Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Putyi

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Putyi & Gyepi: kitalálás, elmenés, leképelés, begépelés)Mai modern, rohanó világunkban a dolgozók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek otthonuk berendezésére. Kutatóink szerint, mivel egyre több ember él a Földön, egyre szűkül az egyének, a családok rendelkezésére álló…..
A Budapest TV - így 2009 elejére már jócskán elérte azt, hogy tudjuk hova tenni, ha előkerül a csatorna neve, mondjuk egy beszélgetés során. Nem feltétlenül tudatos ez a branding, mindenesetre az oblegagyi, az igénytelen, a döbbenetes, a balkáni és a ciki szinonímájává vált a…..
..boldog új esztendőt kívánunk a Vakerda összes pudvás olvasójának, ezzel a kedves kis szilveszteri fejléccel, amely a klisé-kívánságlista alapján áll össze!A szilveszteri éjszakára kultúrált szórakozást, és elegendő mennyiségű véralkohol-szintet kívánunk magunknak, a…..
Bizonyára mindenki találkozott már kuka mellett árválkodó, párjától elszakított, kiszuperált hangfalládával, mely vélhetően egy kocsmai verekedésben, vagy egy házibuli alkalmával lelte értelmetlen halálát. Fogadjuk most örökbe a hangtechnika és a bútoripar eme közös…..
Magyar embernek magyar zenét! Karácsonyi zenei sorozatunk politikailag tök korrekt. Igyekszik minden igényt kielégíteni. Nem csak a jazzie xmas létezik, meg a keltás-íres-télinapfordulós! Putyi kollega Itt következő Fűrészbakos Karácsonyi Megamix-e magyar szájíz szerint…..
Vakerda Malac polka 2006.12.10 07:00:00
Találtam az interneten egy oldalt, ahol gyerekeknek szóló játékok találhatók, és van még 1 karaoke is, szintén kispöcsöknek. Vigyázat, kőkemény szakma! http://www.freegames.hu/flash/malacpolka.html "Első karaoke alkotásunk a Malac polka. A régi gyerekdal pop-polka…..
Az emberek többsége úgy gondolja, hogy a szalonnasütés nyári műfaj. Nagy hiba. Hadd mondjunk ellent ennek a tévhitnek. - És egyben várjuk mi is a szabadban a Mikulást! Újratöltve. HO_HO_HO! Sokakat elriaszt a hó. Már ha van. Ha van egy jó seprűnk vagy lapátunk, ez nem lehet…..
Vakerda A változás szele 2006.08.13 06:52:00
Kisiskolás volt a fiú, mikor először meghallotta. A fonyódligeti úttörőtábor III. altáborának ideiglenes lakója esténként, amikor diszkó volt, egyik fülével mindig azt a bizonyos 3 mennyeien fütyült hangot figyelte, melybe oly feelingesen pengetett az elektromos gitár. Olyankor…..
Vakerda Fülgyertya 2004.10.30 09:35:00
Fülünk érzékeny műszer, könnyen bedugul. Például ha sokat vendéglátózol, vókmenezel, vagy C vagy. Ilyenkor két megoldás létezik. Az egyik, hogy kimossák. Eemész a dokihoz, kishülye, aki egy baszottnagy krómozott injekcióstű segítségével langyos vizet fecskendez a…..
Vakerda Sztárcsinálók 2004.09.01 10:55:00
Putyi Pityu néhány egyszerű fogással Kelta mennyezetére varázsolta születésekor látható csillagait. Most mindenki megtudhatja a részleteket...maradjanak velünk! A csillagos mennyezet elkészítéséhez temérdek szabadidő és stresszmentes élet szükségeltetik, tehát aki ilyesmire…..