Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ngear2

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, csak tessék, szájkarate time IS OVER, mindenki megmutathatja, mekkora a pöcse. Még nem próbáltad, de érzed a vágyat, hogy írnod kell? Szeretnél megtanulni jól írni? Lelkes vagy, szívből írsz, de nem tudod hol tartasz? Vagy szeretnél bekerülni az ország egyik legjobb írói…..
ngear2 2019.06.13 23:18:59
@Thomas Dantes: amnéziát kifelejtetted :)
amúgy szép, bammeg, 4 napos tanfolyam...
még egy talicskatoló tanfolyam is minimum 2 hónapos
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
ngear2 2019.02.04 18:22:39
@Wikus Van De Merwe: köszönjük, Emese,
comment:com F.É.R.F.I. 2018.11.14 22:30:18
Ha esetleg valakinek kétségei lennének afelől, hogy a seggnyalás hivatalos mértékegysége létezik-e, és az a Ripost vagy az origo, akkor segítünk: a Ripost. Ez így ahogy van, tökéletes: Az origo is reagált, némi spéttel ugyan, de fél négykor ők is kitolták az anyagot címlapra...
Folytatódik spoileres kibeszélőnk az HBO Aranyélet című sorozatáról, a legújabb poszt témája a harmadik évad ötödik és hatodik része...
  Június 14-én, csütörtökön, azaz holnap délután egy visszafogottnak tűnő, félórás nyitóünnepséggel, majd egy stabil hazai győzelemnek ígérkező orosz-szaudi meccsel elindul a 21. labdarúgó-világbajnokság. Itthon az M4 közvetít, minden meccset élőben, a párhuzamosan rendezett összecsapások esetén a…..
ngear2 2018.06.14 12:23:15
A Fox szépen csendben berendelte a Family Guy 17. és a Bob’s Burgers 9. évadát, azaz továbbra is lesz vasűrnap Animation Domination, hisazen a Simpson-család már korábban megkapta a 30. évadig szóló berendelését. Mindezt azután, hogy három sitcomot (The Last Man on Earth, Brooklyn Nine-Nine és The…..
Az RTL-en vitázott egymással Karácsony Gergely, Széll Bernadett, Vona Gábor és Orbán Viktor hűlt helye Baló György irányításával, és az RTL műsorvezetője volt olyan jó fej (vagy a szerkesztője volt észnél), és megkérte a vita három résztvevőjét, hogy a kamerába fordulva mondják el a zárszót.…..
ngear2 2018.04.09 01:36:29
Egyelőre mondjuk csak 133 tuti nézője lesz a MEGÚJULÁSNAK, de 380-an még érdeklődnek, szóval NEM BESZARNI!..
A Counterparts az a sorozat, amiben J.K. Simmons, a Whiplash Oscar-díjas dobtanára, vagy, ha már sorozatoknál vagyunk, Vern Schillinger az Oz című kurvajó sittes sorozatból, ikerpárt alakít. És mivel Simmons feltétlen rajongói vagyunk, így ha itt vége lenne a szinopszisnak, már akkor is meg lennénk…..
ngear2 2017.11.03 17:23:30
Egy hajókázós-napfogyatkozásos résszel üzemszerűen elindult a Modern család kilencedik évada, és a hangsúly itt az üzemszerűn van. Nem most érezni úgy először, hogy ez a sitcom elérte a határait, de egy majdnem féléves szünet után most megint egy kicsit feltűnőbb, mint…..
ngear2 2017.09.30 17:39:39
@szociál: én mezzoról néha odakapcsolok, de csak köpök egyet, hogy fúj...
ja, most jutott eszembe, hogy nincs is tévém