Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carcharias

32 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Galanisz: A mérkőzés már csak az élvezet 2012.05.14 21:21 F.Kapus..
Carcharias 2012.05.15 00:57:04
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..
 Tengermély köszönet Herr Milán kitűnő munkájának és támogatásának, midőn is új pólóm pompájában fogtok díszelegve látni az utcán. A kivitelezőt már megtaláltam, nincs más hátra mint höhh:), kivitelezni, azaz anyagra dobni a cuccost. Ez remélem a héten meg is fog…..
Erőfeszítéseimnek meg lett a gyümölcse és pár napja sikeres találkozóra került sor az RTL KLUB kiváló riporterével Jász Zoltánnal. Róla tudni kell, hogy nagy utazónak számít, szintén széles kukucskálónyílással tekint a világra és rendkívül szimpatikus ember!Ő volt…..
  ...megint bezajdult az élet. Mondtam vízhólyagos lábbal, új cipőmmel miután hazaérkeztem tegnap este Pestről. Új egyetembe is vágtam bizony a fejszémet, ami nálunk a ZSKF nevet viseli, s nemzetközi tanulmányokat fognak oktatni nekem levelezős megoldásban. Hát…..
 A Perhentian-szigetek immáron fizikailag is a lábaim előtt hevertek a Dél-kínai-tenger 33 fokos habjaira támaszkodva. Tommal, a belga vándorral gyors szálláskutatásba kezdtünk a fövenyen.  Itt sorjában várták a túristákat a backpackerses challetek, kunyhók, bungalowk.…..
 3240, azaz, igen jól hallod: 3240 ft-ért vásárolt repülőjegyemmel a kezembe legeltettem szememet az Air Asia egzotikus csodáin(értsd stewardeseken). Egy körülbelül 1 órás rövidke út várt rám a Kuala Terengganu város melletti repülőtérre. Innen volt hivatott megközelíteni…..
 Re. Ismét a porondon találom magamat és szakadó fejfájás közepette tudatosul bennem, mit is csinálok. Köröskörbe fogom utazni a Földet! "Ember tervez, !Isten! végez." -tartja egy hülye közmondás. Nos az ember mindenképp tervez, aztána  dolgok megmáshogy…..
 Vége!!! Megtettük mit megkövetelt a haza, és aktív részeseként a "sound"-nak, végigpörögtünk 4 napot! Holnap az EFOTT veszi kezdetét, amin szintén fel-feltünögetek. Nagy reményekkel utaztam le még csütörtök hajnalban drága kis tengerünkhöz, hogy majd ott menyi…..
 Mikor az ember eljut egy világszenzáció, egy nagy turistalátványossághoz, két dolog történhet vele: 1.: vagy amint meglátja egyből kiábrándul belőle, hogy fúh hát a képen jobb és nagyobb is, meg minek jöttem én ide, vagy 2.: teljesen magával rántja az embert és csak…..
 A tegnap éjszaka nosztalgikus hangulatú összejövetele ismét megmutatta számunkra, nem is a hely, lehet Pécs vagy Pest, a társaság a lényeg! Tengermély köszönet Misiknek és a DeéFF Clubnak a promócióért és a 100 Forinttal a Jéger' körüli akciónak, valamint természetesen…..
 Szingapúrból az út a kontinensre egy keskeny tengerszoroson keresztül vezet. Ezen áthaladva, léptünk be Malajziába, azon belül is Johor Bahruba, ahol egy teljesen európai, zökkenőmentes útlevélellenőrzés után bocsátottak minket tova. Az első benyomás Malajziáról a…..
 Alakulgatnak a weblap tervei, valamint a számlaszám felkerülésének problémái is remélem lassan megoldódnak. Leginkább pedig a vizsgaidőszak hajrájába érkeztem és sajnos emiatt (na meg a fociebé' miatt is:D) elég keveset foglalkoztam az "utcával" manapság. Ha minden…..
 ...00:05 helyi idő szerint még a gépen toporzékoltunk lejutásra várva a 40 fokos qatari éjszakában úgy, hogy a szingapúri csatlakozás hivatalosan 00:15-kor lett volna. Persze a londoni ép késéséről az ottaniak is tudtak. Egy angol asszonysággal, ki-ki saját kezét tördelve,…..
 Ígéretemhez hűen, megpróbálok egy kis beszámolót adni a nemrégiben tett ázsiai utamról. Ezt több részben szeretném majd közölni (pontosan még nem tudom hányban), de jöjjön akkor az első: Még londoni "éveim" során, nem sokkal azután hogy hazajöttem…..
100 Forinttal a Föld körül Pfuh. 2008.06.15 17:56:00
 Ivivel történő találkozásom óta kicsit más megközelítésből kezdtem el nézegetni őrült ötletemet. Rengeteg hasznos információval látott el, amiken komolyan elgondolkoztam és arra jutottam, igaza van! Rébuszokban beszélek, igen és úgy is fogok addig, míg ezeket a…..
 Szép jó napot a hölgyeknek és uraknak! Aki tegnap kihagyta az élménybeszámolót, bánhatja, ugyanis nem volt ott, és ezt rosszul tette. Igaz, a nézősereg talán kicsit csekélyebb volt az elsőnél, de összességében pozitív hangulatban telt ez a másfél óra! Köszönöm szépen…..
 Holnap újonnan sok szeretettel várok mindenkit, ezáltal a Bánki Donát Gimnáziumban megrendezendő indiai élménybeszámolómra. A kezdés ezúttal fél 3-kor lesz a Club terem nevezetű helyiségben! A vizsgáim sikeresen haladnak előre, tűltettem magam a gombákon és Darwinon, most…..
 Pénteken sikeresen abszolváltam életem első "földrajzi előadását"! Pozitív csalódást keltett őszintén megvallva a gimnázium! A megjelentek száma szerintem súrolta az 50et! Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy hogyan sikeredett, mert sajnos nem tudtam végighallgatni,…..
100 Forinttal a Föld körül Busy 2008.06.05 20:42:00
 Ismételten Jóestét'! Sikeresen túltettem magam egy kétnapos budapesti kiruccanáson, és jelenleg a holnapi előadásomra készülök amire mindenkit szeretettel várok! Ez a dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium 211-es termében fog elkezdődni 2 órától. A témája pedig az…..
 Meghúztak. Nem nagyon, kicsit. Már mint a vizsgán amin ma voltam, de sebaj van javítási lehetőség. Egyre-egyre terjeszkedik az Indiás előadás, amihez  plakátragasztás holnap meg is történik. Szép munkát végeztek a srácok a nyomdában. Next gyűjtési nap szerda,…..
 Sikeresen elkészült a plakátterv, ami mostmár a nyomdában piheg és várja a hétfői kiragasztást. Hálás köszönet érte Tominak! Az előadás időpontja előreláthatóan június 6., péntek, a helyszín pedig a Széchenyi István Gimnázium 211-es tanterme lészen. Lehetnek…..
 A húgom most ment el épp kutyátsétáltatni, az egyetlen hiba csak az volt benne, hogy itthon hagyta a kutyát! Veled is megesett már nem?:D Még idejében kapcsolt és visszajött érte. Mák. Úgy néz ki sikerült egyeztetnem a Széchenyi igazgatójával és a földrajz szakos…..
 Ismét egy vicces és jó nap! Dunaújvárosban koptattam cipőmet, bejártam a megszokott utcákat, parkokat. Sajnos egyre inkább szembetűnő tény,hogy kicsi ez a város. Ma is sikerült számtalan, már "meglátogatott" emberrel találkozni. Kedvenc beszólásom egyikőjüktől:…..
 Pfuh, jó meleg volt ma, nem? De! El is döntöttem, nem megyek én Afrikába! Dehogynem! A világért ki nem hagynám. Kutatgattam, nyomoztam útinformációk után, különböző portálokon több kevesebb sikerrel. Miközben az ember megfordul sok helyen, a világháló dzsungelétől…..