Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imperious

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vezetünk rendszeresen és legtöbben napi szinten autózunk a nagyvárosokban vagy a közutakon. Van, aki naponta száz kilométereket, a többség azért ennél valamivel kevesebbet tölt az utakon. Mindenesetre mindannyiunkban kialakul egy-egy markáns vélemény a többiekről, a többi autós vezetői…..
Hagyjuk meg a megbízhatóságot, a fogyasztást vagy az észszerűséget a puhányoknak, fókuszáljunk most inkább a vezetési élményre! Ebben az írásban igyekeztem összeszedni azokat a használt autókat, amelyek beleférnek 2 millió forintba, van belőlük legalább egy minimális kínálat idehaza, és ami még…..
A BKV-t különösebben nem zavarja, hogy az első tíz Modulo M168d-ből, már hármat le kellett állítani súlyos váztöréses hiba miatt, ugyanis újabb 11 ilyen járművet szerez be a társaság hamarosan...
Baló György halála rendkívül megrázó hír volt, a visszaemlékezések korrekt módon adták vissza a szakma nagy öregjének emberi nagyságát és persze újságírói kvalitásait. Arról a szégyenről ne beszéljünk most, hogy a megyei sajtónak mindössze töredéke közölte egyáltalán a halál tényét, mivel a központ…..
olajszag Dízelek ideje 2018.09.06 22:04:42
Nagyon beijedt az újautópiac. A sorozatos dízelbotrányok, a dízelek egyes városrészekből való kitiltásának felemlegetése, az ehhez szükséges jogszabályi háttér megalapozásának híre mind a dízelvásárlások ellen szólnak. Még ott is, ahol nem terveztek konkrét intézkedést. Ez rögtön kihatott az…..
Imperious 2018.09.09 12:35:58
@Imperious: Miután megírtam ezt a hosszászólást hazafelé beragadtam pár kilóméterre egy lefingott dízel audi mögé. Nem tudom hány fajta rákot kaptam tőle, de megerősítette a gyűlöletemet az élmény. Köszönöm.
Imperious 2018.09.09 12:56:47
@ProsTata: Ja, csak nem. Nyáron nyitott ablakkal közlekedek. Arcba kapom az anyagot.

Hát nem tudom. Az én benzinesem 15 éves, még az előkatalizátor is ki van ütve, mégis gyakorlatilag hegyi levegő jön ki a kipufogómon. Nem füstöl semmi körülmények között. Egyébként lefingott, tényleg büdös benzinessel nagyon ritkán találkozom, de még mindig 1000x inkább azt szívom, mint a dízel kormot, ami egyszerűen fojtogatja az ember légútjait és kapar tőle a torkom meg fulldoklom utána még percekig.
Az idő múlásával még a legnagyobb filmlegendák is megkophatnak. Nagyon kevesen őrzik meg annak a szenvedélynek akár csak a töredékét, mellyel elindultak. Elkeserítő végignézni, hogy azokból a rendezőkből is kifogy a szufla, akikről ezt utoljára feltételeznénk. Mentségükre szóljon, hogy túlzás is…..
1896. Frank Samuelsen és George Harbo a Fox nevű csónakjukban, amelyben az első ember által evezővel hajtott óceánátkelési rekordot felállították. Az Atlanti-óceánon át tartó út 55 napig tartott és 114 évig nem döntötte meg senki a rekordot..
A geekség egyik netovábbja szerintem a Trekkie-ség, azaz a Star Trek-franchise olyan szintű ismerete, amire annak kitalálója, Gene Roddenberry sem számított soha. És most nem arra gondolok, hogy az ember fejből sorolja a sorozatokban szereplő hajók lajstromjelét, hanem arra, hogy klingon feliratot…..
Imperious 2017.09.28 17:30:35
@sixx: Az a baj ezzel a sorozattal hogy a sztorinak semmi értelme. Innentől kedzve kb már mindegy is mennyire gagyik a klingonok.

A klingon csávesz alapból azért megy oda a föderációs űrbe, hogy ezt a konfliktust ami végülis megtörténik, kiprovokálja. Csak az a baj hogy nem tudhatta hogy sikerül, illetve nem lett volna szabad sikerülnie.

A relét ugye ők lőtték szét, hogy odacsalogassanak egy föderációs hajót. Eddig ez rendben van, de mégis mit akartak ezzel elérni ? Volt a törmelékmezőben az a valamijük, meg az álcázott hajójuk, aztán kész. Ha a relé begyűjtése után a föderációs hajó elmegy, nincs konfliktus. Ha a csaj felderítőútja után elmennek, nincs konfliktus. Aztán a klingon hajó bekapcsolja azt a beacont, és mit ad isten pont mind a 24 háztól jön 1 hajó(ráadásul pont az amin rajta van az adott ház feje ?? ) Egyáltalán miért jelentek meg ezek a hajók a hívásra ? Eddigre már kiderült hogy a klingon főemberünk egy senki. Se hatalma, és még be is fogad minden kiutáltat, és kurvára lenézik úgy általában. De kb 2 perc alatt meggyőzi a házak vezetőinek felét hogy a föderáció maga az ördög, mert a saját területét megvédi a betolakodóktól ? A föderációs üdvözlésre kvázi provokálatlanul elkezdi sorozni őket, amire a többi hajó ahelyett hogy azt mondaná hogy "sok sikert." és lelépne, beszállnak egy tök provokálatlan támadásba a föderáció ellen. (föderációs űrben)

Az már csak hab a tortán, hogy a "nagy lázadás" amiből a dráma van csinálva úgylátom a harmadik részben is, ugyan megtörtént, de rohadtul nem volt semmi következménye, mert a torpedókat nem indította el a csaj, a főklingon meg mindentől függetlenül provokálni, és háborút elindítani jött ide... Az már más kérdés hogy miért akadályozta volna meg ez a terv azt, hogy kitörjön a háború.... nem akadályozta volna.

Ugyanabban a kínban szenved ez a sorozat is mint a filmek, de főként az into darkness. Egymástól kb független cselekmények sorozata, amik a való világban nem vezetnének egymáshoz, és nem lenne szabad megtörténniük. Illetve minden szereplő egy idióta, és nem racionálisan reagál az őt érő cselekményre.