Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jorde

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bujtor István halála miatt egyelőre úgy tűnik, hogy csak az MTV tervez műsorváltozást. Mint azt már az ajánlóban megírtuk, az m1 ma este 22:20-as kezdettel a Pogány Madonna című bűnügyi akció-vígjátékot tűzi műsorára a Hét év házasság című francia film helyett. Az m2…..
Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik, mert több milliárd forint került az állami tulajdonú óriásvállalattól offshore cégekhez az előző menedzsment idején. Az új vezérigazgató, Mártha Imre szerint csontvázak dőltek ki a szekrényből, elődjét, Kocsis Istvánt félrevezethették.…..
Jorde 2009.03.31 13:18:05
Leszögezem, nem otthon élek, de napi szinten követek mindent ami történik.
Amit most olvastam, esküszöm, megfájdult a fejem, és baromi dühös lettem, egy utolsó senkiházi pökhendi és kioktató módon magyarázza azt, ami első ránézésre, hallásra is egyértelmű.
És még ott van. Ott trónol.

Secnir mondandója baromira tetszett, kinyomtatom, és elrakom magamnak, tényleg vhogy igy képzelnék egy ujraindulást.

20 éve lelkes Fidesz tag voltam fiatalon, mára a bizalmam megszűnt teljesen, mert én aját fülemmel halottam, amint Orbán az egyházakat akarta kiebrudalni a zsirosfazékból, mára templombajáró hivő lélek lett...
Gyurcsány személye nekem a mai napig hiteles, ne értsétek félre, az amit képvisel, az hiteles. Az öszödi beszéd számomra inkább egy kosárlabda edző szünetbeli csapatleb...a volt, én biztam benne.

Most, zajlik a "Legyen Ön is Magyarország miniszterelnöke" vetélkedő, és külföldről látom, hogy vérzik el Magyarország hitelessége.

... és akkor itt ez a ... fickó, aki pökhendi, lekezelő módon oktatja, hogy mi a hivatalos lopás !

Tényleg... most nem kellenének pártok. Egyik sem. Senki, akinek pártambicioi vannak.
Szedjenek össze független gazdasági szakértőket, és ha másképp nem megy, kapjanak tejhatalmu bizalmat közvetlenül a választóktól. Ne pár delegáljon, menjen MIND dolgozni, komolyan, remeg a kezem, hogy miféle juttatásokon meggazdagodott buta balf..z parasztok, mindenfajta hozzáértés nélkül.
A rohadt életbe...
A levélíró története szerint ha büntetni kell, akkor felnőttként kezel egy gyereket a BKV, amikor pedig a büntetését személyesen szeretné befizetni, de kiderül hogy elvesztette a csekket, akkor üvöltve zavarják el az Akácfa utcából. És még a rendőr sem segít. Fiamat…..