Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildi26

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saalbach-ban hagyományosan sikerük van az utóbbi években a hazai bűvészeknek, azon belül is Jupiter tanítványainak. A XXXIII. Magisches Ring Saalbach bűvészversenyen ezúttal 2. helyezést ért el Bognár Krisztián. Gratuálok! ..
Ildi26 2012.06.28 13:43:41
Modern Magic Club Austria rendezvényen az ausztriai Saalbachban Bognár Krisztián első, Badár Tamás második díjat nyert. Badár Tamásnak tavaly ugyanezt az eredményt sikerült elérnie. Mindketten Molnár Gergely (Mr. Jupiter) tanítványai. Ezúton is gratulálok! Köszi az infót Kőhalmi…..
Ildi26 2011.06.27 13:51:25
Breiner Tamás október 16-án debütáló új estjének premiere kapcsán több rádióban is "meg fog jelenni" a közeljövőben:Ma este (09.28) 22 és 23 óra között a Class FM-en (103,3) Szani Roland kultúrális beszélgetős műsoának vendége lesz Tamás.Majd Október 2.-án…..
Pár hete hallani pletykákat arról, hogy egy hazai mentalistának tv specialje, más hírek szerint sorozata indul valamelyik csatornán. Most már hivatalos: Július 1.-től indul Elmebaj! címmel a Viasat3-on Danny Blue tv showja. A műsort még jövő héten is forgatják, a héten az Arena…..
Hétfő este az ósdi trükkök hercegei eláraszjták mentálmanipulációs humorillúzióikkal az A38 koncerthajó színpadát. Érdemes időben jönni, helyfoglalás érkezési sorrendben. Addig is tessék szombaton az MR1 Kossuth Rádió Szombat délelőtt című műsorát hallgatni, mivel 11:30…..
Úgy tűnik, hogy sikeres Holcz Gábor önálló estje: az április 14-i műsorra már csak nagyon korlátozott számban lehet jegyet venni. Valamint a nagy sikerre való tekintettel május 15-én szombaton is lesz egy előadás. Felkerültek az est hivatalos oldalára a www.buvesz.hu-ra a…..
Elindult Holcz Gábor Illúziók című estjének hivatalos weboldala a www.buvesz.hu.Valamint különleges díszlettel bővül az "ILLÚZIÓK" műsor. A március 4-i előadáson a nézők sokkal színesebb színpadképpel találkozhatnak majd, mint január 21-én. Reméljük az új…..
Március 4-én lesz Holcz Gábor önálló estjének következő előadása.Összesen már csak 9 jegy van, úgyhogy aki nem akar lemaradni, az most vegyen!Az ajánló: Legyen részese egy mentalista show-nak, mely garantált szórakozást nyújt, s a bűvészetet egy teljesen új dimenzióba…..
Bűvész blog KÖSZÖNET 2010.01.22 01:22:00
Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik eljöttek az Illúziók című műsor első előadására, hisz lelkes biztatásuk nagy örömmel töltött el. Bízom benne, hogy valamennyien jól érezték magukat, s jó érzésekkel gondolnak majd vissza erre a kilencven percre.…..
Több mint egy évnyi működés után az Underground Magic úgy érezte, hogy kicsit nyitnia kell a laikusok felé, és racionalizálnia kell az oldalt (akármit is jelentsen ez). Ennek eredményeként a mai naptól egy teljesen átalakított külalakkal lépnek a nagyérdemű elé:…..
Február 11-én lesz Breiner Tamás mentalista estjének következő előadása. Ha szeretnél esélyt kapni, hogy egy értékes nyereménnyel távozz… Ha kíváncsi vagy egy évszázados rejtélyre… Ha felfedeznél magadban egy misztikus képességet… Ha el akarod…..
Ildi26 2010.01.16 12:34:47
A Bűvész vagyis a Budaörs Rádió műsorán most szombaton Holcz Gábor lesz Szabó István vendége, abból az apropóból, hogy 21-én önálló estét promótálja. Szóval tessék majd az FM 104.8-ra tekerni a rádókészülékeken, vagy az alábbi…..
Aki valami miatt otthon töltené a szilvesztert, vagy videomagnóval rendelkezik, az nehogy véletlenül odakapcsoljon valamelyik magyar adóra. Inkább ajánlom figyelmetekbe a Le Plus Grand Cabaret du Monde című műsor négy órás szilveszteri adását a tv5-ön 21:00-től. Az alábbi…..
Karácsony előtt sok bűvészeben nagy a kísértés, hogy valami ünnepi elemet vigyenek bele műsorunkba. Én például decemberben mindig húsvéti témájú trükköket csinálok. Az alábbi videón Simon Drake mutat valami régi tv showban karácsonyi témájú lebegtetéseket. …..
Január 21-én lesz Holcz Gábor önálló estje aminek címe röviden csak annyi:  ILLÚZIÓK - Holcz Gábor bűvész és mentalista szórakoztató előadóestje a varázslatok világából. Az ajánló: Legyen részese egy mentalista show-nak, mely garantált szórakozást nyújt, s a…..
Mivel már kb. a tizedik ember kérdezi tőlem, hogy hol és mikortól lehet kapni az idei Corodini rendezvény DVD-it, ezért utánajártam a dolognak. Szóval: megjelentek a DVD-k. Összesen 4 lemez van (Tanítás, klózápgála, verseny és gála) ezeknek darabja 2000 Ft. Akinek mind a négy…..
Ildi26 2009.12.14 22:33:03
@kecsa: A közgyűlés nyílt!? A klubtagok is részt vesznek, mint tavaly is vagy csak a "vezetők"?
Ildi26 2009.12.15 12:34:02
@Kelle Botond: Köszi a gyors és kimerítő választ!Igyekszem ott lenni!:-)
Lezajlott a rendezvény, amiben én nagyrészt a verseny előkészítésében, a képes program összeállításában, a blogos reklámozásban és némi trógerolásban vállaltam szerepet, meg persze igyekeztem beleszólni minden másba is, épp ezért nagyon nem mennék bele a rendezvény…..
Fotó: Rtlklub, Bársony BenceÉs a produkció annak, aki esetleg lemaradt volna róla:..
Csütörtök este tessék az ország első számú showját nézni, mivel a 2009-es bűvész világbajnok: Hajnóczy Soma fogja elvarázsolni Fábryt és a nézőket.Update: Csaby74 jóvoltából aki lemeradt megnézheti alább Somát.   ..
Szeretnél 2 jegyet nyerni Breiner Tamás október 8-i estére? Szeretnél résztvenni egy interaktív mentál mutatványban az éteren keresztül? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint szombaton 9:00-kor a Budaörs rádióra tekerni - akár online - és hallgatni a műsort. Természetesen itt a…..
Ildi26 2009.10.08 16:10:05
@Buveszpapa: :-( Ha ezt hamarabb olvasom!!:-(
Ildi26 2009.10.08 17:19:05
@Buveszpapa: Azt, hogy egy percen belül elkelt, azt nem is vitatom, ez természetes, de a többit sajnálom. Azt írtam, hogy az új műsorra "gyúrtam" ami a ma estét illeti, viszont szívesen megnézném még egyszer a régit is. Sokszor!:-) Na mindegy, legközelebb előbb gondolkodom!
17.-én a tanfolyamon ha jössz találkozunk!!!:-)
Kellemes szórakozást ma estére mindkettőtöknek!:-)
Ildi26 2009.10.08 17:20:16
@numizmata: Ha Te nem tudsz, én megveszem a jegyet bűvészpapa!!:-)
Kedves Versenyzők és Érdeklődők! Lehet nevezni az október 24-25 között megrendezésre kerülő Corodini Kupára. Mivel korlátozott idő áll rendelkezésre a verseny lebonyolítására, ezért maximum 20 versenyző számára lesz lehetőség, hogy bemutassa műsorát. A nevezéseket…..
2009. június 16. kedd, 18.00 óra Bűvészek és szkeptikusok Világszerte bűvészek is segítik a szkeptikusok munkáját. Egy csalót a bűvész gyakran könnyebben leplez le, mint egy tudós. Valahol a bűvész is azt csinálja, mint a csaló, csak máshogy adja el. De ugyanúgy tudja, hogy hogyan kell kihasználni…..
Bűvész blog Köszönet! 2009.08.04 07:40:00
Kedves barátok, kollegák, bűvészetért rajongók!Tegnap hajnalban értem haza Pekingből. Mondanom sem kell, hogy örömöm még mindig hihetetlen nagy. A világbajnoki cím megszerzése pályám eddigi csúcsa. Viszont szeretném ha mindenki tudná, hogy a bűvészet nem…..