Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pvcpadlo ó!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Liberális testvéreink előszeretettel mítosztalanítják a történelmet. Van azonban egy terület, ahol liberálisék inkább a mítoszgyártásban jeleskednek, ez pedig a kereszténység története. Az egyik ilyen mítosz az Európát máglyákkal bevilágító, kegyetlen, elnyomó és…..
pvcpadlo ó! 2017.11.06 10:46:15
@Csomorkány: Valóban az, nézzünk egy másikat : "Manapság egyre többet hallani a különféle vallási csoportok által elkövetett szélsőséges akciókról, terrortámadásokról. Dzsihádok, szent háborúk, a vallások takarásába rejtett magaspolitikai érdekek takarásában emberéletek százai, ezrei áldoztatnak fel most is. Az elvakult gyilkosságok melyeket ún. vallási indokokkal követnek el, persze nem újkeletűek, áttekintve ezek kortörténetét meg kell állapítani, hogy az emberiség egyik legvérengzőbb vallási terrorszervezete nem volt más, mint a római keresztény egyház takarásában működött egykori inkvizíció, mely során beteges lelkületű papok, Isten nevében követtek el olyan embertelenségeket, melyek Európa szerte közel 2 millió ártatlan ember életét követelték. Az inkvizícióhoz vezető útról mai napig sok vita, találgatás folyik, már csak azért is, mert a Vatikán még mindig úgy akar tenni, mintha ezek az „istennevében elkövetett” tömeggyilkosságok nem is történtek volna meg. Akadnak olyan vélemények, hogy az inkvizíció végülis kiteljesedése annak, a 451-ben megtartott (kalkedoni) zsinatnak, ahol kimondták, hogy Jézus atyja, a Teremtő Atyaisten ettől kezdve azonos istenszemély kell, legyen a keresztény egyházban az Ószövetség vérszomjas, bosszúálló Jehovájával. Ezzel a sokat vitatott tézissel pedig kezdetét vette az a folyamat, mely a Jézus tanait hirdető keresztény egyházat az évszázadok során igencsak bemocskolta, eltávolította az eredeti jézusi tanoktól. Az 1054-es egyházszakadást követően pedig jól dokumentálhatóan és talán szó szerint is elszabadult a pokol a Jézus neve mögé bújó szentszéki intézményben, mígnem fellobbantak az inkvizíció máglyái és döbbenetes kegyetlenkedés és tömegmészárlás szennyezte be a római keresztény egyházat. A bizánci ortodox egyház, noha ott hangsúlyosabban vitték tovább mind a demonológia, mind az ördögűzés tanait, soha nem vett részt az inkvizícióhoz hasonló fanatikus tömeggyilkosságokban."
„A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét” – ezekkel a szavakkal kezdődik az Orbán Viktor által tegnap ismertetett…..
Elgurult a gyógyszer tegnap éjszaka némelyeknél. Vagy újjáéledt a Pártélet rovat. Megpróbáljuk röviden elmondani, mi a probléma ezzel az állásponttal. Mármint Bencsik Andráséval, aki szerint „Amerika nem a barátunk és még csak nem is a szövetségesünk”, aki a háborúban…..
pvcpadlo ó! 2017.09.29 09:23:16
@Szabó_Dezső: Kedves " Szabó Dezső" :) Írnál a tanácsköztársaság idején vállalt szerepedről ? :)
pvcpadlo ó! 2017.09.29 09:25:50
@bulista: :)

mandiner.hu/cikk/20160130_putyin_maig_szeretem_a_kommunizmust
полковник КГБ товарища Путина

Egyenlőség, Testvériség, Boldogság
Putyin: Máig szeretem a kommunizmust
külföld, Oroszország, kommunizmus, szocializmus, Vlagyimir Putyin, eszme, ideológia.
2016. január 30. 12:24
„Igenis szerettem és szeretem ma is a kommunista és szocialista eszméket” – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy sztavropoli Ákos Kiss Érdekes mondata volt Orbánnak,
fórumon. Putyin szerint a kommunizmus eszméi az egyenlőség, testvériség és boldogság voltak. A kommunizmust egyenesen a Biblia eszméihez hasonlította, hozzátéve: a gyakorlatban ezt nem sikerült megvalósítani.

Vlagyimir Putyin orosz elnök egy sztavropoli interregionális fórumon beszélt a kommunizmushoz való viszonyáról. Az Interfax.ru hírügynökség tudósítása szerint Putyin azt vallotta: még mindig hatnak rá a kommunizmus eszméi és nem dobta el a párttagságiját sem
„Tudják, én – mint több millió, húszmillió szovjet állampolgár – tagja voltam a Szovjetunió Kommunista Pártjának, és nem csak kommunista párttag voltam, hanem közel húsz évig dolgoztam az állambiztonságnak” – mondta Putyin.
„Igenis szerettem és szeretem ma is a kommunista és szocialista eszméket” – jelentette ki az orosz elnök, hozzátéve, hogy a kommunizmus építésének eszméi hasonlítanak a Bibliáéhoz. Szerinte a kommunizmus eszméi az egyenlőség, testvériség és boldogság voltak. „De ezeknek a nagyszerű eszméknek a gyakorlati megvalósítása távol került az utópista szocializmustól. Az országunk nem lett olyan, mint a nap állama.”
 Interfax Путин признался в симпатии к созвучным Библии коммунистическим идеям
Newsweek PUTIN: “I LIKED COMMUNIST AND SOCIALIST IDEAS VERY MUCH AND I LIKE THEM STILL.”