Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.

44 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolosi Péter nevét ma már legtöbben fogalomként kezelik. Az RTL Klub programigazgatója nemrég teltházas előadást adott a Budapesti Corvinus Egyetem egyik legnagyobb előadójában, ahol egy igazán kötetlen beszélgetés során nyerhettek a hallgatók betekintést a kereskedelmi csatorna…..
mr. 2015.04.06 11:30:24
Most, hogy már megint majdnem bukik az 0rbán, kihirdették az újabb triplabóvlit, a Jobbik pedig már lassan 70%-os népszerűségen áll a teljes népesség körében - úgy tűnik, a csodálatos Fideszke újabb zseniálisat húzott. Persze az ellendrukkerek hangosak és meggyőzőek. Persze,…..
Végleg kirúgta Gesztesi Károlyt a TV2 a Jóban Rosszban sorozatból mert már kezelhetetlen volt az alkohol problémája, állítja a Blikk. Gesztesi hol ittasan jelent meg a forgatáson, hol egyszerűen el sem ment, amit egyre nehezebbe tudtak tolerálni. Ez nem új keletű probléma…..
mr. 2015.03.19 11:09:18
Úgy ültem le a TV elé, hogy van mit felturbóznia a Rising Star-nak ahhoz, hogy egy kimagasló tehetségkutató lehessen belőle, mert a válogatáson a színvonal azért elég középszerű volt, ami az előadókat és a produkciókat illeti. A nagy ledfalas, mobilappos 21. századi műsor…..
Zenei verzió a Tanyasi csirke - "Az vagy, amit megeszel" c. filmjéhez. ..
Csak zenei verzió a McDonald's McMenü Plusz ajándék pohár filmjéhez. ..
Original Thomas Mark song called IAWIA. Buy the song here: http://bit.ly/1lAUnUc Listen to the full lenght version here: http://bit.ly/1hg3PNb   ..
Original Thomas Mark song called IAWIA. Buy the song here: http://bit.ly/1lAUnUc Listen to the full lenght version here: http://bit.ly/1hg3PNb ..
"JAJ, EZT A SZÁMOT NAGYON SZERETEM, DE NEM TUDOM A CÍMÉT. VAN ÖTLETETEK, HOGY TUDOM MEGTALÁLNI?" Igen, van: Thomas Mark - Do It Right Now. Elérhető a Deezeren:http://www.deezer.com/album/7868551 ..
Performed by Mark Linczenyi (Thomas Mark). http://thomasmarkmusic.com/ ..
Eredeti zenemű Antilope Kid és Judie Jay előadásában, amelyet a Vodafone használ legújabb kampányához. www.facebook.com/antilopekid https://soundcloud.com/antilope-kid/magical-feat-judie-jay vodafone.hu/halozat A szám ingyenesen letölthető innen. ..
Karácsonyi mapping a Bazilika épületén 2012 decemberében. Zeneszerző: Linczényi Márk műcím: Winter ..
A Jingle Bell Rock c. zenemű az X faktorosok előadásában a Telenor karácsonyi kampányához. Hangszerelés, producer: Márkó Linczényi www.kolinmusic.com/commercials ..
This educational video was made for the Hungarian National Bank. The music is composed for this video. C.,A.: Márk Linczényi (KOLINmusic) title: Seven www.kolinmusic.com/commercials ..
This educational video was made for the Hungarian National Bank. The music is composed for this video. C.,A.: Márk Linczényi (KOLINmusic) title: Youth www.kolinmusic.com/commercials ..
A Vodafone RED kampány zenéjeként használt Infinity c. szám gyermekei énekelnek aranyosan. ..
Eredeti zene a Vodafone RED kampányhoz. Végtelen szabadság gyermekkórussal. C,A: Linczényi Márk title: Infinity www.kolinmusic.com/commercials   ..
A Pocak és gazdája közti belsőséges hangulatot leginkább egy szerelmes szám tudja éreztetni. Címe: only You and Me ..
Igazából nem találunk szavakat az alábbi videóra, így inkább nem is mondunk semmit, beszélnek helyettünk a képek. Aki nem tudja ki Dr. Magic, az most megismeri. A zenét Horváth Gáspárnak, az Irie Maffia billentyűsének köszönhetjük, a klipet pedig a Proudnak. ..
A régi mobil, mint klasszikus, az új mobil, mint pionír. ..
Image zene a Westend "Lendületben" kampányához. A zene a filmen kívül más felületeken is megjelenik. ..
Vidám rockos Yeah! zenét kért az Ügynökség. Vidám Yeah! gyermekeket kaptak. ..
A dobgépprogramozás koncepciója az elmúlt harminc évben nem sokat változott - de most lehet, hogy minden más lesz. Az Xitive nevű cég Stochastik Drum Machine nevű iPad-alkalmazása első látásra ugyanazt a patternmátrixon alapul, mint minden egyéb dobgép - a virtuális valóság…..
Rallys zene. ..
Subba Botos tánc 2012.02.24 10:10:00