnek. Ha ennyire reálisan látom a dolgokatm, az bizonyára azt jelenti, hogy hamarosan fel fogok ébredni. Olyan érdekes, és félelmetes ez az…..
  Sírásra ébredek. Aztán megérzem, hogy valami fán fekszek, ami zötyög. Mi a fene? Ki sír? Mi történik? Hol vagyok?    Egyre cikáznak a fejemben a kérdések. Egyre rögtön választ is kapok.- Ki- kimiko? - hallom egy hangot az obim öve alól.- Mitsuko! - suttogom, és…..
  Hiro bácsi kizavar a házából. Közben torka szakadtából üvölt, hogy meg ne lásson mégegyszer...  Nem sajnos nem így történt. Pedig sokkal jobb lett volna, ha így történik. Még Hiro apó haragját is szívesebben viseltem volna. Még ha pofonvág, vagy ha ismételten…..
Kikyo-chan Hiro bácsi 2008.07.17 23:19:00
  Csendben ülök az apó konyhájában, és azon töröm a fejem, miközben a teát főző bácsit nézem, hogy hogyan tudnám visszacsempészni Mitsukót az ojii-szan-ja tudta nélkül. - Affene, nincsen cukor! - morog az apó. - Várj egy kicsit, mindjárt szerzek a spájzból.  …..
Kikyo-chan Az igazság néha fáj 2008.07.05 23:07:00
  Mitsuko álla leesik. De térdig. Én pedig, mintha csak a tükörképe lennék, pont úgy csinálok. Úgy bámulunk egymásra, mint hal az akváriumban. Pár idegtépő másodperc után megrázom a fejem, és felolvasom újra a két nevet.- Kiriyama Ryo. Kiriyama Shiyouri - Mitsukora nézek,…..
Kikyo-chan Chiyo papnő 2008.07.02 21:48:00
  Ha Papnő-enciklopédia kell, hát legyen----> irány a könyvtár! Mitsuko mindent össze-vissza sugdos nekem az obim öve alatt, amíg csendre nem intem, elvégre elég érdekes látvány lenne,ha a kimonóm nyakával társalognék. Meg is találom a Papnő-enciklopédiát, amint…..
Kikyo-chan Közjáték 2008.06.20 23:16:00
  Miután némileg megnyugszom, megtárgyalom Mitsukoval a dolgokat.- Megölt téged... de mi lehetett az oka rá?- Nem tudom - vont vállat Mitsuko, és lazán nekitámaszkodik a kép keretének. - De nekem már úgyis mindegy.- Már hogy lenne mindegy! - csattanok fel. - Az igaz ugyan, hogy a…..
Kikyo-chan Sose érezd át! 2008.06.19 22:36:00
  A szobám padlóján ülve bőgök, mint egy ovis. Mitsuko néz engem a nagy szemeivel, és ártatlanul pislog. Két zokogóroham közben olyan ordítok rá, hogy még a képben is meglebben a haja. - Te meg mit bámulsz? - Hároméves koromban bőgtem így utoljára - jegyzi meg nagy…..
Kikyo-chan Őrület 2008.06.14 23:33:00
- Na jó, egyezzünk meg! Ha nem fogod be a lepcses...- Akkora barom vagy!- Én is nagyon szeretlek, de ha nagyon kell, akkor itt egy kicsi cellux, na azzal elhallgattatlak.  Fenyegtésem beválik. A lány elhallgat.- És most detektívesdit játszunk. Első szabály: Szemforgátás nincs!…..
Kikyo-chan Ilyen nincs! 2008.06.07 23:16:00
  Relax....relax...relax...- Kimiko, hiába, nem tudsz kinyírni! - halok egy torz hangot valahonnan a mosókonyha felől.Nem törődök a hanngal. Mintha ott sem lenne. Ugggyanmár, Kimiko! Méghogy beszélő fénykép! Te nem vagy komplett!- Eressz már ki! -hallom újra a…..
Kikyo-chan 2008.06.14 23:11:41
  Lecsuknivaló görény vagyok! De tényleg! Nem fogjátok elhinni, mit csináltam, miután Hiro apó hirtelen kirohanása után felocsúdtam.   Elmentem az apó házához, és figyeltem, mikor megy el az öreg otthonról. Belopóztam a házába, és elkezdtem...kutakodni! Én szemét…..
  Hiro bácsi áttakarítatta velem a házat. Aztán kénytelen voltam repülő macskákat látni... az apó átdobott egy párat a ház felett, amelyikről megtudta, hogy hörcsögöt evett. A megmaradt 15 höri most, amíg nincs új terrárium,egy egy befőttes üvegben vannak. Hmm, befőtt,…..
  Szégyenszemre fell kell keresnem ezt a pofozkodós Hiro bácsit. Meg kell kérdeznem tőle, mi ez a Kami-választós cucc. Elmagyarázza, hogy ez olyan, mint a nyugati kúltúrákban a keresztényeknél a bérmálkozás. Csak nekünk Kamit kell választanunk, nem szentet. - Mi alapján kell…..
Kikyo-chan A második nap 2008.05.15 21:58:00
  Ismét vizilóásítással indul a napom. Világéletemben szerettem aludni, mint a mormota, étvágyam volt, mint a farkasé, és mindent meghallottam, fülem, mint a rókáé...talán ez volt az oka, hogy okaaszan, ha beteg voltam, mindig állatorvoshoz vitt. Bár ott otooszan is…..
  Reggel egy vizilót is megszégyenítő ásítással ébredek. Kinyitom a szemem, és pislogok. Hogy kerültem ebbe a házba, ahol épp most vagyok? Gondolkodom, már amennyire képes vagyok rá, és nagy nehezen eszembe jut. Hát persze! Meghalt a régi papnő, és engem neveztek ki…..