Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kunhalmii Agnes

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Gyárfás-ügy is mindent elmond a mai magyar közéletről. Azon túl, hogy csomó kérdést felvet, bűzlik, mint az egy hetes hulla! Még az egyszeri hírfogyasztónak is szöget üthet a fejében ez az egész. Már aki szokott gondolkodni, és szeret kérdéseket feltenni. (De sajnos, ahogy elnéztem az utóbbi…..
Györfi András Var min ren 2018.03.22 23:10:20
Teljesen természetes, hogy egy kormány munkája hagy némi kívánni valót maga után. Egy országot vezetni nem könnyű, tengernyi ügy, probléma, óriási felelősség. Arról nem is beszélve, hogy az igazán ragyogó elmék inkább a piacon értékesítik magukat, jobban megéri, mint a köz szolgálatába állni, így…..
Most, hogy egy egész ország töri azon a fejét, vajon Kósa Lajos az évszázad szélhámosa, vagy az évszázad nemzeti idiótája – jóllehet e sorok írója a fenti „vagy” (diszjunktív) szerkezet helyett inkább az „és” konjunktív alakot preferálja –, nem árt két dolgot tisztázni, akár még azt megelőzően is,…..
Kunhalmii Agnes 2018.03.14 15:41:00
@morph on deer: Mar pedig en lattam, amikor Kosanak nokias dobozban atadtak az 1300 milliard forintot.
A hírek szerint a FIDESZ minden körzetben pikk-pakk összegyűjtötte a szükséges számú aláírást. Első hallásra megdöbbentő gyorsaság. Ám ha azt is megnézzük, az aktivisták milyen technikákat képesek bevetni a gyűjtéshez, máris árnyaltabb a kép. Legalábbis kitűnik, hogy a fanatikusok iszonyat…..
Megépítjük az elkerülőt, hogy ne a városon keresztül haladjon a forgalom. Aztán fizetőssé tesszük, hogy mégis. Magyarázat vagy remény 3 év után sincs. ..
Altusz Kristóf nyilatkozata a Times of Malta című lapnak 2018. január 10-én mindenkit meglepett. Felháborodás, értetlenség és azóta is tartó politikai nyilatkozatháború vette kezdetét. Számtalan cikk és publicisztika jelent meg, minden politikus véleményt formált és magyarázatot várt arra, hogy…..
A szülés folyamata messze nem az a negédes, romantikus történet, amelyet a születési értesítők habos csipkébe öltöztetett babáit látva képzelhetünk. Az először szülő anyukáknak és a papás szülésre vállalkozó társaiknak is tisztában kell lenniük azzal, hogy a csoda, az új élet bizony vér és egyéb…..
Naponta többször mosunk kezet, viszont a legtöbb ember nem elég gyakran. Ráadásul akik elég sokszor mossák meg a kezüket, ők sem feltétlenül a megfelelő módon teszik...
Kunhalmii Agnes 2017.12.30 10:18:01
@kuki123: "az a vicc hogy a film után én is már előtte utána mosok kezet :D "

Ja én is mindig szarás elött mosok kezet, hogy nehogymár koszos kézzel fogdosam a seggemet.
Orbán Viktor egy zseni! Lassan itt van a 2018-as év, a Választások éve. Ilyenkor felbolydul a politikai élet. Még azok is véleményt formálnak, akik a korábbi években egy pillanatig sem foglalkoztak a hazai politikával. És mindenki érzékeli, hogy az élet ma Magyarországon rosszabb. Nem gazdaságilag,…..
A Fidesz - a legutóbbi közvéleménykutatások szerint a biztos szavazók táborában többséggel (!) bíró támogatóit - az általam ismert baloldali értelmezések legalább megtévesztettnek gondolják, rosszabb esetben szociológiai stb. okokat keresnek az elmaradott, versenyképtelen világnézetükhöz, sőt vannak…..