Regisztráció Blogot indítok
Adatok
invalid user name

17 bejegyzést írt és 1317 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
invalid user name 2020.01.14 18:12:59
@Alf56:

"nem jó szaki kell, hanem olyan..."

stb. tehát lehet kókler is?
Ebben a kétrészes posztban a nemrégiben lezajlott publikációs csörtét szemlézzük, amely a Guardian oldalain történt meg, és azt tárgyalta, hogy vajon az elektromos autók tényleg megfelelnek-e a legújabb európai törvény előírásoknak tényleges szén-dioxid kibocsátás szempontjából, és tényleg…..
invalid user name 2019.12.24 01:27:18
@anyadmajma:

hát pont a kínaiak, akik leszarják a környezetszennyezést ;)
Fanni levele után körülnéztünk, és sajnos nincs jó hírünk. A Mobilexpo.hu webáruházról annyi a friss negatív vélemény, mint égen a csillag (fb találatok, árukereső, gyakori kérdések), és a károsultak már egy facebook csoportot is létrehoztak. A Royal Futárszolgálat is írt egy facebook posztot…..
invalid user name 2019.12.19 07:28:48
@the crow:

az otp számlára érkező pénzt azonnal továbbutalja egy elérhetetlen bankba. a számla és a cég egy hajléktalan nevén van.

ezek csak ötletek, nem ebben utazom.
1977-ben elkezdődött egy történet, ami visszavonhatatlanul megváltoztatta a film, mint médium történetét. Generációk nőttek fel Luke Skywalker, Han Solo, Leia hercegnő és a többiek kalandjain, George Lucas pedig lefektette az egyik legsikeresebb franchise alapjait. Ahogy az várható volt, jöttek a…..
Egyél rendesen! A Szőnyi pocakja 2019.10.28 13:52:21
 / Fotó: Jade Kent-Medders / Szőnyi Ferenc 2. lett a 20-szoros Ironmanen. 76 km úszás, 3600 km kerékpározás, 840 km futás 523 órán belül. Ő az egyetlen a világon, aki ezt már kétszer is megcsinálta. Erre egy csávó odakommentelte a Facebook-os versenynapló egyik képe alá, hogy: / Fotó forrás…..
Annyian annyi féle érvet sorakoztatnak fel amellett, miért nem szeretnének gyereket.  Mint sokan másokat, engem is borzasztóan bosszantanak az elviselhetetlen gyerekek. Nyilván lehet ezeket a szülőkre kenni, de végső soron a gyerek az, aki bosszant. A legújabb trend, hogy mindent engedjünk meg a…..
Semmit, amennyiben azt feltételezzük, hogy ez nem volt az élet része a kezdetektől. Az állatvilágban és az írott történelem kapcsán azonban bármerre is tekintünk, homoszexualitást találunk, tehát úgy tűnik, ez mégis velünk volt a kezdetektől. Hogy ezt a tényt miért nem tekinti a legtöbb társadalom…..
invalid user name 2019.09.13 11:10:05
@acycloren:

"Nyilván a saját tapasztalataimon alapul a kommentem, hisz nem folytattam"

igen, erről szól az a vicc, amikor a vonaton (harmadikként) a matematikus felemeli az ujját:
- Nono! Egyelőre csak annyit mondhatunk ki, hogy skóciában van legalább egy olyan birka, aminek legalább az egyik oldala fekete.

szóval saját néhány tapasztalatot úgy fogalmazhatunk, hogy "volt egy osztálytársam, aki .... " -- de úgy nemigen, hogy "a melegek ..."
invalid user name 2019.09.13 11:11:18
@MAXVAL bircaman közíró:

voltak perverzek...? sőt, vannak, itt van például egy beszélő birka, édsanyád vagy édsapád volt az elhajló?
invalid user name 2019.09.13 11:18:20
@MAXVAL bircaman közíró:

bizony, a pedofil tanárok, úszóedzők, papok nagy többségének büntetlensége elképesztő.
Szabadstrandok, mediterrán hangulat, eldugott kerékpárutak: a Duna mögé bújt pihenőparadicsom bringás felfedezése. Nem vagyok egy kezdő sofőr, 30 éve van hivatásos B-C jogsim, de feláll a hátamon a szőr attól, ami az M7-esen megy lefelé hétvégente. Most péntek este csak kettő ütközés volt,…..
invalid user name 2019.08.27 11:22:16
invalid user name 2019.08.27 11:24:10
@Balango:

a sziget nem a biciklis turisták teszik tönkre, hanem az "élményérzetet fokozó fejlesztés" amit pl kisoroszi diktátora vert át a falun pártutasításra.
invalid user name 2019.08.27 11:26:02
@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember:

már felfedezte rogán és elkezdte megszállni.
Egy történet, amiben csak egy dolog kellett volna az ügyfél boldogságához, a jófejség. De a Ryanair erre nem volt képes: hiába hibázott, hiába javította ki végül a hibát, nem sikerült ügyfélbarát ügyintézést bemutatni. Lányom osztálya, búcsúzó tanárukat egy Ryanair utalvánnyal akarta…..
invalid user name 2019.08.18 20:02:02
Ha van érdemi haszna a történelmi események jubileumának, az a lehetőség, hogy újra beszédtémává tegyük azokat. Ilyenkor kínálkozik a legjobb alkalom, hogy kiemeljük a jelentőségüket, megmagyarázzuk hatásukat a jelenünkre vagy éppen ellenkezőleg, átértékeljük a múlt történéseit. A Holdra szállás…..
invalid user name 2019.08.06 11:41:44
invalid user name 2019.08.06 11:48:54
@Kelta6725:

jók a kérdéseid, tényleg, de én nem voltam ott, sőt, holdszakértő sem vagyok.

egy holdológus (vagy lunológus, olyan mint a geológus csak nem a földtannal hanem a holdtannal foglalkozik) mondta hogy a hold tele van mikrometeoritokkal, kiszámolták egyszer, hogy a földön csillagászok által megfigyelt mikrometeorok gyakoriságából meg a gyakoriság időbeli váltózásából 3 milliárd év alatt négyzetméterenként mennyi csapódhatott be a hold felszínébe.

a por a földön laza, mert a szél hordja ide-oda aztán lerakja. a holdon meg 10-20-30 km/sec sebességgel csapódik a felszínbe, és tömöríti, minth milliárdnyi apró kalapácsütés. ezért a holdpor elég tömör, és mivel még éles is, jobban tapadnak egymáshoz a szemcséi, mint a földön a (lapvibrátorral tömörített) homokszemek.

a holdkomp közvetlen közelében a rakéta valamelyest szétfújta a port (nem nagyon), ami pár méteren belül lerakódott, a felső néhány centis réteg valamivel lazább, a rakéta közelében mélyebbek, távolabb kicsit kevésbé mélyek a lábnyomok.

de ezek olyan dolgok, amiket azért végig lehet gondolni :)
invalid user name 2019.08.07 02:24:28
@Robbie2008:

"valamiért (na vajon miért..) megmókolt a NASA anno."

azért, mert te jobban érzed magad, ha ezt hiszed. ez tudományosan bizonyított, itt van pl. egy szakcikl erről:

papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=1901755
A reggeli kávé életmentő. Ma reggel ez szó szerint értendő volt, mert a kávéért álltam sorba, amikor az első bomba robbant - tőlem 80 méterre. A második bombával már nem volt ekkora szerencsém, mert pont a talpam alatt robbant. De ne rohanjunk ennyire előre. Bangkok Charlie már megint a bangkoki…..
         Szép lesz, amikor majd megint jön a párttitkár. A munkahelyekről ki vannak tiltva a pártok. De legalább a főnök járjon körbe, hogy az illető kutató mire jutott a terveihez képest, megírta-e az elvárható számú cikket. Aki nem teljesít, repül? Szükség van fegyelemre. (interjú a 24.hu-n…..
invalid user name 2019.08.03 05:08:01
@habakuk000:

úgy egyébként igen, de mindenki szem a láncban. Vincent is.
Magyar kreativitás kimaxolása dölux: pár nappal azután, hogy be kellett szüntetnie az utasok szisztematikus lerablását a Wizz Air budapesti földi kiszolgálójának, a Malév GH megtalálta a megoldást a kieső bevételek pótlására: a telefonokra pdf-ben letöltött beszállókártyát nem fogadja el, 30 euróra…..
invalid user name 2019.08.03 03:52:07
@zseketto:

a wizz is hasonló csak most már sok volt nekik a géhá
invalid user name 2019.08.03 03:53:44
@Kánikula:

a letöltött pdf is csak ugyanazt a kódot mutatja mint az app.
Állítólag a fiúk mindenkit jobbra húznak. Állítólag. Persze én erről semmit nem tudok, lány vagyok a húspiacon, ahol mindenki azt dobja a közösbe, amit csak tud. Csinos fotó, polcolt csöcsök, a srácok meg kiírják, hogy milyen magasra nőttek. Izmozás, kutya, estleg póz egy jó kocsival, nyaralós fotó,…..
Egy korábbi bejegyzésemben mutattam azokat az összeállításokat, melyeket bátran ajánlok viselésre a hozzám hasonló alkattal rendelkező plus size sorstársaimnak. Mikor azokat a ruhákat válogattam belefutottam néhány olyan darabba, amitől megmondom őszintén kirázott a hideg. Korábban már írtam róla,…..
Minden országnak van a pozitív mellett negatív oldala is. A minapi izlandi posztnál arra kértelek titeket, írjátok meg, mik ezek abban az országban ahol éltek. Szóval a feladat kifejezetten az (továbbra is), hogy a titeket zavaró dolgokat foglaljátok össze (azaz kösz szépen előre is az „akkor miért…..
A következő levelünk publicisztikai műfaj szempontjából leginkább egy ellenutópiához hasonlítható. Valahol viszont elég jól tükrözi az elfogadást, vagyis annak hiányát Magyarországon, elsősorban a magyar vidéken. Meleg emberek mindig is voltak, és mindig is lesznek. Rajtunk, a társadalmunkon múlik,…..
Sanyi szerencsére nem épp hetekig nyaralt, vagy dobta ki olvasatlanul a cetlit, ami az ajtajában várta. Egyébként feltörte volna a végrehajtó anélkül, hogy ellenőrzi a tulajdoni viszonyokat? Kérdéseinket feltettük volna a végrehajtó cégnek is, hogy mégis ilyen esetben mi a…..
invalid user name 2019.07.04 13:04:00
@Macropus Rufus:

simán bemegy. a végrehajtási törvényt a végrehajtók írták, saját igényeik szerint.
invalid user name 2019.07.04 13:06:08
@CCnick:

nem kéri ki a tulajdoni lapot mert nem érdekli. ha oda van bejelentve az adós (mert maga nem jelentkezett ki, én meg nem tudom kik vannak még bejelentkezve), akkor bemegy. Zártöréssel is akár.
invalid user name 2019.07.04 13:14:50
@Eugene Horse:

az több hónap.
Még áprilisban volt egy szerény, de határozott javaslatom a Párbeszéd vezetőinek: mivel Ferencvárosban még nincs megnevezve a közös ellenzéki polgármester-jelölt, és a jelölés joga hivatalosan az övéké, jelöljék a helyben népszerű, a kerületi (és a fővárosi) közélet, valamint a környezet…..
invalid user name 2019.06.29 04:03:55
@plümpike:

"a kormany 2010 ota a szoges ellentetet csinalja, mint amit az unio elvar"

tökmindegy mit csinál a kormány. jön a zsé, naponta néhány milliárd forint, elkölti BÁRMIRE, az GDP. erre rájöttek már a fijjug is, hogy ha ellopják a felét még az is GDP.

amíg tart a németek türelme. aztán pofára esnek a hiszékeny szavazók.
invalid user name 2019.06.29 04:07:24
@plümpike:

az ilyen kommentekből látszik hogy fizetett kommentelő vagy merúgyegyébként a fogalmazás színvonala alapján elég intelligens vagy -- de a tartalom a kocsmapulton könyöklő zavaros tekintettel magyarázó jómunkásembereké. "a soros", bazmeg :)
invalid user name 2019.06.29 07:19:51
@uniót erdéllyel:

a másik troll aki címkéz de nem tudja megmondani miért.
Ne a szemednek higgy, hanem a propagandának...
invalid user name 2019.06.29 04:12:01
@miért:

hát fletó nagyon sokat tett a mai rendszerért.
invalid user name 2019.06.29 04:15:01
@Oxica:

okosember a zorbán.

merugye aki bekerül az egészségügy rozsdás gépezetébe abban csökken a kormány iránti szimpátia. ez tény.

viszont szavazni már nem fog mert élve ki nem nagyon kerül onnan.
System error / rendszerhiba – ez a számítástechnikai kifejezés jutott először eszembe, amikor megnéztem az HBO csernobili balesetről szóló minisorozatát. A film fő üzenetei a véleményem szerint valójában nem is elsősorban a csernobili balesetről és nem is az atomenergiáról, hanem arról a hibás…..
invalid user name 2019.06.25 15:10:24
@MAXVAL bircaman közíró:

"ami nem tudományos, az automatikusan konteó"

ha elzárkózik az ellenőrizhetőség elől, akkor nem tudományos.
nem azt mondtam, hogy minden konteó, ami nem ellenőrizhető.
azt mondtam, hogy a konteók közös jellemzőhe, hogy nem ellenőrizhetők.
invalid user name 2019.06.25 16:13:11
@MAXVAL bircaman közíró:

a te logikai érzéked szerint láthatóan az :-)
invalid user name 2019.06.27 08:42:03
@eßemfaßom meg áll:

"Ha valaki megtervez, legyárt és üzemeltet egy szart akkor azért csak lehessen már felelősnek tekinteni ha az a szar eldurran üzem közben."

természetesen lehet, csak nem hasznos -- viszont káros. a valódi felelős nem az, aki legyártotta, üzemeltette és eldurrantotta azt a szart, hanem az, aki az alkalmatlan embert a pozíciójába helyezte, aki nem gondoskodott arról, hogy az alkalmatlansága idejében kiderüljön, aki nem épített be ellenőrzési pontokat a folyamatba, hogy egy hiba idejében (még a katasztrófa előtt) kiderüljön.

Találni egy felelőst és megbüntetni egyszerű: a bosszúvágyat kielégíti. Épp ezért gyanakvást kelt: talán csak bűnbakot találtak, a valódi felelősök sunnyognak. És a rendszerben ott marad a katasztrófa lehetősége, mert mindaz, ami a katasztrófához vezetett, nem változott.

Az emberek (egyesével) mindig hibázhatnak. Akkor is, ha büntetés fenyegeti őket, sőt, akkor még feszültebbek. A rendszert kell olyanná tenni, hogy a hibák idejében kiderüljenek. És ez az a pont, ahol a büntetés káros. Mert ha hibázok, és büntetés fenyeget, akkor megpróbálom eltussolni a hibát, "vigye el más a balhét."
2012 óta hallgatjuk bizonyos ellenzékinek mondott csoportok cselekvéspótló szólamait, mely tartalom nélkül csak egy szóból áll: összefogás. Ez a kifejezés sok mindent jelenthetne. Lehetne ez egy magasztos kifejezés amely az emberek közötti együttműködést jelenti, a társadalmi csoportok megbékélését…..
invalid user name 2019.06.24 05:15:11
invalid user name 2019.06.24 05:16:58
@nyerafidesz:

gyorsak a fidesztrollok. vagy kampányban korábban kezdőrik a műszak?
A három K betűsre (Karácsony Gergely, Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor) június 26-ig lehet szavazni a budapestieknek a fővárosban számos csomóponton kihelyezett sátrakban. De mit is várunk ettől az előválasztástól? Vitakultúra, demokratikus értékek, a város jelöltje. Talán ezzel a három szóval…..
invalid user name 2019.06.21 18:27:21
@Egy igazabb ember:

a kutyapártnak valóban lesz önálló jelöltje de hogy puzsér indul-e azt nemtom.
invalid user name 2019.06.21 18:28:10
@invalid user name:

áb+ mobilról nem kommentezek többet autópályán.
Valami nagyon nincs rendben azokkal a funkcionáriusokkal, akik a közösségi médiát használják arra, hogy könnyítsenek a lelkükön. Egyre több olyan poszt jelenik meg ugyanis kormánypárti káderek tollából, melyben a Fidesz belső viszonyait taglalják, és a végkövetkeztetésekben finoman szólva sem…..