Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samurai_jack

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Paperality! 2010.07.22 14:13:47
Van ez az animációs technika, aminek most nem jut eszembe a neve, de az a lényege, hogy színes papírkivágásokból állnak össze a figurák, és a képkockákat egyesével állítják be az animátorok. A látványvilága valahol az igénytelen és az aranyos között van félúton; olyan,…..
samurai_jack 2010.07.22 14:46:20
Állítólag megint feltűnt egy drótköteles őrült. Most Somogyban. A megyei lap szerint a Kaposvár melletti erdőterületen áthaladó kerékpárúton fák közé kifeszített drótot találtak az arra járók.  A tettes hat helyen helyezett el csapdát egy két kilométeres…..
samurai_jack 2009.08.28 09:25:45
@papamaci1: Ha az emberek TÖBBSÉGE rendelkezne annyi rálátással amennyi egy törvényhozáshoz szükséges, talán nem is lenne azokra szükség...
Azt, amit te mondasz, úgy hívják, csordaszellem. Talán a törvényalkotáshoz gondolkodni sem árt néha.. Persze, lehet, hogy tévedek, és akkor bocsáss meg érte.
Egyébként nem azért érdekes ez a történet, mert fel lehet rajta buzdulni, hogy hülye bringások, vagy mert miért megint a bringások, hanem mert kötél bazdmeg, meghalsz, ott vérzel el szerencsétlenül a tüdődbe fúródott kormánnyal. Eljut ez az agyadig, hogy szándékosan balesetet okozni az micsoda? Szerinted EZ vezet valahova? Hát, szép jövőképed lehet...
Könnyek szöktek a szemembe, amikor rátaláltam a CONTRA című halhatatlan Nintendo-klasszikus flash változatára. Általános iskolás koromban, '90 környékén rengeteget nyúztuk. Suli után mindig két havernál lógtunk: az egyiknek C64-ese, a másiknak Nintendója volt, meg egy rakás…..
samurai_jack 2009.07.16 09:57:41
És akkor kezdjünk visszaállni az üzemszerű működésre, mondjuk egy TD (Tower Defense, azaz lövegtorony) játékkal. Bő egy hónapja jelent meg a Desktop TD Pro, ami azóta nagy kedvencem lett (az első része már volt korábban a blogban). A nevéhez illően egy asztalon, egy dobozkában…..
A point-n-click kalandjátékok sorát gyarapítja a Little Wheel. Szerencsére nem pixelvadász-szemétparaszt stílusú, a kellemes és könnyű jelzők jobban illenek rá, a grafikája pedig zseniális. Egyetlen baja, hogy túl könnyű és rövid, így elég hamar lehet végezni…..
samurai_jack 2009.06.12 11:36:35
„Zogtar vagyok a Xarsia32-ről. Azért jöttem, hogy szanaszét alázzalak kő-papír-olló teniszben” – közli a keretsztorit Madafaka fedőnevű munkakerülőnk pályaműve. A feladat tehát az, hogy a kő-papír-olló szabályait követve küzdjünk egy űrlénnyel: ha ő adogat…..
samurai_jack 2009.06.10 10:14:04
Felemás eredmény született a múlt héten átadott Szabadság híd biciklis tesztjén. A hidat egyrészről ugyanis jól kerékpározhatónak találtuk az összes létező burkolaton végiggurulva. A járda sima, nem ráz, és nem mutatja a Lánchíd szindrómát, azaz elég széles ahhoz, hogy…..
samurai_jack 2009.06.09 15:02:30
@airdace: a gyalogos már átment előttem, és vagy 2 méterrel odébb járt. lehet, hogy meg kéne állni, de azt hiszem ha elémvág egy autó, az nem a legjobb megoldás, hogy figyelmeztessen. (ráadásul mindez hegynek felfelé történt...)
samurai_jack 2009.06.09 15:10:32
@mbazs: na igen, a gyalogosok sem angyalok! :)
Biztonságosabb lett a budai bicikliforgalom verőere, a rakpartot a Széna térrel összekötő útvonal. A II. kerület 60 milliót költött a Budapesten még teljesen új típusú ajánlott kerékpársáv kialakítására. A festék egy héttel az átadás után már több helyen lekopott. A…..
Még két hét van az I. KMK Játékpályázat jelentkezési idejéből (részletek itt). Kandós tapasztalataim alapján mondom, hogy ennyi idő bőven elég egy – vagy akár több – féléves vizsgaprogram megírásához is, szóval aki még nem csinált semmit, az is belehúzhat. A…..
samurai_jack 2009.05.26 12:50:07
@Yakk: actionscripten kívűl nincs másra szükséged, a flash verzió meg szinte mindegy, de célszerű legalább cs3, hogy actionscipt3-ban fejleszthess. A komolyabb programokhoz lehet használni kész osztálykönyvárakat pl. fizikai motorhoz, vagy 3d megjelenítéshez, de az is AS marad.
@NightH: nem a környezettől függ, hogy mi lesz a végtermék, hanem a kódtól ;)
Az egyik legrondább halál a karoshi, amikor a túlórázásba halunk bele. Nem csoda, hogy a Karoshi: Suicide Salaryman folytatásában, a Super Karoshiban is egy életunt dolgozót kell a túlvilágra vezetnünk. Szerencsére a második rész nemcsak 60 új pályát, hanem számtalan új ötletet…..
Többen hiányoltátok az agyatlan disztrojt, íme. Lassan két éve jelent meg a blogon az Endless Zombie Rampage több társával. A második rész sokat váratott magára, nincs egy hónapja, hogy megjelent. Sem a grafika, sem a koncepció nem változott igazán, a menü kapott egy generált,…..
korcsmacska sorry mario 2009.05.20 12:56:00
via pulse2.com tovább után hercegnő ;)   stupid bitch ..
Update: Ma, amikor éppen a Weedsről és a marihuána történetéről volt szó a blogon, mi is lehetne stílszerűbb ajándék a reklámszemlén, mint egy spangli formájú gyertya. Ennek boldog tulajdonosa Budabitch lett, aki a legközelebbi munkahelyi szülinapon már ezeket teheti fel a…..
samurai_jack 2009.05.19 16:33:54
Régen volt már rendes stratégiai játék a blogon. A Hex Empire se tegnapi darab, de itt eddig nem találkoztam vele. A hatszögekre osztott pályán különböző, valós nevű városok találhatóak (sajnos magyarral nem találkoztam). Kétféle van belőlük: a kikötővárosokon keresztül…..
Update: Szerintem nagyon tuti ez a kazettás táska, úgyhogy érdemes még egyszer nekifutni a játéknak. Aki kimarad, lemarad!Fussunk még egyszer neki a játéknak, Mostanra már szinte rendszeressé vált az addicton a heti reklámrejtény, ami így további folytatásért kiált. A múlt…..
A legjelentősebb játékipari szakmai rendezvény, a hétfőn kezdődött Game Developer Conference előestéjén rendezték meg az első, kifejezetten flashjátékokra szabott hasonló konferenciát, a Flash Gaming Summitot. A hagyományteremtő show a Gamasutra tudósítója szerint fantasztikus…..
Az évforduló alkalmából megnéztem, milyen játékokat szerettetek az elmúlt egy évben. A közönségszavazatokból négy játék hozott össze 4,7-es átlagot, ebből kettő a Game in a Bottle magyar fejlesztőinek keze munkáját dicséri – úgy van, a Balloon Invasion és a Gemcraft…..
samurai_jack 2009.03.18 11:12:35
Van abban valami, hogy amikor egy érdekes országról olvasunk, akkor fogékonyabbak vagyunk az utazásra. Ha egy új autó tesztjét nézegetjük, akkor jobban vevők vagyunk egy autós reklámra. Amikor az aktuális pénzügyi helyzetről olvasgatunk, sokkal érdekesebbé válik egy befektetési…..
addict Reklámrejtvény 1. 2009.03.09 10:50:00
Update:Mivel úgy látom, van piaca az ekkora hülyeségeknek, ezért hogy tovább fokozzam az izgalmakat, a nap végéig meghosszabbítottam a játékot. Még egy kis ikont is kitettem mint a profik, úgyhogy van itt most már Három in Egy: reklám, játék és nyeremény. Már én is kíváncsi…..
samurai_jack 2009.03.09 17:04:37
Hosszabb lélegzetű cucc a Super Energy Apocalypse: RECYCLED!, ami ötvözi a klasszikus real-time stratégiai játékokat a várvédős marhaságok játékmenetével. Adott egy bázis, amit meg kell védeni a zombiktól mindenféle őrtoronnyal, a tornyok azonban különböző energiatípusokat…..
Dani fedőnevű munkakerülőnk nem csak azért kedves a szívemnek, mert két suliba is együtt jártunk, hanem azért is, mert elküldte a Flash Tron linkjét. Aki látta a Tron című, ősrégi számítógépes sci-fit, annak nem lesz új a feladat: egy fénymotorversenyben kell helyt állnunk.…..
„Először nem értettem mi a játék ebben a himbilimbiben. Aztán már érdekes lógatásokat is lehetett végezni” – írja Gyu az XRaye-ről. Érdekes ügyességi játék ez, én sem értettem először mi a pláne benne. Aztán megértettem, és kiderült, hogy nem tetszik,…..
samurai_jack 2009.01.21 14:12:41
Manapság a bannert mindenki a flash technológiával azonosítja, pedig ez egy olyan általánosítás, ami több ok miatt sem igaz.Először is, nem minden banner, ami flash, másrészt nem minden banner flash formátumú. Az előbbire egyszerű példa, hogy flash-ben magyarázó képeket,…..